Askyors Hot Air Fryer XXL 8L 1700W Forrólevegős sütő
Askyors Hot Air Fryer XXL 8L 1700W Forrólevegős sütő
RRP: 49 990 Ft 
38 990 Ft

Askyors Hot Air Fryer XXL 8L 1700W Forrólevegős sütő

  • Egészség és táplálkozás: A hagyományos olajsütővel összehasonlítva a forrólevegős sütő 360°-os forrólevegő-keringést használ az ételek keringtetésére. A magas hőmérsékletű forró levegő magából az ételből süti ki a zsírt, miközben megőrzi az étel nedvességét és tápértékét, így ropogós külsőt és finom belsőt ér el. Ily módon a zsír akár 85%-kal is csökkenhet.
  • Egyszerű használat: az előre beállított 8 programnak köszönhetően a chips, hús, hal és csirkecombok készítéséhez egyetlen gombnyomás is elegendő. A forrólevegős sütő támogatja a 80-200°C, 1-60 perc beállítást is, így a hőmérsékletet és az időt saját szokásainak megfelelően állíthatja be.
  • XXL családi méret: Légsütő a családra helyezi a hangsúlyt. A 8 literes XXL légfritőz egy 6-8 fős család számára lett tervezve. Használja az 1700 W-os forrólevegős fritőzgépet, hogy gyorsan elkészítse az ételt családja számára.
  • Nagyon biztonságos: a fritőz intelligens érzékelő funkcióval rendelkezik. Ha kihúzza a kosarakat, a fritőz automatikusan megszakítja a sütési folyamatot. A kijelző a biztonság kedvéért átmenetileg kikapcsol. Amint visszahelyezi a kosarakat, a forrólevegős fritőz automatikusan folytatja a főzést a korábbi beállításokkal.
  • Könnyen tisztítható: a normál eszközökkel történő sütés összepiszkítja a konyhát, és megnehezíti a tisztítást. A forrólevegős sütőben olaj nélkül is finomakat főzhet, rendben tarthatja a konyhát és csökkentheti a kellemetlen szagokat. A kosár kivehető, könnyen tisztítható, mosogatógépbe is tehető, ne aggódjon, hogy megsérül.
Gyártó
Askyors
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2022.08.09
Garancia
12 Hónap
Használati utasítás

Raktáron
RRP: 49 990 Ft 
38 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
Részletek

Askyors Hot Air Fryer XXL 8L 1700W Forrólevegős sütő

 

XXL sütőkorsár, akár egy egész csirkéhez

Az XXL forrólevegős sütővel az egész család számára könnyedén készíthetsz ételeket. A különösen nagy, 8 literes űrtartalom nagyobb adagok elkészítését is lehetővé teszi. Akár egy  egész csirkét is könnyedén elkészíthetsz a család és a barátok számára.

 

Előmelegítve jobb, mint hidegen

Egyetlen érintéssel melegítsd elő a készüléket, hogy ételeid gyorsabban elkészüljenek a megfelelő hőmérsékleten, így a kedvenc fogásaid a legjobb formában és ízben készülnek el.

Egyenletesen sült, kívül ropogós, belül fantasztikusan omlós

A forrólevegős technológia lehetővé teszi a levegő gyors, 360°-os keringését a sütőben, és biztosítja, hogy sütéskor az étel egyenletesen süljön át, ugyanakkor kívül ropogóssá, belül pedig fantasztikusan omlóssá váljon.

 

Automatikus kikapcsolás és memória funkció

Amikor kihúzod a sütőkosarat, a forró levegős sütő automatikusan kikapcsol; amikor visszahelyezed a sütőkosarat a sütőbe, akkor az a korábban megszakított program folytatódik. Az forrólevegős sütőt biztonságosan és kényelmesen használhatod.

Egygombos előre beállított program

Válassz 8 egyedi előre beállított program közül, a krumplitól a zöldségeken át a desszertekig. Egyszerűen válassz ki egy előre beállított programot a hőmérséklet és az idő automatikus beállításához. Manuálisan is szabályozhatod a hőmérsékletet 80-200 °C között, az időt pedig 60 percen belül.

 

Élettartam meghosszabbítása

Miután az étel elkészült, a sütő belső ventilátora további 30 másodpercig működik, hogy megvédje a sütő belső berendezéseit és meghosszabbítsa annak élettartamát.

*8 sütési mód*

Könnyedén tisztítható

A BPA-mentes kosárnak és a hűvös érintőfogantyúnak köszönhetően az ételek felszolgálása egyszerű és biztonságos. Egyszerűen tisztítsd meg az Aerofryer tapadásmentes kosarait és tapadásmentes fiókját meleg szappanos vízzel.

 

Gyorsan kiszűri a zsírt

A magas hőmérsékletű grillezési folyamat során ezzel a külön olajszűrő kosárral hatékonyan szétválaszthatod az ételt az olajtól, ami az alsó kosárba kerül.

 

*Csak 50 dB zajszint sütés közben

Ne zavarja meg a pihenéssel kívánt idődet*

*85%-kal kevesebb zsír, mint a hagyományos mély sütési módszerrel készült ételeknél.*

PARAMÉTEREK

Márka Askyors
Szín Fekete
Termék méretei 39,5 x 39,5 x 40,5 cm; 7,48 Kilogramm
Kapacitás 8 L
Teljesítmény 1700 watt
Feszültség 240 Volt ( AC)
Anyag Rozsdamentes acél Szilikon Rozsdamentes acél
Automatikus kikapcsolás Igen
Zajszint 50 dB
Különleges jellemzők Állítható hőmérséklet, Időzítő, Kivehető, Olaj nélkül
Tétel súlya 7,48 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek