Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10W Cipőszárító Ózongenerátorral

Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10W Cipőszárító Ózongenerátorral
Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10W Cipőszárító Ózongenerátorral
Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10W Cipőszárító Ózongenerátorral
Xiaomi Deerma Shoe Dryer HX10W Cipőszárító Ózongenerátorral
  • Ahhoz, hogy a cipő hosszú ideig tartson, megfelelő gondozásra van szükség.  • Esős ​​időben a cipő nedves lesz, és ennek következtében az anyag romlik. Erre a célra a Deerma kifejlesztett egy speciális cipőszárítót.  • Míg az előző modell csak egy pár cipő szárítását tette lehetővé, a HX10W modellt úgy tervezték, hogy egyszerre akár két pár cipőt szárítson, ezzel értékes időt megtakarítva.
Gyártó
Deerma
Garancia
12 hónap
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2023.03.29
Használati utasítás

Nincs raktáron
RRP: 15 990 Ft 
11 790 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 354 Ft
Részletek
Xiaomi Deerma HX10W

U alakú kialakítás a jobb teljesítmény érdekében

Esős ​​időben a cipő nedves lesz, és ennek következtében az anyag romlik. Erre a célra a Deerma kifejlesztett egy speciális cipőszárítót.Ahhoz, hogy a cipő hosszú ideig tartson, megfelelő gondozásra van szükség.Míg az előző modell csak egy pár cipő szárítását tette lehetővé, a HX10W modellt úgy tervezték, hogy egyszerre akár két pár cipőt szárítson, ezzel értékes időt megtakarítva.

Hármas védelmi rendszer

A szárító hőmérsékletét a készülék belsejében található szabályozó szigorúan szabályozza.Ezenkívül a biztosíték megvédi a túlmelegedést, biztonságossá teszi a használatát.A szárítás befejeztével a héj alsó részét lehűtik, hogy csökkentse az égési sérüléseket és fenntartsa a biztonságot.
Xiaomi Deerma HX10W
Xiaomi Deerma HX10W

A magas cipőket is alaposan megszárítja

A magas cipők, például csizmák szárítása kissé bonyolult lehet. A dolgok megkönnyítése érdekében a DEM-HX10 speciális konzollal van felszerelve, amelyek jobb egyensúlyt és stabilitást biztosítanak. Biztosítják azt is, hogy az egység teljes magasságában hatékonyan szárítsa meg a cipőket. Így biztos lehet benne, hogy a cipője tökéletesen száraz lesz.

Hatékony és multifunkcionális

Más cipőszárítók nem jutnak olyan mélyre a cipő belsejében, és csak a cipő egy kis részét szárítják meg. A Deerma HX10W 27 cm-es tömlővel rendelkezik, amely minden cipő belsejébe ér, alaposan megszárítva. Ezzel a készülékkel ruhákat is száríthat, vagy megszabadulhat a nedvességtől nagyobb helyiségekben, például a konyhában vagy a nappaliban.
Xiaomi Deerma HX10W
Xiaomi Deerma HX10W

Több, mint egy cipőszárító

Nem csak az áztatott cipőket szárítja, hanem a baktériumok terjedésének megakadályozásával gondoskodik a lábad egészségéről is. A cipőjében maradó nedvesség baktériumok növekedését okozhatja, így a HX10W szárító kiküszöböli azokat. A készülék belsejében található kerámia ózongenerátor nagy mennyiségű ózont termel, amely behatol a cipő minden rostjába, oxidálva és lebontva a szagtényezőt és gátolva a gombák növekedését. A 30-55 ° C közötti hőmérséklet a baktériumok 99,9% -át pusztítja el, anélkül, hogy károsítaná a cipőt. Ezenkívül a készülék felmelegíti a cipőt, növelve a kényelmet a hideg-esős napokon.

Minden típusú cipőhöz

A készülék 4 szárítási móddal rendelkezik, így bármilyen típusú cipőt száríthat. A normál mód szárítja a csizmát vagy a téli cipőt. A bőrcipők speciális módja alaposan megszárítja őket, anélkül, hogy károsítaná az anyagot. A harmadik mód finoman szárítja a cipőket, az utolsó pedig az ózonszárítás például a zoknit.
Xiaomi Deerma HX10W
Specifikációk
Specifikációk
GyártóDeerma
ModellHX10
Névleges feszültség220V/50Hz
Névleges teljesítmény235W
AnyagABS
IrányításNyomógombos
Termék súlya1.2kg
Termék méret21.10 x 11.70 x 28.00 cm
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Adrienn Benke
2022.03.03
Remek választás volt. Régóta szerettem volna egy ilyen eszközt. A Xiaomi termékeit imádom, ezúttal sem csalódtam. :)
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek