Xiaomi Deerma VC01 vezeték nélküli függőleges porszívó
Xiaomi Deerma VC01 vezeték nélküli függőleges porszívó
RRP: 23 990 Ft 
18 290 Ft

Xiaomi Deerma VC01 vezeték nélküli függőleges porszívó

  • Álló- és kézi porszívó egyben
  • Multifunkciós fejek: univerzáliz padlókefe a parketta, szőnyeg és burkolólap tisztításához, keskeny hegy a nehezen elérhető helyekhez 
  • Kicsi és könnyű szerkezet, ergonomikus kialakítás
  • Erős szívóhatás, tartós akkumulátor
  • 3 fokozatú szűrőrendszerével megakadályozza, hogy a szennyeződések visszajussanak a levegőből
  • 30 perces üzemidő, gyors és intenzív takarítás 15 perc alatt
  • Letisztult színe illeszkedik bármelyik otthonba
  • C-típusú USB töltő kábel
Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1,290 Ft
Várható szállítás
2022.07.06
Garancia
12 Hónap
Használati utasítás

Raktáron
RRP: 23 990 Ft 
18 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 183 Ft
Részletek


Deerma VC01 - Erős porszívó, kifejezetten az Ön számára

 

Ismerje meg a Deerma VC01 vezeték nélküli porszívót - ez a hatékony és ergonomikus eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan és kellemesen vigyázzon a rendre otthonában. Számos felhasználási lehetőség, univerzális kialakítás és kényelem - a porszívó ezen három jellemzője a tisztítást igazi élménnyé teszi.


 

A porszívó, amire szüksége van

 

A Deerma VC01 alkalmazkodni fog az Ön igényeihez. A készülék használható mind a padlók hagyományos függőleges porszívójaként, mind pedig egy kis kézi porszívóként, amellyel bútorokat vagy kárpitokat tisztíthat. A Deerma VC01 moduláris felépítése lehetővé teszi az egyes kombinációk gyors és egyszerű megváltoztatását - ennek köszönhetően pillanatok alatt alaposan megtisztíthatja az egész házat.

 

 


 

 Élvezze mobilitását 

 

A Deerma VC01 porszívó súlya mindössze 1,6 kg. Vezeték nélküli és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy olyan alaposan tisztítson, mint még soha. Könnyedén felveheti a készüléket, hogy összegyűjtse a port és a pókhálókat a mennyezetről. A porszívót szabadon hordozhatja egyik helyről a másikra. Az útjába kerülő kusza kábel már nem korlátozza Önt - könnyen kiporszívózhatja a szobákat, a konyhát, a fürdőszobát, sőt egy garázst és egy autót is!


 


 

   Alkalmazza a porszívót az Ön igényeinek megfelelően

 

A cserélhető kefék megkönnyítik a nagy, sík felületek és a nehezen elérhető sarkok kényelmes tisztítását . Használja őket szükség szerint, és élvezze a tiszta otthont!

                                                                                                   

 Univerzális padlókefe


A padlókefe pillanatok alatt alaposan portalanítja a parkettát, a szőnyeget vagy a burkolólapot - a legmakacsabb szennyeződésrészecskék sem kerülnek ki belőle. Vékony, mindössze 4 cm, könnyen beteheti az ágy vagy más bútorok alá, és megszabadulhat az ott ülepedő portól - búcsút inthet a rosszul tisztított padlónak - a Deerma VC01 gondoskodni fog arról, hogy minden terület ragyogjon.


Keskeny hegy speciális feladatokhoz


Nem tud aludni a sarokban lévő porcicáktól? A Deerma VC01 porszívóval könnyedén megszabadulhat ettől a problémától. Cserélhető, keskeny hegy mindenhová el fog érni, ahová a klasszikus kefék nem érnek el, és segítenek megszabadulni a szennyeződésektől. Nehezen elérhető szögek, szellőzőrács, kárpit - ezek a helyek hamarosan örömet szereznek tisztaságukkal!


  


 

 Erőteljes motor

 

A hatékony tisztítást egy rendkívül erős motor biztosítja, amely kiváló szívóerőt garantál. Ennek köszönhetően gyorsan megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződéstől is - por, haj, szőr, morzsák, homok - A Deerma felszívja az összes szennyeződést, amellyel útközben találkozik.

  

 Háromszoros védelem a szennyezés ellen

 

A Deerma VC01 segíteni fog az egészségének gondozásában is. Ez a hármas szűrőrendszernek köszönhető, amelynek köszönhetően a készülék elszigeteli a szennyeződéseket, a port vagy a hajat, és megakadályozza az allergének újbóli lerakódását a bútorokon. A Deerma VC01 porszívó lehetővé teszi, hogy tiszta és biztonságos környezetet teremtsen Önnek és szeretteinek. 


 

 Korlátozza a szennyeződéssel való érintkezését

 

A praktikus portartály 0,6 liter űrtartalmú. Könnyedén kiürítheti és folyó víz alatt lemoshatja. Mindez azt jelenti, hogy minimalizálja a szennyeződésekkel való érintkezést.

 

Tartós akkumulátor

 

A feltöltött akkumulátorok működési ideje normál módban legfeljebb 30 perc . Ez elég a lakás takarításához. Nagy teljesítményű üzemmódban az akkumulátor 15 perc rendkívül intenzív munkát végez - ennek a megoldásnak a használatával gyorsan megszabadulhat a legmakacsabb pollentől és szeméttől. A Deerma VC01 olyan eszköz, amely könnyen igazítható az Ön igényeihez - még a legnehezebb szennyező anyagok sem fognak ellenállni erőteljes erejének. Könnyen feltöltheti az akkumulátort az univerzális C típusú USB kábellel .

 

Az Ön kényelmére tervezték

 

Az ergonomikus kialakítás nemcsak a porszívó kényelmes használatát, hanem kényelmes tárolását is lehetővé teszi. A mellékelt szilikon tartó segítségével állítsa a készüléket egyenesen a falhoz - így hozzásegíti Önt a helytakarékos otthonhoz. A porszívó megjelenése szintén örömet fog szerezni Önnek - az egyszerű, minimalista kialakítás és a visszafogott színek, amelyeket a klasszikus fehér ural, a készülék tökéletesen kiegészíti bármely belső teret.

 

  

SPECIFIKÁCIÓ

Gyártó Deerma
Modell VC01
Névleges teljesítmény 125 W
Szívóerő 8500Pa
A motor fordulatszáma 43800rpm
Névleges feszültség 14,4 V
Akkumulátor-kapacitás 2200 mAh
Normál / magas munkaidő Kb. 30 perc / kb. 15 perc
Zajszint <80 dB
Portartály kapacitása 0,6 l
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek