Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner
Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner
RRP: 21 990 Ft 
16 900 Ft

Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner

Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner
Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner
Deerma Xiaomi Deerma Álló porszívó DX1000W Vacuum Cleaner
  • A kényelmesen használható Deerma DX1000W álló porszívó akár 16 000 Pa szívóteljesítményt biztosít, ennek köszönhetően villámgyorsan eltávolítja a szennyeződéseket.
  • A készletben található 3 cserélhető kefe lehetővé teszi minden sarok alapos tisztítását, és a 3 fokozatú szűrés hatékonyan eltünteti a szennyeződést.
  • Mosható szűrő
  • A 24 cm széles padlókefe forgatható
  • Motor fordulatszáma 38.000 fordulat/perc
  • Mindennapi használatra vagy makacsabb szennyeződések eltávolítására is alkalmas.
  • A készülék kialakítása lenyűgözően elegáns és művészi
Gyártó
Deerma
Szállítási díj
1,290 Ft
Várható szállítás
2022.10.03
Garancia
12 Hónap
Raktáron
RRP: 21 990 Ft 
16 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 169 Ft
Részletek 


Xiaomi Deerma DX1000W ÁllóporszívóA porszívó kiváló minőségű motorral van felszerelve, amely akár 38 000 fordulat / perc sebességgel is működik. Egyszerűen kapcsolja be a DX1000W készüléket, és azonnal elkezdi hatékonyan eltávolítani a szennyeződést. Az egyenes légcsatorna felelős a készülék kivételes hatékonyságáért is. Mindez azt jelenti, hogy a porszívó gyorsan megbirkózik a porral, morzsákkal és egyéb törmelékekkel, anélkül, hogy elhanyagolná a padló réseit.


deerma_dx1000_porszivo_


 


2 üzemmód - válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt


Az eszközt úgy tervezték, hogy figyelembe vegye a felhasználók különböző igényeit. Ezért 2 üzemmód közül lehet választani egyetlen gombbal. A standard mód tökéletes a mindennapi használatra. Nagy teljesítményű üzemmód a még alaposabb és hatékonyabb tisztítás érdekében - tökéletes a makacs szennyeződések eltávolításához.


deerma_dx1000_porszivo_


 


A tökéletes padlókefe


A 240 mm széles padlókefe a padló nagy részét lefedi, így sokkal könnyebb a porszívózás. 120 ° -ban forog jobbra és balra, valamint 90 ° -ra oda -vissza. Ennek köszönhetően kényelmesen takaríthat a bútorok alatt vagy a székek és asztalok lába között. Semmi sem rejtőzik el előled - hamarosan otthonod összes padlója tisztán ragyoghat.


deerma_dx1000_porszivo_


 


3 fejjel


A készlet tartalmaz egy lapos réskefét és egy kicsi kefét az kisebb felületek tisztításához. Az első használatával könnyedén porszívózhatja a karosszékek, kanapék és ülőgarnitúrák mélyedéseit. A második eredményesen használható az alapos tisztítás során. Lehetővé teszi a kényes vagy egyenetlen felületek, például a laptop billentyűzetének tisztítását.


deerma_dx1000_porszivo_


 


A szennyező anyagok hatékony szűrése


Mondjon búcsút a szennyeződésnek végleg. A belső ciklonikus rendszer hatékonyan felfogja a nagyobb szennyeződéseket. A háromlépcsős szűrőrendszer HEPA szűrővel elzárja a legfinomabb porszemcséket is. Ezenkívül mindhárom eleme könnyen szétszerelhető, folyó víz alatt mosható, majd szárítható és újra felhasználható. Így elkerülheti az eltömődést és meghosszabbíthatja élettartamát


 


 A tágas porgyűjtő tartály egyszerű ürítése


A porgyűjtő tartály kiürítéséhez már nem kell piszkosul kezet szednie. A DX1000W esetében csak le kell csavarni, és egyszerűen bele kell öntenie a benne lévő szennyeződést a szemetesbe. Ezután tisztíthatja és száríthatja a tartályt, hogy hosszabb ideig jó állapotban maradjon, és biztosítsa a használat higiéniáját. A tartály térfogata 0,6 liter, így nem kell túl gyakran üríteni.


 


deerma_dx1000_porszivo_


 


Porszívózzon könnyedén


A porszívó 130 ° -ban ívelt fogantyúja páratlan kényelmet biztosít. Lehetővé teszi a kezek tehermentesítését, és lehetővé teszi az alapos tisztítást különösebb erőfeszítés nélkül. Ráadásul úgy tervezték, hogy szilárd és kényelmes fogást biztosítson, függetlenül attól, hogy milyen szögben tartja. Mozgassa szabadon a porszívót, emelje fel vagy szállítsa a szobák között - nem kell fárasztónak lennie!


deerma_dx1000_porszivo_


 


Sokféleképpen lehet használni


Mitől ideális a DX1000W porszívó különféle alkalmazásokhoz? Multifunkcionalitása és sokoldalúsága! Könnyen felemelheti a polcokra vagy a mennyezetre. Kisebb kézi porszívóként is működik. A cserélhető kefékkel még a nehezen elérhető zugokat is elérheti. A hosszú, 5 méteres kábel szabadságot biztosít a porszívózáshoz.


deerma_dx1000_porszivo_


 


Kiemelkedő design


A Deerma DX1000W porszívó nemcsak funkcionális, hanem rendkívül stílusos kiegészítője is lehet otthonának. A készülék elegáns, klasszikus kialakításával vonzza a tekintetet. A rózsaarany színű részletek tökéletesen harmonizálnak a ház gyönyörű, zafír árnyalatával.


deerma_dx1000_porszivo_

SPECIFIKÁCIÓ

GYÁRTÓ Deerma (Xiaomi ökoszisztéma)
MODELL DX1000W
POR TÁROLÁSA Porzsák nélküli
PORSZÍVÓ TÍPUS Álló porszívó
ENERGIAFORRÁS Vezetékes
MOTORTELJESÍTMÉNY 600 W
PORTARTÁLY KAPACITÁS 0.6 liter
TELÍTETTSÉG KIJELZÉS Nincs
TARTOZÉKOK Főegység fogantyúval és 5 méteres kábellel, Hosszabbító cső, Padlókefe, Réskefe, Kisebb kefe, Mosható HEPA szűrő, Portartály 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek