Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Deerma Xiaomi Deerma CM1300W por és atka porszívó UV-val, fehér
Deerma Xiaomi Deerma CM1300W por és atka porszívó UV-val, fehér
RRP: 25 990 Ft 
17 990 Ft

Deerma Xiaomi Deerma CM1300W por és atka porszívó UV-val, fehér

  • A Xiaomi Deerma CM1300 por és atka porszívó megtisztítja a lakást a portól és az atkáktól, így tiszta, egészséges környezetet teremthet otthonában.
  • 8000 sokk/perc sebességgel és hatékony UV-besugárzással könnyen megszabadulhat az allergénektől.
  • A könnyű súly és a hosszú kábel kivételes szabadságot és kényelmet biztosít a használat közben.
  • Lapos kialakítású kefe az egyenetlen vagy nehezen elérhető területekre pl. billentyűzetek, kanapé és fotel rései.
  • Kiváló UV lámpa - 253,7 nm-es sugarakat bocsát ki, felületérzékelővel van ellátva
  • Hatékony egyenáramú motor - 7000 - 10000 Pa szívóteljesítmény
  • Mosható HEPA szűrő
  • Könnyű test és kis méret
Gyártó
Dreame
Szállítási díj
1,290 Ft
Várható szállítás
2022.10.03
Garancia
12 Hónap
Szín
Fehér
Raktáron
RRP: 25 990 Ft 
17 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Részletek


Xiaomi Deerma CM1300 por és atka porszívó UV-val, fehér

Szabaduljon meg az atkáktól és porszívózza az egész házat a Deerma CM1300 por és atka porszívóval. A Deerma porszívó tökéletesen kezeli a port és az atkákat, így tiszta, egészséges környezetet teremthet otthonában. 8000 sokk / perc sebességgel és hatékony UV-besugárzással könnyen megszabadulhat az allergénektől. A könnyű súly és a hosszú kábel kivételes szabadságot és kényelmet biztosít.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

A CM 1300 2 menetmotorral és 2 NYÁK-modullal is fel van szerelve, amelyek az első és a hátsó csapolással együtt garantálják a megnövekedett hatékonyságot. És ez még nem minden! A további kefék lehetővé teszik a porszívó különféle használatát, rendkívül sokoldalúvá és multifunkcionálissá téve azt.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

 

2 az 1-ben - A még több lehetőségért

A Deerma CM1300 valójában 2 eszköz egyben! Kényelmes kézi porszívóként vagy megbízható poratka-eltávolítóként szolgálhat. Ezt a praktikus terméket erőfeszítés nélkül az Ön igényeihez igazíthatja, és alaposan megtisztíthatja egész otthonát. Könnyedén használhatja autója belső terének tisztítására is. Ez a multifunkcionális eszköz számos funkciójával meglepi majd!

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

 

Deerma CM1300 - 3 cserélhető kefével a speciális feladatokhoz

A készletben 3 cserélhető kefét talál, amelyek lehetővé teszik otthona átfogó tisztítását. A vibráló UV kefe megbízható szövetségese lesz az atkák elleni harcban. A széles kefe pillanatok alatt beszívja a port és a törmeléket. A lapos 2 az 1-ben kefe tökéletes egyenetlen vagy nehezen elérhető területek, például billentyűzetek és üregek tisztítására szolgál a kanapékon, fotelekben és ágyakban.

 

 

Az UV igazi ereje a Xiaomi Deerma CM1300-nál

Mitől olyan hatékony a CM1300 az atkák ellen? Kiváló minőségű UV lámpa, amely az anyagokat 253,7 nm-es sugaraknak teszi ki és áthatol az allergéneken, hogy azok biztosan eltávolításra kerüljenek. Hatékonyan védi egy speciális burkolat, 3 sor méhsejtszerű kivágással. Ezenkívül az intelligens infravörös érzékelő automatikusan kikapcsolja a lámpát, amikor a porszívó távol van a tisztítandó tárgyak felületétől, ezzel megakadályozva az UV-fény szükségtelen kibocsátását és szivárgását, valamint védve a felhasználó bőrét és szemét.

A porszívó másik előnye a hatékony egyenáramú motor. 

"Normál" üzemmódban akár 7 000 Pa, "Magas" üzemmódban akár 10 000 Pa szívóteljesítményt biztosít, ennek köszönhetően hatékonyan megszabadul a szennyeződéstől. Atka vagy morzsák - a CM1300-nak köszönhetően gyorsan megfeledkezik róluk.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

 

Hatékony szűrés és könnyű takaríthatóság

A Deerma CM1300 hatékonyan vigyáz az egészségére. A ciklonszűrés és a HEPA hatékonyan semlegesíti a port és más allergéneket. A szűrő és a portartály is könnyen és kényelmesen mosható. Mindez tisztává és biztonságossá teszi a készülék használatát.

 

 

Egyszerű kezelés, egyértelmű működés

Kiürítéshez vagy tisztításhoz gép alján található praktikus gomb gyorsan lehetővé teszi a kefe egyszerű és kényelmes cseréjét. A CM1300-at egy gombbal kapcsolhatja be és ki, kezelése rendkívül egyszerű. A készülékből a portartályt is kényelmesen kihúzhatja.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

Könnyebb a konkurenciához képest

A porszívó rendkívül kicsi és könnyű. Teljes tömege 1,85 kg, a fő modul súlya mindössze 1 kg - akárcsak 3 kisebb alma! Ennek köszönhetően az eszköz egyik helyről a másikra mozgatása még csak nem is probléma. Könnyedén porszívózhatja a padlót, vagy felemelheti a mennyezet porszívózására. Tökéletesen illik a kézbe, és páratlan kényelmet garantál. Felejtsen el olyan kábeleket, amelyek túl rövidek és folyton összegubancolódnak - a Deerma CM1300 kábel 4,2 méter hosszú, és megadja a kívánt szabadságot.

Xiaomi Deerma CM1300 porszívó, Mite UV tisztító, fehér

SPECIFIKÁCIÓ
MÁRKA Deerma (Xiaomi ökoszisztéma)
MODELL CM1300
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 350W
SZÍVÓTELJESÍTMÉNY 7000 Pa-ig (normál mód), 10 000 Pa-ig (magas mód)
VEZETÉK HOSSZA 4,2 m
FESZÜLTSÉG 220V
MÉRET 335x225x170mm
PORCSÉSZE KAPACITÁSA 0,4l
A KÉSZÜLÉK / FŐ EGYSÉG SÚLYA 1,85kg / 1kg
CSERÉLHETŐ KEFÉK Széles kefe, rezgő UV-kefe, 2 az 1-ben lapos kefe
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek