Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera Outdoor Security Camera
EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera Outdoor Security Camera
RRP: 37 990 Ft 
34 890 Ft

EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera Outdoor Security Camera

EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera Outdoor Security Camera
EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera Outdoor Security Camera
 • Kültéri IP kamera
 • 1920 × 1080 felbontás
 • 119°-os látószög
 • éjszakai látás 30 m maximális hatótávval
 • MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 256 MB)
 • Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis
 • WiFi, Android, Windows és iOS operációs rendszer támogatása
 • magyar és angol nyelvű alkalmazás
 • hálózat
 • mozgásérzékelő
 • e-mail értesítések küldése
 • beépített mikrofon, beépített hangszóró
 • cloud platform
 • led reflektor és kétirányú hang
 • A kamera Full HD felbontású videót készít
 • A felvételeket tárolhatod az akár 256 GB-os mikro-SD memóriakártyán vagy a felhőben
 • Az EZVIZ C3W Pro színes éjjellátással rendelkezik
 • Könnyen telepíthető, hálózatról működtethető
 • Az EZVIZ C3W Pro IP67 besorolású, így ellenáll a pornak és a víznek
 • 2,4 GHz-es Wi-Fi támogatás
 • A stabil jelvételt két antenna garantálja
 • H.265-ös videótömörítés
 • Használhatod a pontos PIR érzékelőt vagy a kétirányú kommunikációt
Gyártó
EZVIZ
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2022.10.05
Garancia
12 hónap
Használati utasítás

Raktáron
RRP: 37 990 Ft 
34 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 349 Ft
Részletek

 

EZVIZ C3W Pro 2MP 1080p Kültéri biztonsági kamera

Élvezd a nyugalmat, bízd otthonod védelmét az EZVIZ C3W Pro IP kamerára

Az EZVIZ C3W Pro szabadtéri IP kamera megbízható védelmet nyújt az ingatlanod számára. Folyamatosan figyeli meg a rábízott területet és részletes, Full HD felbontással rögzíti a videófelvételt. Az elkészített felvételeket tárolhatod a maximum 256 GB-os SD kártyán vagy a felhőben hálózati csatlakozás esetén. Az IP67 szabványnak megfelelő ellenálló kialakítása védi a kamerát az időjárás viszontagságaitól (ellenáll a víznek és a pornak). Az EZVIZ C3W Pro kamera legnagyobb előnye az éjjellátás. Összesen 3állíthatóüzemmóddal rendelkezik a színes éjjellátás üzemmód mellett. Továbbá két reflektorral készült, amely megbízhatóan világítja meg a megfigyelt területet.

Az EZVIZ C3W Pro kültéri IP kamera még éjszaka is minőségi felvételeket készít

Az EZVIZ C3W Pro IP kamera még teljes sötétségben is rögzít mindent. Mindezt a két professzionális optikai lencsének és a két reflektornak köszönheti. Még éjjel is színes képpel rögzíti a felvételeket, így az olyan részletek is felismerhetők rajta, mint például az elhaladó autó színe.

Az EZVIZ C3W Pro kültéri IP kamera megvilágítja az utat hazafelé

A két reflektornak hála az EZVIZ IP kamerát használhatod praktikus szabadtéri lámpaként is. Szabadon, az elképzelésednek megfelelően be- vagy kikapcsolhatod a világítást vagy állíthatod annak intenzitását. Emellett a reflektorok gondoskodnak az EZVIZ C3W Pro IP kamera színes látásáról.

Az EZVIZ C3W Pro mesterséges intelligenciával érzékeli az embereket

Az EZVIZ C3W Pro kültéri IP kamera valós időben érzékeli az emberek mozgását a beépített algoritmussal. Amint egy személy belép a megfigyelt területre, az EZVIZ C3W Pro kamera azonnal értesítéssel figyelmeztet.

Használd ki a 3 éjjellátó üzemmód előnyeit

Amennyiben nem szeretnéd megvilágítani a területet a reflektorokkal, úgy az EZVIZ C3W Pro kamerán átválthatsz fekete-fehér éjjellátás üzemmódra, amely esetén a kamera akár 30 méteres távolságig lát. Ugyanakkor, amennyiben szükséges, úgy az EZVIZ alkalmazással aktiválhatod az intelligens éjszakai látást is. Ennél az üzemmódnál az EZVIZ C3W Pro kamera fekete-fehér felvételi módról színes módra és bekapcsolt reflektorokra vált, amint egy személy belép a megfigyelt területre.

 

 

Saját üzenetek feltöltésének lehetősége

Az EZVIZ C3W Pro szabadtéri IP kamera felhasználása igazán kreatív, hiszen lehetőséged van akár három 10 másodperces üzenet feltöltésére is. Például létrehozhatsz egy udvarias üdvözlést a látogatóknak vagy eltántoríthatod a hívatlan vendégeket egy hirtelen hívással.

Az EZVIZ C3W Pro remekel a proaktív védelemben

Amint az EZVIZ C3W Pro kamera betolakodót észlel, automatikusan aktiválja a hangos szirénát illetve a két villódzó reflektort*. Ezzel a módszerrel elrettenti a nemkívánatos látogatókat.

*A reflektor folyamatosan bekapcsolt állapotban marad színes éjjellátás üzemmódban.

Kétirányú kommunikáció

A beépített kiváló minőségű mikrofonnal és hangszóróval beszélhetsz az EZVIZ C3W Pro kamera előtt megjelenő személyhez az alkalmazáson keresztül. Például egyszerűen közölheted a futárral, hogy hagyja a csomagot az ajtó előtt.

Még jobb Wi-Fi kapcsolat

Az IP kamera két külső, nagy nyereségű antennát használ a vezeték nélküli Wi-Fi jelvételhez. Az EZVIZ C3W Pro kamera stabilan csatlakozik a hálózathoz még akkor is, hogyha a router messzebb helyezkedik el.

Az EZVIZ C3W Pro fejlett videótömörítést használ

Az EZVIZ C3W Pro IP kamera fejlett H.256-ös videótömörítést használ. Ez jobb minőségű felvételeket eredményez a sávszélesség felével. Az elkészült felvétel is csupán feleannyi tárhelyet foglal el a memóriában (az előző H.264-es videótömörítési szabványhoz viszonyítva).

Az EZVIZ C3W Pro ellenáll bármilyen időjárási viszonynak

A teljesen fém burkolat védi az EZVIZ C3W Pro kamerát a sérüléstől, ugyanakkor gondoskodik a jó hőeloszlásról is. Az IP67 védelmi szabvány garantálja a kamera ellenállását még a napos, esős és havas időjárás esetén is. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy az EZVIZ C3W Pro kamera egész évben megfigyeli a környezetedet.

Zökkenőmentes IP kamera telepítés

Az EZVIZ C3W Pro IP kamera stabil, 360°-ban forgó alappal büszkélkedhet. A kamera könnyedén elhelyezhető a mennyezetre vagy a falra. Csupán néhány egyszerű lépés és az EZVIZ C3W Pro kamera máris megkezdi a rábízott terület alapos megfigyelését.

Védjük az Ön adatait és magánéletét


Az Ön adatainak és magánéletének védelme a legfontosabb számunkra. A kamera és az EZVIZ Cloud közötti adatátvitel a végétől a végéig titkosított. Csak Önnek van hozzáférése adataihoz. A személyes adatok védelmének további szintje érdekében bármikor engedélyezheti a kamera alvó üzemmódját az EZVIZ alkalmazásban.

Rugalmas tárolási lehetőségek


A rögzített videókat akár 256 GB-os helyi microSD-kártyán is tárolhatja, vagy előfizethet az EZVIZ CloudPlay szolgáltatásra a teljesen titkosított, korlátlan felhőalapú tárolásért.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek