Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
RRP: 68 990 Ft 
64 490 Ft

EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera

EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera
  • IP kamera - kültéri
  • 2560 × 1440 felbontás
  • 140°-os látószög, éjszakai látás 10 m maximális hatótávval WiFi
  • Angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró, cloud platform, kétirányú hang és egész napos felvétel
Gyártó
EZVIZ
Szállítási díj
Ingyenes
Várható szállítás
2022.10.05
Garancia
12 hónap
Használati utasítás

Raktáron
RRP: 68 990 Ft 
64 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 645 Ft
Részletek

EZVIZ LC3 4MP kültéri WiFi kamera

EZVIZ LC3

Okos biztonsagi kamera fali vilagitassal Ketto az egyben: okos vilagitas es fokozott biztonsag AzLC3 egy allithato fenyerejüreflektor es egy nagy teljesitmenyü, 4 MP-es biztonsagi kamera innovativ integracioja, amely Ojabb szintre emeli az otthoni biztonsagot-meg ejszaka is. Az LC3 egy elegans fali lampa, minden haztartasba illik, es az okos tavbeallitasoknak koszönhet6en megvilagitja a sotet helyeket. Az LC3 azonban alapvet6en biztonsagi kamera: mesterseges intelligencia altal vezerelt szemelyeszlelest, aktiv vedelmet es ketiranyükommunikaciot kinal; hatekonyan figyeli a kültereket, peldaul a teraszokat, folyosokat, udvarokat stb.

 

 

Állítható fényero-egyszerüen,az alkalmazásban

Az akár 700 lumenes állítható fényereju fali lámpával az LC3 egyszerú, energiatakarékos egyedi világítást biztosit,és mindez egyszeru vezérléssel párosul, az EZVIZ alkalmazás segítségével.Használja az LC3-at arra,hogy világítson,amikor hazaérkezik, vagy kellemes kerti hangulatot teremtsen,vagy hangos figyelmeztetést küldjön emberialak-vagy mozgásérzékelés esetén.A választás az Öné.

 

 

Egyedülálló részletek nagyobb felbontásban

Az LC3 nemcsak világosabbá, hanem tisztábbá is teszi a videót. 4 MP-es kamerájának köszönhetoen az LC3 éles és részletes, kiváló minoségu képet nyújt. ldeális a nagy terek megfigyelésére is.

Tiszta és színes képalkotás, még éjszaka is

A nagy, f2.3 rekesznyilással és akár 10 méteres éjjellátással kialakitott LC3 tiszta képet ad félhomályban is. Az LC3 plusszt is nyújt a késo esti megfigyeléshez:a színes éjjellátó funkciót, amely a beépített világítas használatával automatikusan vagy manuálisan is bekapcsolható*.

*A szines ejszakai látás akkor kapcsol be,amikor a világitás teljes fényeron van.

Ml-alapú személyészlelés, a fontos riasztásokért

A beépített mélytanuló MI-chipnek köszönhetoen az LC3 valós idoben képes felismerni és megkülönböztetni az emberi alakokat más mozgó tárgyaktól,így javítva a riasztások pontosságát,melyek csak szükség esetén küldik le az értesítéseket.

24 órás védelem az ingatlanán.

Kamera és riasztó is egyben.Az LC3 100 dB hangosan szirénázik és villogtatja a reflektorokat, ha gyanús behatolókat észlel. Éberen orzi otthonát.

Beszéljen úgy, mintha ott lenne.

Egyetlen érintéssel okostelefonján hallgasson meg bárkit és beszéljen bárkivel, aki a bejárati ajtónál áll! Az LC3 beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik,így könnyedén, bárhonnan és bármikor fogadhatja látogatóit, vagy elküldheti a hivatlan vendégeket.

Állítható kameraszög az optimális lefedettség érdekében

Az LC3 szakértelemmel készült, széles átlós látómezovel-akár 157 fokig. E tulajdonsága csökkenti a holtterekszámát és extra rugalmasságot biztosit a kamera beállitásához. A maximális lefedettség érdekében manuálisan forgassa el és irányítsa rá a kamerát a kívánt látószögre.

Beépített kettos antenna a megbízható teljesítményért

Az LC3 használatával sokkal kevésbé lesz frusztrált az instabil internetkapcsolat miatta routertol távolabb eso helyeken:a hátsó udvaron,a bejárati ajtónál és egyébb eldugottabb helyeken.A falon áthatoló és zavarszuro képességgel rendelkezo kétantennás LC3könnyedén kezeli a nagy hatótávolságú adatátvitelt és stabil teljesítményt nyújt minden körülmények között.

Idötállóra tervezve

Az LC3 kamera IP65-ös besorolású burkolattal rendelkezik, amely magas szintü por-és vizállóságot jelent. Egyszóval, hosszan tartó védelmet biztosit még a legkeményebb idöjárási körülmények között is.

Pénzt takarít meg a tárhelyen és a sávszélességen

Az LC3 fejlett H.265-ös videótömörítési technológiával rendelkezik, amely jobb videóminoséget ér el úgy, hogy feleannyi sávszélességet és tárhelyet használ, mint a korábbi H.264-es szabvány.

 

 

Védjük az Ön adatait és magánéletét


Az Ön adatainak és magánéletének védelme a legfontosabb számunkra. A kamera és az EZVIZ Cloud közötti adatátvitel a végétől a végéig titkosított. Csak Önnek van hozzáférése adataihoz. A személyes adatok védelmének további szintje érdekében bármikor engedélyezheti a kamera alvó üzemmódját az EZVIZ alkalmazásban

Megfizetheto termék, beépített tárhellyel.

Az LC3 32 GB eMMC beépitett tárhelyének köszönhetoen többé nem kell memóriabovito kártyákkal bajlódnia vagy plusz pénzt erre áldoznia. A beépített tárolókapacitás mindenkor könnyu és biztonságos videótárolást biztosít. Dönthet úgy is,hogy elofizet

az EZVIZ Cloud Play szolgáltatásaira és felhobe menti adatait. Így adatai akkor is biztonságban lesznek, ha a készüléke megsérül vagy elveszik.

 

PARAMÉTEREK

Csatlakoztatás WiFi
Tápellátás Hálózati
Használat Kültéri
Forgás Nem
Éjjellátás Igen
Kivitel Cube
Maximális felbontás 2560 × 1440 px
Maximális éjszakai hatótáv 10 m
Betekintési szög  140 °
Videó kompresszió H.264, H.265
Szélesség 86 mm
Hosszúság 280 mm
Mélység 120 mm
Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek