Csatlakozz a Mulan Home csapatához! Nézd meg hirdetésünket és küldd el önéletrajzodat!

NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,
NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,
10 990 Ft
8 490 Ft

NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,

NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,
NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,
NATURTEX Memory nyakpárna, 33x30x10,5,

A Naturtex a memory nyakpárna kitûnõ megoldást kínál az úton lévõk részére, hiszen a nyakpárna használatával a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetõbbé válik. A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai ûrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is

  • Fedőanyag: 100% poliészter jersey (3D AirMash)
  • Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
  • Csomagolás: doboz (Mosható: csak a huzat), Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!
  • Méret: 33x30
  • Moshatóság: csak a huzat

*Naturtex termékek rendelése esetén nincs lehetőség személyes átvételre, CSAK házhozszállításra.

Gyártó
Naturtex
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2022.01.19
EAN
5998306357636
Raktáron
23
10 990 Ft
8 490 Ft
Kezdete: 2022.01.16   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 2 500 Ft
Részletek

A Naturtex a memory nyakpárna kitûnõ megoldást kínál az úton lévõk részére, hiszen a nyakpárna használatával a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetõbbé válik. A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai ûrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is. A memory szivacs sûrûsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékezõ memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy elõnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Azoknak ajánljuk, akik régóta megoldást keresnek az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére, a nyaki izmok elgémberedésének elkerülésére. 

Újra kényelmesen a Memory párnával

A hátfájás, a nyakfájás, a végtagok zsibbadása egyre több embernél probléma, hiszen sokan vannak, akik például a számítógép elõtt töltik a napot. A Memory párnákat éppen azoknak fejlesztették ki, akiknek a folyamatos merev testhelyzet, vagy éppen a fizikai munka okozta fájdalmakkal kell megküzdenie. A legtöbb Memory párna korszerû anyagból készült, kiváló légáteresztõ képességû és közepes magasságú, így a lehetõ legmegfelelõbb alátámasztást adja a gerincnek. Kínálatunkban speciális ülõ- és nyakpárnák is szerepelnek, hogy bármilyen helyzetben élvezhessük a memóriahab kényelmét. 

 

NATURTEX® MEMORY

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot –a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párnák minden használat után visszanyerik eredeti formájukat. Nagymértékű nyomáskiegyenlítő tulajdonságuknak és az ortopédiailag is megfelelő kényelmes formájuknak köszönhetően tökéletesen alátámasztják a nyakcsigolyát, így tehermentesítik a hátgerincet, felveszik a test vonalát, optimális helyzetben tartják a nyakat, a vállat és a gerincet, így biztosítva a nyugodt pihenést. Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek