Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
RRP: 98 990 Ft 
86 990 Ft

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó

Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
Redroad V17 vezeték nélküli porszívó
  • Fő előnye ennek a készüléknek a csendes működés, 26 500 Pa szívóteljesítmény és 60 perces működés.
  • A Redroad álló porszívó 5 fokozatú szűrőrendszerrel és kettős kefével is rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a különféle típusú szennyeződéseket.
  • Hatékony az allergiában szenvedők számára - baktérium, atka és penész szűrése
  • 9 lépéses zajcsökkentő rendszer - a készülék zaja 60 dB-re csökken
  • A nagy kapacitású akkumulátor és a motorral felszerelt kefe biztosítja a készülék nagy teljesítményét, míg az ergonomikus kialakítás és a mellékelt tartozékok megkönnyítik a mindennapi takarítást.
  • 0,6 literes portartály csökkenti az ürítés gyakoriságát
Gyártó
Redroad
Szállítási díj
Ingyenes
Várható szállítás
2022.10.03
Garancia
12 Hónap
Raktáron
RRP: 98 990 Ft 
86 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 870 Ft
Részletek 


Redroad V17 vezeték nélküli porszívóredroad v17 vezeték nélküli porszívó


 


Csendes működés, 26 500 Pa szívóteljesítmény és 60 perces működés a fő előnye ennek a készüléknek. A Redroad álló porszívó 5 fokozatú szűrőrendszerrel és kettős kefével is rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a különféle típusú szennyeződéseket. A nagy kapacitású akkumulátor és a kefe nélküli motor bizonyítja a készülék nagy teljesítményét, míg az ergonomikus kialakítás és a mellékelt tartozékok megkönnyítik a mindennapi takarítást.

9 lépéses zajcsökkentő rendszerMostantól a háztartás többi tagjának zavarása nélkül takaríthat. A Redroad V17 álló porszívó 9 fokozatú zajcsökkentő rendszerrel van felszerelve, amely 60 dB-re csökkenti a készülék zaját. A V17 csendes működése többek között a kefe nélküli motornak, a polimer pamutnak és a levegőkimenet kialakításának köszönhető.
 


Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseketA Redroad porszívó lehetővé teszi, hogy gondoskodjon otthona padlójáról. 450 W teljesítményű, percenként 120 000 fordulattal és 26 500 Pa szívóerővel szívja fel a szennyeződéseket. Ez biztosítja, hogy felületei mentesek a portól és egyéb szennyeződésektől.
 


Tartós akkumulátorA 7 * 2500 mAh összkapacitású akkumulátor akár 60 percnyi használatot biztosít egyetlen töltéssel. A porszívó feltöltéséhez egyszerűen használja a mellékelt adaptert vagy fali tartót. Az akkumulátort önállóan is töltheti. Csak le kell választania a készülékről, és rögzítenie kell a töltőtartóhoz. Körülbelül 3,5 óra töltés után a V17 újra használatra kész lesz.

 


Teremtsen tiszta és biztonságos környezetet otthonában A porszívó különösen jól működik az allergiában szenvedők számára. Az 5 fokozatú szűrőrendszer, amellyel a V17 rendelkezik, hatékonyan akadályozza meg a másodlagos légszennyezést. A HEPA szűrő segít megszabadulni a baktériumoktól, a poratkától és a penésztől. A többi szűrőelem elválasztja a port a levegőtől, akár 0,1 μm-nél is. A szűrés hatékonyságát egy 12 ciklonból álló blokk növeli, így a készülék a szennyeződések 99,97%-át képes kiszűrni.

 Dupla kefeA V17 kefe motorral van felszerelve, amely forgatja a  görgőit, így gyorsan és alaposan eltávolítja a port, morzsákat, szőrt és egyéb törmeléket. A V-alakú görgős kialakítás megakadályozza, hogy a haj összegabalyodjon. A kefe különféle felületekhez ideális, forgó kialakításának köszönhetően pedig könnyen tisztítható. A tisztításhoz egyszerűen nyomja meg a kioldó gombot. Ezen kívül 2 plusz görgő is tartozik hozzá. A nagyobb tisztítóhatás érdekében a puha görgőt helyezze előre.

A legfontosabb információk egy karnyújtásnyiraA porszívó könnyen leolvasható LCD kijelzővel rendelkezik, amely jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, így elkerülheti az akkumulátor hirtelen lemerülését, és időben feltöltheti azt. A képernyő ezenkívül információkat jelenít meg az eszköz állapotáról, értesítéseket a felmerült hibákról, valamint emlékeztet az alkatrészek cseréjére. Ezenkívül a reteszelő gomb lehetővé teszi a V17 folyamatos működtetését anélkül, hogy megeröltetné az ujjait.
 


Könnyen üríthető a tartályA készülék 600 ml-es tartállyal van felszerelve, ami csökkenti az ürítés gyakoriságát. A kinyitáshoz egyszerűen nyomja meg a kioldó gombot. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy elkerülje a szennyeződéssel való közvetlen érintkezést. A tartály tisztításához egy kefe is tartozik. Ezenkívül a tartály és a szűrő is leöblíthető folyó víz alatt.
 


Kényelmes használatA Redroad porszívót úgy tervezték, hogy használata egyszerű és kényelmes legyen. A LED-es megvilágítású réskefe megkönnyíti a szűk és nehezen elérhető területek tisztítását, ahová nem jut elegendő fény. A kettős forgófej felett elhelyezett lámpa megakadályozza, hogy porszívózás közben ne lássa a törmeléket, a hajlítható csőkialakítás pedig megkönnyíti az asztalok, székek stb. alatti területek tisztítását.Különféle tisztítási forgatókönyvekA készlethez olyan tartozékok tartoznak, amelyek megkönnyítik a mindennapi takarítást. A LED-es réskefe lehetővé teszi a keskeny és nehezen elérhető felületek alapos megtisztítását, a matrackefe pedig segít megszabadulni a poratkáktól. A kényes felületek tisztításához szélesebb kefére lesz szükség, a szellőzőrácsok tisztításához pedig egy speciális, keskenyebb kefére.


  


 A csomag tartalmazza: fő test, falra szerelhető fém hosszabbító cső, dupla kefe, extra hengerek, matrac kefe, LED rés kefe, széles fúvóka kényes felületek portalanításához, kefe, adapter, tömlő, alsó tömlő 
redroad v12 porszívó

SPECIFIKÁCIÓ

MÁRKA Redroad
MODEL V17
NÉVLEGES FESZÜLTSÉG 25.2V
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 450W
AZ AKKUMULÁTOR KAPACITÁSA 2500 mAh
TÖMEG 1,62 kg
TÖLTÉS IDŐ 3,5 óra
MUNKAIDŐ 60 perc
SZÍVÓTELJESÍTMÉNY 155 AW szívóerő
26.500 Pa
PORTARTÁLY KAPACITÁS 600 ml
ZAJSZINT 60 dB
TARTOZÉKOK Főegység, Dupla kefe, 2 plusz görgőfej, Portartály, LED-es réskefe, Matrackefe, Speciális (rácsokhoz való) keskeny kefe, Falra szerelhető fém hosszabbító cső, Adapter
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek