Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus okos robotporszívó intelligens dokkolóval, Fehér

Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus okos robotporszívó intelligens dokkolóval, Fehér
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus okos robotporszívó intelligens dokkolóval, Fehér
 • Automatikus tartályürítés az okos dokkoló segítségével
 • Esésgátló technológia
 • 4. generációs LDS lézeres navigációs rendszer
 • Automatikus töltés és újraindítás
 • 2700 Pa szívóerő
 • 5200 mAh akkumulátor
 • 3 L nagy porzsák
Gyártó
Roidmi
Garancia
12 hónap
Szállítási díj
Ingyenes
Várható szállítás
2023.01.31
Használati utasítás

Nincs raktáron
RRP: 199 990 Ft 
165 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 1 660 Ft
Részletek
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus

Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus

Ha kevés időd van és tiszta lakást szeretnél, a Roidmi EVE Plus a megoldás

A Xiaomi Roidmi ismét meglep minket a legújabb robotporszívójával, versenyképes áron és elképesztő teljesítménnyel. Ha nem hiszed, ítéld meg magad a 2700 Pa szívóerőt, a 18 típusú érzékelőt, a felmosási és szívó képességét, és mindenekelőtt fordíts különös figyelmet a töltőállomáson található szemetesre, amely intelligensen képes a portartály ürítésére.

Intelligens porgyűjtő állomás

A Roidmi EVE Plus dokkolója sokkal több, mint egy szimpla töltőállomás. Tartalmaz egy úgynevezett szemetesdobozt is a robotporszívó tartályának automatikus kiürítéséhez, így minden újratöltés után készen áll a használatra. Még akkor is, ha néhány napot távol vagyunk otthonunktól. Ez az automatikus gyűjtőállomás szagtalanító és antibakteriális technológiákat is egyesít az idegesítő porszag kiküszöbölésére, valamint a szennyeződéseket 3 literes zsákokba csomagolja, megakadályozva, hogy bármilyen koszhoz hozzá kelljen érned. Miután megtelt a zsák és cserére szorul, figyelmeztetést küld a Roidmi App-on keresztül, így lehetetlen elfelejteni.
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus

Generációs LDS lézeres navigációs rendszer

"A Xiaomi Roidmi EVE Plus robotporszívó intelligens eszköz otthonod takarításához, amely képes önmagában hatékonyan söpörni és felmosni.Az LDS lézerérzékelő 4. generációjának köszönhetően átvizsgálja otthonod, észleli az akadályokat és 40%-kal pontosabb térképet rajzol, mint a korábbi verziók, ezzel biztosítva a rendkívül hatékony működést."

Intelligens szobaelhatároló-rendszer és teljes vezérlés az applikáción keresztül

"Mint már említettük, ez a különleges robotporszívó automatikusan feltérképezi és elhatárolja a különböző helyiségeket otthonod automatikus felismerésével.Ellenőrizd nyugodtan ezt a térképet a mobiltelefonodról a Roidmi applikáció megnyitásával.Nevezd meg a különböző elválasztásokat, állíts be sorrendet a szobák takarítása során, programozd be egyesek söprését, korlátozd mások hozzáférését. Teljes vezérlés egyetlen gombnyomással."
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus

Hangvezérlés: Google Assistant és Amazon Alexa

Nem csak egy kattintással irányíthatod az otthoni takarítást! A Xiaomi Roidmi EVE Plus kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa hangvezérlő rendszerekkel, ami azt jelenti, hogy utasításokat adhatsz szóban a robotporszívónak. Indítsd el akár egy mondattal!

18 különböző érzékelő, hogy óvja saját magát

A Xiaomi Roidmi EVE Plus 18 érzékelője maga a készülék és a bútorok biztonságos tisztítását egyaránt biztosítja. Például a szintérzékelő használatával az okos robotporszívó érzékeli a lépéseket és megakadályozza az eséseket. Az LDS érzékelővel és az ütközésgátló panellel érzékeli az akadályokat és elkerüli az ütközéseket. Továbbá a kisebb egyenetlenségek sem jelentenek számára problémát, mivel könnyen túljuthat akár 20 mm magas akadályokon is.
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus

Automatikus töltés és újraindítás

Még egy ok, amiért ez a robotporszívó az okos jelzőt kapta az automatikus töltési és újraindítás funkciók. Így, ha a Roidmi robotporszívója befejezi a tisztítási feladatokat, vagy ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, automatikusan visszatér a töltőállomására. Ha emiatt nem végezte el teljesen az általad beprogramozott takarítási tervet, akkor emlékszik arra, ahol abbahagyta, így a töltés után vissza tud térni oda, és a töltés után folytathatja a munkáját.

2700 Pa nagyságú szuper szívóerő

"Az okos része pipa, de hogy állunk a porszívó hatékonyságával?Nos, ezen a téren is kitűnő a Roidmi EVE Plus! Ha nem tiszta a lakás és vendégek érkeznek hozzád, nem kell aggódnod. Ez az intelligens robotporszívó egy mozdulattal kitakarítja otthonod.Kefe nélküli és csendes motorjának hála, 2700 PA-s szívóteljesítménnyel rendelkezik. Ennek köszönhetően a mindenféle por, szőr és részecskék eltávolítása sem okoz neki gondot."
Roidmi Xiaomi Roidmi EVE Plus
Specifikációk
Specifikációk
Szívóteljesítmény2700 Pa
Dokkoló teljesítménye850 W
Állomás tartály űrtartalom3 L
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Funkciók
 • söprés
 • porszívás
 • felmosás
Navigációs módLDS SLAM
Kompatibilis
 • Android
 • iOS rendszerekkel
Hangvezérlés
 • Google Assistant
 • Amazon Alexa
Méret358 x 350 x 175 mm
Porszívó súlya3,6 kg
Dokkoló súlya2,7 kg
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.7 (3 vélemény)
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Attila
2022.11.01
Kb. fél hónapja van velünk a porszívó, eddig maximálisan megvagyunk vele elégedve. Nem akadt még el egyszer sem és nagyon alaposan takarít. Megkönnyíti a mindennapokat, bátran ajánlom mindenkinek.
Attila
2021.12.28
NAgyon elégedett vagyok vele, messze felül múlta az elvárásaimat
N.
2021.11.28
Minden várakozásomnak megfelel. Egy hibája van, ha fel kell emelni mindig ki kell kapcsolni és újra be. Ez kb 20 másodperc
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek