Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer grapefruit illattal 500 ml
Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer grapefruit illattal 500 ml
RRP: 1 490 Ft 
1 090 Ft
ÚJ

Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer grapefruit illattal 500 ml

 • Elpusztítja 99,9%*-ban - baktériumok, gombák, vírusok H1N1 Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer hatékonyan fertőtleníti a felületeket, elpusztítva a mikrobákat. Hármas hatás a baktériumok, gombák, vírusok* ellen. Hatékony az alábbiak ellen: Herpes Simplex vírus 1-es típus, Influenza A H1N1 vírus, Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aureus, Escherichia coli, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Enterococcus Hirae.

  • Nem hagy foltokat
  • Kellemesen grapefruit illatú
  • Mit fertőtlenít? Konyha, WC ülőke, szaniterek, csempék, lemosható felületek, háztartási gépek, matracok, szőnyegek, padlószőnyegek, bútorok, telefonok, számítógépek, gyermek holmik, szemetesvödrök, stb.
  • *A termék hármas hatású: Baktériumölő baktericid (behatási idő: 5 perc) és gombaölő fungicid (behatási idő: 15 perc) az EN 13697 szabvány szerint, vírusölő szelektív virucid a Herpes Simplex vírus 1-es típus (behatási idő: 5 perc) és az Influenza A H1N1 vírussal szemben (behatási idő: 5 perc) az EN 14476 szabvány szerint.
  • Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
Gyártó
Sanytol
Szállítási díj
1,290 Ft
Várható szállítás
2022.07.06
Raktáron
RRP: 1 490 Ft 
1 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Részletek

Használat

A fertőtlenítendő felületet permetezzük be a készítménnyel úgy, hogy az oldat egyenletesen befedje a felületet és kezeletlen részek ne maradjanak. Az oldatot hagyjuk a felületen az előírt behatási ideig. A behatási idő alatt a felületet nedvesen kell tartani. A behatási idő letelte után szükség esetén öblíthető a felület.

Tárolás

Tárolás, eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, közvetlen napsugárzástól, erős savaktól és bázisoktól távol tartandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig. Gyártási idő (nap/hó/év): a csomagoláson feltüntetve.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek