Gamepadek

A gamepad minden gamer számára egy nagyon kedves eszköz, mivel profibban és jobb élmény mellett irányítható a legtöbb játék. Számtalan típus, gyártó és minőség létezik, éppen ezért egy kevésbé hozzáértőnek nehéz eligazodni a termékek útvesztőjében. Mi azt ígérjük, hogyha sikerült kiválasztani a Számodra megfelelő példányt, akkor abban nem fogsz csalódni: kizárólag jó minőségű, remek ár/érték arányú konzolokat kínálunk annak érdekében, hogy a játszás valódi öröm legyen és ne bosszankodással teli fejfájás.


2termék 12

Gamepadek - Konzolok és kontrollerek

Számtalan gyártó igyekszik elnyerni a játékosok szívét különböző gamepadokkal. A közös vonás ezekben, hogy az akcióbillentyűk kiosztása többnyire hasonló, azonban óriási különbségek vannak a minőséget tekintve. A nagyon olcsó változatok esetében lassabb reagálási időről beszélhetünk, amely komoly időveszteséget jelent egy-egy durvább akció közben, míg a megbízhatóbb termékek arra törekednek, hogy a kontroller hozzásegítsen a győzelemhez.

A professzionálisabb gyártók ráadásul olyan kényelmi funkciókat is beépítenek a gamepadjaikba, melyek még hatékonyabbá tesznek játék közben. Vásárlás előtt érdemes átgondolni azt, hogy milyen játékokra szeretnéd használni az eszközt, így jobban meg tudod fogalmazni az igényeidet, és pontosabban tudsz választani a lehetőségek közül.

Mindezek mellett érdemes odafigyelni az ergonómiára is, főleg akkor, ha huzamosabb ideig szeretnél kedvenc játékoddal játszani. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy milyen a gamepad kialakítása: egy kényelmes, ergonomikus kialakítású forma csökkenti a kéz fáradtságát. Emellett arra is érdemes odafigyelni, hogy kényelmesen el tudd érni az akciógombokat, különben kínszenvedés lesz a használata.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a játékosok a lelkesedés és kitartó játék során a többlet feszültséget sok esetben ezeken az eszközökön vezetik le, aminek a gamepad látja kárát. A gondos tervezés és a tartós anyahasználat ellenére is érdemes vigyáznunk ezekre a perifériákra, hogy sokáig élvezhessük a felhőtlen szórakozás örömét.

Kínálatunkban olyan megbízható gamepad-eket válogattunk össze, melyek mindegyike hozza a tőle elvárható szintet. Megbízható, mégis jó ár/érték arányú termékeink között a kezdők és a haladók is megtalálják a számításukat.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 990 Ft - 48 990 Ft
Gyártó
Szín