Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kis Renara
2022.05.27
Nagyon halk, még éjszaka is. Szuper légtisztító. Talán annyi észrevétel hogy lehetne rajta egy “fogantyú” amivel az elhelyezése könnyebb lenne ha néha más helyiségbe is használnánk. Ettől eltekintve tényleg 5*. Nagyon jó éjszaka is a szoba levegő is.
Gergő
2022.04.21
Webshop: Még sosem vásároltam itt, de biztos fogok még ha valamire szükségem lesz a jövőben. Villámgyors szállítás (1 munkanap) és ügyintézés. Megrendeltem a terméket, szinte rögtön meg is érkezett e-mailben a számla, másnap már a futár hozta a terméket.

A termék: Ismertem már, barátomnak is pont ilyen van, azért választottam ezt. Teszti a dolgát, okos kis masina. Csak ajánlani tudom.
Brigitta
2022.03.13
Elégedett vagyok a termékkel, érezhetően kevesebb a por a házban. Az éjszakai funkciója nem is zavaró egyáltalán. Külön kiemelném a nagyon gyors szállítást a weboldal részéről, és az elsőosztályú profi ügyfélszolgálatot a gyors reagálásért.
Gabi
2022.02.28
A webshop gyorsasága, a kiszállítás nagyon gyors.
A készüléket mi egy szépségszalonban használjuk. Bekapcsoláskor azt jelezte, hogy teljesen tiszta a levegő, ami elég érdekes mert egy műkörmös asztaltól kb. 3m-re helyeztük le. Automata üzemmódban sem nagyon kapcsol magasabb fokozatban. Ha szellőztetünk akkor szokott az érték magasabb lenni és jobban dolgozik a készülék. Nagy változást nem vettünk észre.
KK
2022.02.14
Jó a termék, ajánlom mindenkinek.
Lakatos Béla
2022.01.24
Levegő minőségben még nem vettem észre változást. Csukott ablaknál szinte tökéletes a levegő minősége. Ha kinyitom az ablakot akkor érezhetően jobban fújja a levegőt.
Biztos nagyon jó készülék.
Mindenféle extra funkciókkal rendelkezik. Tényleg jó nagy.
Zsofi
2021.11.29
A szállítás gyors, a kommunikáció is megfelelő. A webshopnak jár az öt csillag. A terméket kisebbnek gondoltuk a képek alapján. Teszi a dolgát, az appal könnyen irányítható, majd meglátjuk hosszú távon lesz-e bármilyen élettani hatása.
Tóth Bence Balázs
2021.11.22
Rögtön beüzemelés után meglepve láttam, hogy Budapest belvárosának közepén, magasan fekvő lakásunkban milyen kristálytiszta hegyi levegőt szippantunk be - szóval mondjuk csak úgy, voltak kételyeim a mérés pontosságát illetően. Ugyanakkor ahogy megy a masina automatikus üzemmódban, úgy reagál (helyesen) a lakásban található levegőminőség-változásokra; amikor kinyitjuk az ablakot szellőztetni, a Körút szmogja felnyomja az értékeket és felpörög a ventillátor, amikor ezt-azt sütögetünk vagy grillezünk, arra szintén felpörög.

Azért vettem a készüléket, mert lányom folyamatosan köhécselt; amióta megvan a motyó, lényegesen csökkent a köhintések száma, szóval valamit tényleg jól csinál ezt a gép.
Jaksa Csaba
2021.11.12
Hibátlan, tökéletes.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza