Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
robi
2022.05.13
Nem használjuk olyan rég óra, de eddig nincs rá panasz. Meglepődtem mennyi mocskot szedett össze a szőnyegről, kanapéról/ból. Könnyű használni, a gyereknek is bejött ők is előszeretettel használják. Ami nagy kérdés bennem, hogy 1 év múlva milyen állapotban lesz az akksi...
Kakukk
2022.02.07
Nagyon jó készülék, hihetetlen mennyiségű port összeszed a hosszabbszálú szőnyegből is. Egy benti cica és egy hosszúszőrű kutya (golden retriever) mellett kiválóan teljesít, és még a szőrük, hosszú haj sem tekeredik fel rá. A kárpittisztító kis fejet különösen szeretem, a kanapét seperc alatt le lehet vele porszívózni.
Pisti71
2022.02.05
Végre tényleg egy erős rúdporszívó.Tudja azt,mint egy jó minőségű hagyományos porszívó,csak nem kell a vezetéket magunkkal húzgálnunk.Csak leakasztom a töltőről,és már lehet is használni.Tényleg nagyon erős,nem csak reklám.Már próbálkoztam más rúdporszívóval,csak nem volt elég erős.A felmosó funkciója is elég tűrhető,napi gyors felmosásra tökéletes.Nagyon könnyű kezelni,és a poreltávolítás is egy mozdulat,nem kell hozzá szétszedni a fél gépet.
Szarvas Béla
2022.02.02
Csak ajánlani tudom*****!!!
Adam
2021.12.27
Szuper
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza