Átlagos értékelés:
4.9 (62 vélemény)
(58)
(2)
(1)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gál Gábor
2022.02.04
A termék majdnem kiváló. Egészen zavarbaejtő a szolgáltatáskínálata. Elsősorban egészséges látásúaknak ajánlom inkább a túl apró betűk miatt, amelyeket sokszor még szemüveggel sem voltam képes elolvasni. Ez NEM a termék hibája, sajnos ÉN NEM FIGYELTEM erre a részletre.
A másik problémám, hogy a gyártó Xiaomi valamiért nem érezte fontosnak, hogy ezt az eszközt összehangolja a KingSmith pro1 futópaddal. Sem a telefonon futó KS Fit alkalmazással... Az eszköz és az applikáció nem vesz tudomást egymásról, a neten pedig semmilyen információ nincs a lehetséges szinkronizálásról. Az óra MiFit appja és a KSFit sem kerül szinkronba, pedig mindkettőt a Xiaomi fejlesztette. Külön fut az órán (és a MiFit appban) egy időmérés, és külön a KS Fit-en a telefonban egy másik aktivitásmérés, amelyek nem kompatibilisek egymással, ami elszomorító és nagyon amatőr dolog. Egyszerűen nem értem, annyira magától értetődő pedig, hogy egy gyártó összes eszköze együttműködjön vagy legalább felsimerje a másik jelenlétét. De nem. Próbáltam úgy is, hogy futópados edzés közben mérje az óra a pulzust, de rápillantani sem tudtam, mert annyira apró számokkal írta ki az aktuális értéket, hogy eleve reménytelen volt leolvasni.
Mindezek miatt csak négy csillag, mert az eszköz önmagában egyébként brilliáns és külsőre is nagyon egyedi és szép a cserélhető szíjaknak és a letölthető óralapoknak köszönhetően.
VARGA LÁSZLÓ
2022.01.25
Minden ok!
Enikő
2022.01.24
Remek webshop, gyors szállítás, csak ajánlani tudom. Magát a terméket tesztelés céljából vásároltam. Elkerülő megoldást kerestem okosórás fizetésre, ugyanis MO-n szinte csak az apple pay játszik, nálam viszont az i-kütyük nem játszanak. Ízlés dolga... Na, de a lényeg hogy Curve digit kártyával (OTP mastercard csatolással) Xiaomi Wear appban a Xiaomi pay-en keresztül gond nélkül fizetek egy érintéssel, ezzel a giga olcsó okoskarkötővel. Így megspóroltam egy iphone+apple watch kombó árát. :D Igaz a Xiaomi Wear applikációban jelenleg több a bug, mint a feature, de kitartással működésre lehet bírni. Remélem, ha növekszik a felhasználók száma, költenek majd bugfixre is. Szóval összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel. Ár-érték arányban továbbra is verhetetlen.
Tamás
2022.01.24
Gyors pontos kiszolgálás. Ajánlom a boltot. A termék tökéletes.
Timi
2022.01.23
A fiamnak vettem az órát. Nagyon elégedett vele. Kicsi, praktikus, sokat tudó darab.
Miklós Róbert
2022.01.18
Pontos, gyors kiszolgálás. Praktikus jól használható okoskarkötő. A kijelzője lehetne kicsit ellenállóbb a karcokkal szemben. Persze vedőfóliával ez orvosolható...
Mády Gábor
2022.01.12
Nagyon megvagyok elégedve a termékkel, de kizárólag azért NEM NFC-s Xiaomi Band 6-ot kértem, mert Magyarország még NEM képes rá, hogy használhassam, azaz fizethessek vele. De minden rendben a Xiaomi Mi Band 6 aktivitásmérővel, tökéletesen működik. Kiváló terrmék.
Tsabessz
2022.01.12
A készülék is, és a szállítása is kifogástalan! Ez nem egy Emag/Royal Futár kategória!
Tényleg minden ok!
Jaxy
2022.01.10
Nagyon ajánlom! A mai világban erre van szükség: Gyorsak, rugalmasak, olcsók!!
Grat.
Loránd
2022.01.09
Első okosórám.
Jól olvashatóak az értesítések a kijelzőjén és hasznos a rezgéses ébresztőóra/hivás jelzés.
Palásti Károly
2022.01.02
Maximálisan elégedett vagyok. Minden funkció tökéletesen működik!
(Az Alexát leszámítva, az itt Európában egyelőre nem működik, de mivel azt én úgysem használnám, nekem nem hiányzik.)

Az NFC viszont kiválóan használható fizetésre itthon a Xiaomi Wear appban a Curve banki szolgáltatás appba regisztrált magyarországi bankkártyával.

Számomra külön plusz, hogy az aktivitásmérő képernyőjét teljesen egyedi igények mentén testre lehet szabni, akár saját készítésű fotó is betehető háttérnek.
Csak ajánlani tudom!
Balázs
2021.12.31
Szuper! Anyukámnak vettem ajándékba, régebbi Mi Band-et cseréltük le, nagyon örült neki
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza