Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Átlagos értékelés:
4.7 (19 vélemény)
(16)
(2)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Villás Mónika
2022.09.26
Nagyon gyorsan megérkezett. Az árához képest nagyon jó minőségű, gyorsan feltölt és sokáig bírja. Jó a hangzása is. A hozzá küldött különböző méretű füldugók nagyon szuperek, a gyerekem is kényelmesen tudja használni.
Marádi Ferenc
2022.09.07
ajándéknak szántam, elégedett vele.
Szabó Róbert
2022.08.31
Nagyon jó hangzás, hosszú üzemidő. Könnyű kezelés.
Marcell
2022.08.19
Szerintem az árához képest kifejezetten jó minőségű fülhallgató. A hangzás remek és a zajszűrés nekem nagyon tetszik. Van, hogy csak úgy a fülemben van, mert kizár nagyon sok hangot. A zajszűrés közben inkább a mélyebb hangokat zárja ki (számítógép búgása, utazás közben). Még akár alváshoz is lehetne használni szerintem.

Aksi terén is elég jó. Azt érdemes tudni, hogy a zajszűrés miatt gyorsabban merül (legalábbis én úgy vettem észre), de ha ki van kapcsolva, akkor valóban annyit bír az aksi, mint amit írnak. Tényleg gyorsan feltud tölteni.

Azért kap tőlem csak 4 csillagot, mert én tévéhez is használom és olyankor rendesen szaggat néha a hang (egy régebbi okos tv, lehet a tv hibája a Bluetooth miatt)
Van benne egy olyan funkció, hogyha kivesszük a fülünkből akár az egyiket, akkor leáll a zene. Ez kifejezetten idegesít, főleg a tévénél, mert ott le is választja az eszközről.

Androidon van egy app, Mi Buds M8 néven, ezt letöltve kicsit lehet változtatni a zajszűrés fajtáján, mit csináljanak a különböző gesztusok (2 koppintás, 3 koppintás, hosszú lenyomás. És ez mindkét oldalon külön-külön állítható). Érdemes megnézni, mert olyan funkciókat is lehet vele használni, amit normál esetben nem lehet elérni. Szóval ajánlom letölteni.

Összességében nekem nagyon tetszik, egy-két kisebb dolog kivételével. Egy átlag felhasználónak 5 csillagos élményt tud nyújtani, nálam viszont csak a 4-et tudja megkapni.
Pálóczi Imre
2022.08.08
Összességében jó füles, megéri az árát. Pozitívum az üzemidő és a közelségérzékelő is. A gesztusokkal könnyű vezérelni magát a fülest, az aktív zajszűrés a mélyebb hangokat egész jól kitudja szűrni. Viszont a szelet nem, sőt, rosszabb, ha széllel szemben utazva be van kapcsolva. A fülkupakok szerintem nem elég merevek, amint kihúzom a fülemből őket, visszahajlanak. Az árát megéri, viszont most jött ki az újabb generáció Kínában, én inkább várnék az európaiasításával.
Péter-Pál
2022.06.27
Szuper egyszerű a párosítás és a használat is.
Kényelmesen lehet lépegetni a zeneszámok köszött, illetve megállìtani és folytatni azokat.
Ráadásul jól is szól.
Tóth Ferenc
2022.06.23
Ár érték arány jó, hangzás jó... Telefonálás közben is jól hallható...
Tóth Ferenc
2022.06.23
Ár érték arány jó, hangzás jó... Telefonálás közben is jól hallható...
Tóth Ferenc
2022.06.23
Ár érték arány jó, hangzás jó... Telefonálás közben is jól hallható...
Barta Marcell
2022.04.14
Elsősorban a mikrofonokat néztem az "earbuds" - okban és ráakadtam erre. Mikor megjött kipróbáltam és ledöbbentem hogy mit is tud. Kristály tiszta hang, egész jó mikrofon, ár érték arányban is remek helyen van, stabil a fülben, szerintem minden képpen megéri.
Attila
2022.04.01
Tökéletes csak ajánlani tudom!
Asztalos Tamás
2022.03.30
Szuper
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza