Átlagos értékelés:
4.9 (30 vélemény)
(28)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Czégény Béla
2023.02.11
A legjobb ár-érték arányú fülhallgató.
Anita
2023.01.23
Teljes mértékben elégedett vagyok. Azt kaptam amit vártam.
Horváth Mátyás
2023.01.07
Jobb mint amit vártam, az aktív zajszűrés jól működik, a hangok szépek, a mély hangok kivételével, de azok is megfelelnek
Veszter Ákos
2023.01.07
Olcsó, de mégis nagyon jó, hasznos termék. A hangminőségre sincs kifogás.
Jucika
2023.01.03
Karácsonyi ajándék a fiamnak. Teljesen elégedett vagyok a szállítással!!!! A termék is nagyon klassz!!! Köszönöm.
N.R.Gia
2022.10.14
Nagyon esztétikus, masszívan és jól helyezkedő fülhallgató.
Tiszta hangja van, mobilon keresztül többféle lehetőség van a hangszín szabályozásához, így mindenki a saját zenei ízlésének megfelelően használhatja. Jó dolog a töltésre és tárolására alkalmazható kis doboz, könnyen nyitható.
Nekem egy problémám van csak vele: szeretném, hogyha hangosabban szólna, de ehhez hozzá kell tennem, én szeretem erősebben hallgatni.
Megérte az árát, jó minőségű kis kütyü. ️
Szarvas Lajos
2022.10.08
Gyorsan megérkezett, minden rendben ment! Ajándéknak vettem szülinapra. Az illető jól utánanézett, azóta is lelkesen használja.
Narancs
2022.10.03
Relatív gyorsan megérkezett.
A termék nekem tökéletesen megfelel pláne az árához képest.
Marádi Ferenc
2022.09.07
ajándéknak szántam, elégedett vele.
Szabó Róbert
2022.08.31
Nagyon jó hangzás, hosszú üzemidő. Könnyű kezelés.
Marcell
2022.08.19
Szerintem az árához képest kifejezetten jó minőségű fülhallgató. A hangzás remek és a zajszűrés nekem nagyon tetszik. Van, hogy csak úgy a fülemben van, mert kizár nagyon sok hangot. A zajszűrés közben inkább a mélyebb hangokat zárja ki (számítógép búgása, utazás közben). Még akár alváshoz is lehetne használni szerintem.

Aksi terén is elég jó. Azt érdemes tudni, hogy a zajszűrés miatt gyorsabban merül (legalábbis én úgy vettem észre), de ha ki van kapcsolva, akkor valóban annyit bír az aksi, mint amit írnak. Tényleg gyorsan feltud tölteni.

Azért kap tőlem csak 4 csillagot, mert én tévéhez is használom és olyankor rendesen szaggat néha a hang (egy régebbi okos tv, lehet a tv hibája a Bluetooth miatt)
Van benne egy olyan funkció, hogyha kivesszük a fülünkből akár az egyiket, akkor leáll a zene. Ez kifejezetten idegesít, főleg a tévénél, mert ott le is választja az eszközről.

Androidon van egy app, Mi Buds M8 néven, ezt letöltve kicsit lehet változtatni a zajszűrés fajtáján, mit csináljanak a különböző gesztusok (2 koppintás, 3 koppintás, hosszú lenyomás. És ez mindkét oldalon külön-külön állítható). Érdemes megnézni, mert olyan funkciókat is lehet vele használni, amit normál esetben nem lehet elérni. Szóval ajánlom letölteni.

Összességében nekem nagyon tetszik, egy-két kisebb dolog kivételével. Egy átlag felhasználónak 5 csillagos élményt tud nyújtani, nálam viszont csak a 4-et tudja megkapni.
Pálóczi Imre
2022.08.08
Összességében jó füles, megéri az árát. Pozitívum az üzemidő és a közelségérzékelő is. A gesztusokkal könnyű vezérelni magát a fülest, az aktív zajszűrés a mélyebb hangokat egész jól kitudja szűrni. Viszont a szelet nem, sőt, rosszabb, ha széllel szemben utazva be van kapcsolva. A fülkupakok szerintem nem elég merevek, amint kihúzom a fülemből őket, visszahajlanak. Az árát megéri, viszont most jött ki az újabb generáció Kínában, én inkább várnék az európaiasításával.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza