Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04-én. A nyertesnek 5000 Ft értékű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Horváth Miklós
2023.07.31
Kifogástalan
Kopári László
2023.07.31
Vannak jó vezeték nélküli fülhallgatóim, de kerékpározás közben megizzadok, akkor hajlamosak kicsúszni.
Ezt már első alkalommal célzatosan melegben igen rossz terepen történő kerékpározásra vittem magammal, és nem kell kapkodni utána, helyén marad. Pár órás használat után a tokba téve kis idő múlva ismét 100 % töltöttség... telefonos applikáció nagyban javítja a használhatóságot.
Vincze Mihály
2023.07.20
Már volt szerencsém egy Earphones 2 Basic-hez csak sajnos a jobb oldali füles kb 1.5 év után elhallgatott. Sokat keresgettem és végül a Xiaomi Buds 3T Pro-nál kötöttem ki ár érték arányban illetve a videók és leírások alapján. remekül szól napi szinten használom, hasznos, hogy tudom állítani a szűrést, a fülbe is remekül illeszkedik a harangok segítségével kényelmes használat akár több órán át. Bízom benne, hogy évekig tudom majd használni. Off : egy szintén Xiaomi Mi 11 i 5G-vel használom és minden funkció müxik :)
Bélik Tamás
2023.05.27
Nagyon jó minőségű és színű! Könnyen csatlakozik telefonhoz,laptophoz. Külön kiemelném, hogy Xiaomi Redmihez pillanat alatt csatlakozik, és mutatja a töltöttségi szintjét. Nem kell külön alkalmazás, gyárilag fent van a telefonon.
Az aktív zajszűrés nagyon hasznos, a passzív is nagyon jól működik. A fülhallgató érintésvezérlése nem a legjobb számomra, de elviselhető. Nagyon kényelmes a fülbe helyezve és nem csúszik ki. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Képek:
    Xiaomi Buds 3t Pro Vezeték Nélküli Füllhallgató, Aurora Zöld (BHR5917GL)
    Xiaomi Buds 3t Pro Vezeték Nélküli Füllhallgató, Aurora Zöld (BHR5917GL)
    Xiaomi Buds 3t Pro Vezeték Nélküli Füllhallgató, Aurora Zöld (BHR5917GL)
Paál Zoltán
2023.03.31
Nagyon elégedett vagyok. Szép kialakítás, szép hangzás, könnyü kezelés.
Tamás
2023.01.08
Nagyon szépen szól, az üzemidő szuper, kb. 2 óra alatt csak 80 %-ra merül csak le. Nagyon kényelmes a fülben, és a tok is kényelmes a zsebben! A zsajcsõkkentési módok is jók! Ajánlott termék, nagyon korrekt füles!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza