Átlagos értékelés:
4.9 (14 vélemény)
(13)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szűcs Tiborné
2022.05.07
Kellemesen csalodtam benne. A méret is akkora amit írtak,és nagyon jól süt,nagyon meg vagyok elégedve vele.
Andrea
2022.04.12
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Gyorsan megérkezett. A lányaim miatt vettem, hogy miután hazaérnek az iskolából maguknak is tudjanak gyorsan ételt készíteni. Azóta minden nap , akár többször is használatban van.... legyen szó akár egy reggeli péksüteményről, főtt tojásról, grillezett zöldségekről vagy húsokról. A hasábburgonya is tökéletesre sült benne és nem utolsó sorban sokkal egészségesebb az olaj nélkül elkészített étel. Egyszerűen imádja az egész család.
Dominek Józsefné
2022.03.08
Az egészségünk érdekében vásároltuk, eddig hozta az elvárásokat, valóban egy-egy kanál étolaj elég volt a sütéshez, Ez eddigi bő egy hétben krumplit, fasirtot és rántott húst és halat sütöttem. Az ételszag minimális lett a konyhában. Folyamatosan bővítem a sütőben készíthető ételek sorát, elkészítem a saját kis szakácskönyvem. Hasznos, hogy állítható a sütési hőmérséklet és az idő is, valamint sütés közben kivehető, megfordítható, megkeverhető az étel. A sütés után nagyon könnyen elmosható a sütőedény és a kosár. A sütő belseje eddig teljesen tiszta maradt. Tetszik, fontos segítőnk lett, csak sokáig jó legyen. Ajánlom másoknak is.
Ságiné Osvald Katalin
2022.02.23
Gyorsan megérkezett, jól működik.
Jandras
2022.02.19
Kifogástalan minőség, amire való azt egyszerűen és jól csinálja. Kompakt, 4-5 fős család számára ideális méret.
Dizájn, funkciók, használati érték hibátlan. Egy apró tervezési malőr: az érintő képernyőjén kikapcsolt állapotban nem látszik hogy hol van a bekapcsoló gomb, hiszen az is a sötét érintőképernyőn található. Ezt megszokva hibátlan termék
Fekete Eszter
2022.02.14
Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel. Az előre megadott programokon sütöttem benne eddig. Külön jó, hogy nem kell mellette állni és nézni, hogy mikor lesz kész.
Lajkó Andrásné
2022.02.02
Tökéletes
S_Viktória
2022.01.18
A termék nagyon gyorsan megérkezett, tökéletes működik. Nagyon hasznos konyhai gép.
Juhászné Vukov Aranka
2022.01.04
Fantasztikus karácsonyi ajándék volt, pillanatok alatt kész a sült hús és a krumpli, még fél óra sem kell hozzá, nincs olaj szag, konyhaszag, isteni finom, egészséges étkezés biztosít. Imádom. ????
Sopteigabi
2022.01.01
Nagyon jó választás volt, szép és hasznos sütő.
Csenterics Hanna
2021.12.29
Nagyon jól sikerült ajándék volt. Tetszik a tulajdonosának!
Molnár János
2021.12.17
A vevő ha nem is találkozik garancia ideje alatt meghibásodással, szeretné tudni panaszával hova fordulhat. Bár nem az első termékünk, észrevételem nem fog meggátolni újabb termékek beszerzésében.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza