Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Átlagos értékelés:
4.7 (3 vélemény)
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kaczur Dalma
2022.08.18
Röviden: ajánlom a készüléket,

(nagyon) hosszan:

Ahhoz képest, mekkora a készülék, szerintem jó a teljesítménye. Nyilván ne várja senki, hogy felveszi a versenyt egy professzionális nagy takarító géppel (bár van olyan hagyományos porszívó a családban, amitől bizony erősebb!). És valószínűleg egy alaposan elkoszolódott padlót egy vödör vízzel és hagyományos moppal (mikor is az ember felmosás közben öblíti, kicsavarja, tovább használja a felmosót) jobban fel lehet takarítani, mintha ugyanazzal az egy nedves ronggyal törölnénk át a teljes padlót. Mert ennél a készüléknél egy kis tartályból "szivárog" a víz a felmosó párnára ha olyan állásban van a billenő kapcsoló. Bár nekem sajnos ez a gomb nem jól funkcionál; mindkét állásban ugyanúgy jön belőle a víz, de nem bánom, mert IMÁDOM EZT A KETYERÉT! .
Én kifejezetten azért vettem, hogy a konyhában fent tudjam tartani a tisztaságot, de az előszobában is gyönyörűen teljesít. A szobákban a padlószőnyeghez azért nem merítem az akksiját. A kisebb mértékű szennyeződéseket pillanatok alatt fel lehet vele takarítani, mert mobilis, kompakt-bár ennek az az ára, hogy időnként tölteni kell, mert lemerül. Hatékonyabb, mint a sepregetés (nem kell hajlongani) és a nehezebben elérhető helyek ezzel már elérhetőek a forgó fejnek köszönhetően; asztal alatt, szekrény alatt (olyankor azért a felmosó rész jobb ha nincs rajta, azzal együtt nem hajlik 90°-ban!). Nem kell a porszívót (nekünk egy nagy méretű takarító gépünk van) vagy egy vödörnyi vizet odacipelni ahol takarítani kell. Fontos a karban tartása! Üríteni kell a tartályt, a fém szűrőt, a benne lévő papír filtert és a felmosó párnát rendszeresen ki kell tisztítani. Érdemes gondoskodni filter és felmosó párna utánpótlásról. Ami még szerintem fontos; a felmosó rész mágnesek segítségével rögzül a porszívó fejhez, ezért nekem sikerült egy elbújt kis csavart észrevétlenül összeszedni vele (belesüppedt a felmosó párnába), majd a padlót összecsikarni kicsit, mert azt hittem a kerekek adják ki a hangot, de nem...
Ha valaki hagyományos porszívó helyett akarja használni, sűrűbben kell üríteni a tartályt és tisztítani a szűrőt, mivel eleve kisebb a készülék-bár ez attól is függ, milyen mértékű a kosz.
Mezei Gáborné
2022.07.07
Napi takarításra kiváló kis gép. Ötletes ,mert rögtön portalanít is egyben.
Attila
2022.07.02
Hát alapvetően nem rossz, de csak közepesen jól szívja fel a dolgokat, a kerekei szerintem túl magassá teszik.
A felmosó jól adja a vizet, viszont tolja maga előtt a piszkot, így egy csíkot hagy amikor nem tolod tovább.
Pl lépcső felmosásakor a lépcső szélén egy csík nedves koszt hagy.

Javaslom-e?
Igen. Felmostam és felporszívóztam vele egy négy emeletes lépcsőházat, és csak egy pöttyöt ment le az aksi.
Ha egy túlméretezett morzsaporszívót keresel (mert ilyen funkciója is van a mellett, hogy felmosó és porszívó is) egy kis extrával, akkor ezt pont neked találták ki.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza