Átlagos értékelés:
4.9 (18 vélemény)
(17)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
H László
2021.12.27
Ami a leírásban olvasható, azt nyújtja is a pad. Csendes, erős, masszív szerkezet. Pontosan be lehet állítani a programot. Megbízhatóan használható a lakásban. Az, hogy összecsukható, nagyon hasznos funkció, mert amikor nincs rá szükség, nincs láb alatt ..
HLAndrás
2021.12.14
Profi a bolt! Villámgyorsak, nagyon jó áron! Szállításban is verhetetlenek! Másnapra az ország másik felén már át is vehettem a futópadot!!! Ez a pad amúgy jelenleg otthonra a legjobb választás, ha nem vagy "bodibuldog", és a designre is adsz kicsit.
Balázs
2021.12.13
Jó futópad, azt teszi amit vártam tőle :)
Kurai Ernő
2021.12.10
Teszi a gép a dolgát tudja amire szánták. A kompakt tervezés miatt kissé billegős, zörgős de ez a végénél szivacsozással javítható. Az alkalmazás időnként elveszíti a kapcsolatot a géppel. Nem nagy hiba csak inkább idegesítő annak akinek ez fontos. A korlátot meg kell húzni imbusz kulccsal is mert a rázkódástól visszalazul a csavar ha csak kézzel szorítjuk. A motorja nagyon csendes csak a futás zaja hallatszik ami természetes. Összességében nagyon megérte.
Zoboki Árpád
2021.11.30
Eddig jó, tényleg könnyen összecsukható, tárolható. Az automatikus mód csak séta módban (lehajtott kapaszkodóval) működik. A teljesítménye elég otthoni használatra. Van hozzá app is, bár az szerintem kicsit csal az értékekkel.
palástilaci
2021.11.22
A termék jó, azt tudja, ami le van írva. Ami viszont példaértékű, az a forgalmazó kommunikációja: könnyen lehetett neten rendelni, fizetni, utána meg pöccre jött a számla, a használati utasítás, majd maga a termék. Kérdésem volt, a telefont nem vették fel, de öt perc múlva visszahívtak, és tudtak segíteni is. Köszönöm :-)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza