Átlagos értékelés:
4 (2 vélemény)
(1)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Andor László
2023.11.01
A kamera könnyen szerelhető és üzembegelyezhető. A kép minősége elfogadható. Különösen tetszik, hogy képes hálózaton keresztül adatot menteni a NAS-ra.

Ami nem tetszik az, ahogy detektál. Az aktív zónában, magas érzékenységi beállítással is csak a közeli embereket képes detektálni.
Ha mindenre adjon jelzést állítok be, akkor meg szinte folyamatosan küldi a jelzéseket, a legkisebb fűszál szél általi mozgására is.

Szóval, ha valakinek, csak rögzítésre kell, arra jó, ha valakinek fontos, hogy a detekciós és jelzőrenszer is jól működjön, annak nem ajánlom.

Kvasz János
2023.04.20
A kamerának nagyon szép képe van, tökéletes a felbontás. Viszont lenne egy problémám. Gondoltam hátha tudnak segíteni. Valamiért nem tudom beállítani hogy jelzést küldjön telefonra mikor mozgást érzékel. Csak az időszakosan beállítható monitorozásról küld értesítést. Valószínűleg beállítási probléma, de nem boldogulok vele. Ehhez tudnának segítséget adni? Előre is köszönöm.
Mulan Home Webshop válasza:
Kedves Kvasz János! Örülünk, hogy elnyerte tetszését a termék. A mozgásérzéklés beállítása több mindentől is függhet, ebben a cikkünkben talál segítséget hozzá: https://mulan.hu/mozgaserzekeles Üdvözlettel: Mulan Home
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza