Átlagos értékelés:
4.8 (45 vélemény)
(41)
(2)
(1)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bendegúz
2022.04.03
Ár/érték arányban talán a legjobb aktivitás mérő. A kijelző is szép, és lehet állítani a designt. Csak ajánlani tudom.
Lux Phone kft
2022.03.25
Mindig időben megkapom amiket tőlük rendelek, a termékek kifogástalanok!
Róbert
2022.03.22
Sajnos nem az amit vártam.
László
2022.03.18
Korrekt ár, gyors személyes átvétel.
Érdekes környék, egy kis Kína.
Zsolt
2022.03.02
Teljesen korrekt volt a szállítás
Géza
2022.02.26
Kiváló minőségű, hasznos termék.
Dani
2022.02.25
Kifogástalan és tökéletes
Gál Gábor
2022.02.04
A termék majdnem kiváló. Egészen zavarbaejtő a szolgáltatáskínálata. Elsősorban egészséges látásúaknak ajánlom inkább a túl apró betűk miatt, amelyeket sokszor még szemüveggel sem voltam képes elolvasni. Ez NEM a termék hibája, sajnos ÉN NEM FIGYELTEM erre a részletre.
A másik problémám, hogy a gyártó Xiaomi valamiért nem érezte fontosnak, hogy ezt az eszközt összehangolja a KingSmith pro1 futópaddal. Sem a telefonon futó KS Fit alkalmazással... Az eszköz és az applikáció nem vesz tudomást egymásról, a neten pedig semmilyen információ nincs a lehetséges szinkronizálásról. Az óra MiFit appja és a KSFit sem kerül szinkronba, pedig mindkettőt a Xiaomi fejlesztette. Külön fut az órán (és a MiFit appban) egy időmérés, és külön a KS Fit-en a telefonban egy másik aktivitásmérés, amelyek nem kompatibilisek egymással, ami elszomorító és nagyon amatőr dolog. Egyszerűen nem értem, annyira magától értetődő pedig, hogy egy gyártó összes eszköze együttműködjön vagy legalább felsimerje a másik jelenlétét. De nem. Próbáltam úgy is, hogy futópados edzés közben mérje az óra a pulzust, de rápillantani sem tudtam, mert annyira apró számokkal írta ki az aktuális értéket, hogy eleve reménytelen volt leolvasni.
Mindezek miatt csak négy csillag, mert az eszköz önmagában egyébként brilliáns és külsőre is nagyon egyedi és szép a cserélhető szíjaknak és a letölthető óralapoknak köszönhetően.
Képek:
BHR4954GL_1
VARGA LÁSZLÓ
2022.01.25
Minden ok!
Enikő
2022.01.24
Remek webshop, gyors szállítás, csak ajánlani tudom. Magát a terméket tesztelés céljából vásároltam. Elkerülő megoldást kerestem okosórás fizetésre, ugyanis MO-n szinte csak az apple pay játszik, nálam viszont az i-kütyük nem játszanak. Ízlés dolga... Na, de a lényeg hogy Curve digit kártyával (OTP mastercard csatolással) Xiaomi Wear appban a Xiaomi pay-en keresztül gond nélkül fizetek egy érintéssel, ezzel a giga olcsó okoskarkötővel. Így megspóroltam egy iphone+apple watch kombó árát. :D Igaz a Xiaomi Wear applikációban jelenleg több a bug, mint a feature, de kitartással működésre lehet bírni. Remélem, ha növekszik a felhasználók száma, költenek majd bugfixre is. Szóval összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel. Ár-érték arányban továbbra is verhetetlen.
Képek:
BHR4954GL_1
BHR4954GL_2
Tamás
2022.01.24
Gyors pontos kiszolgálás. Ajánlom a boltot. A termék tökéletes.
Timi
2022.01.23
A fiamnak vettem az órát. Nagyon elégedett vele. Kicsi, praktikus, sokat tudó darab.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza