Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Átlagos értékelés:
4.9 (12 vélemény)
(11)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Péter I.
2022.06.08
Elég lusta ember vagyok, de ezt a futópadot naponta használom. Egészen másként (jobban) mozgatja meg az izmokat, mint az utcai séta. Közben filmet nézek, észre sem veszem, hogy már fél órája taposom. A felülete érdekesen rugalmas, nagyon komfortos. Naaagyon örülök, hogy megvettem!
S. Renáta
2022.04.12
Nagyon nehezen választotam ki a számomra minden szempontból megfelelő padot. Fontos volt hogy kis helyen is elférjen, illetve hogy ne legyen dölésszög, és mindenképpen strapabíró, jó minőségű legyen. Végül vélemyének videók és a márka - ami már nem ismeretlen számomra, több eszközöm van már Xioami által, és szeretem - alapján döntöttem. Bizony nem csalódtam, már első használatkor beleszerettem, könnyű beállítás, egyszerűség jellemzi, mindent tud ami nem fontos, nagyon kíméletes az ízületeknek a pad, tapasztalat már 7*7 km lefutása után. Első futópadom, de nem hittem hogy ennyire imádni fogom. Profi kivitelezés. Remélem sokáig kiszolgál. A bolt pedig szintén profi, hatalmas gratula a csapatnak, biztos visszatérő leszek. ;)
Csilla
2022.04.06
Otthoni használatra tökéletes. Könnyen kinyitható, összecsukható, a görgőkön húzható. A szalagbeállítást egy videó megnézése után már könnyen megoldom. 1 hete használom probléma mentesen, imádom!
Zoltán
2022.03.08
Gyors szállítás, szuper cucc!
Tibor
2022.01.22
Évek óta a kínai termékek egy része kellemes meglepetés számomra. A Xiaomi futópad már ránézésre is sokkal igényesebb kivitelezést mutat, mint a hasonló árú egyéb futópadok. Rendkívül robosztus, és mellette mutatós is. Egyszerű a kezelése. A beállítható sebesség nem sportgépekre jellemző, de éppen ez az előnye. A kondicionáló "séta" 4-6kmh közti részét használjuk, a max 10kmh már közepes kocogás. 40 feletti, irodai munkát végzőknek (vagy általában ülőmunkát) ajánlom, kedvtől függően 1-10km-es séta hamar megszokható, és mivel a gép mutatós, egy igényes nappaliban is felállítható - például a TV készülékkel szemben.
Viktor
2021.12.29
Profi, gyors kiszállítás.
A termék teljesen rendben van, jól használható, leírás hozzá érthető (bár angol), de nem túl bonyolult.
Összezárás egyszerű, remélem sokáig fogjuk használni probléma nélkül. :)
H László
2021.12.27
Ami a leírásban olvasható, azt nyújtja is a pad. Csendes, erős, masszív szerkezet. Pontosan be lehet állítani a programot. Megbízhatóan használható a lakásban. Az, hogy összecsukható, nagyon hasznos funkció, mert amikor nincs rá szükség, nincs láb alatt ..
HLAndrás
2021.12.14
Profi a bolt! Villámgyorsak, nagyon jó áron! Szállításban is verhetetlenek! Másnapra az ország másik felén már át is vehettem a futópadot!!! Ez a pad amúgy jelenleg otthonra a legjobb választás, ha nem vagy "bodibuldog", és a designre is adsz kicsit.
Balázs
2021.12.13
Jó futópad, azt teszi amit vártam tőle :)
Kurai Ernő
2021.12.10
Teszi a gép a dolgát tudja amire szánták. A kompakt tervezés miatt kissé billegős, zörgős de ez a végénél szivacsozással javítható. Az alkalmazás időnként elveszíti a kapcsolatot a géppel. Nem nagy hiba csak inkább idegesítő annak akinek ez fontos. A korlátot meg kell húzni imbusz kulccsal is mert a rázkódástól visszalazul a csavar ha csak kézzel szorítjuk. A motorja nagyon csendes csak a futás zaja hallatszik ami természetes. Összességében nagyon megérte.
Zoboki Árpád
2021.11.30
Eddig jó, tényleg könnyen összecsukható, tárolható. Az automatikus mód csak séta módban (lehajtott kapaszkodóval) működik. A teljesítménye elég otthoni használatra. Van hozzá app is, bár az szerintem kicsit csal az értékekkel.
palástilaci
2021.11.22
A termék jó, azt tudja, ami le van írva. Ami viszont példaértékű, az a forgalmazó kommunikációja: könnyen lehetett neten rendelni, fizetni, utána meg pöccre jött a számla, a használati utasítás, majd maga a termék. Kérdésem volt, a telefont nem vették fel, de öt perc múlva visszahívtak, és tudtak segíteni is. Köszönöm :-)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza