Vásárolj bármilyen légtisztítót és megajándékozunk egy mini párásító készülékkel!

Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér
Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér
RRP: 179 990 Ft 
135 990 Ft

Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér

Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér
Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér
Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - Fehér
  • 3000 Pa erős szívóerő
  • 360 fokos LDS feltérképezés
  • Automata portartály ürítés
  • UV fertőtlenítés és baktérium eltávolítás (takarítás közben)
  • Ózonos portartály fertőtlenítés
  • 5200 mAh litium akkumulátor
Gyártó
Xiaomi
Szállítási díj
Ingyenes
Várható szállítás
2022.10.05
Garancia
12 Hónap
Raktáron
RRP: 179 990 Ft 
135 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 360 Ft
Részletek

Xiaomi Lydsto S1 LDS Navigation Vacuum Robot robotporszívó - FehérIntelligens porürítés - Nagy pontosságú porszívás és felmosás 


Intelligens porgyűjtés, a motor érzékelő innovációjaAz LPS22HBTR érzékelő porgyűjtési technológia alkalmazásával érzékeli a porgyűjtő telítődését, a teli porzsákot stb.
A tisztítás befejezte után automatikusan kiüríti a portartályt, így nem kell gyakran manuálisan kiüríteni azt. 


A nagy kapacitású, zárt porzsákot nem kell havonta kidobniA porzsák automatikusan lezáródik, így nincs piszkos kéz, nincs por, nincs érintkezés a szennyeződésekkel.


Egy porzsák kb. 10 portartálynyi szennyeződést képes tárolni. 


UV-s és ózonos sterilizálásA fő egység 4*12MW-os ultraibolya baktériumölő lámpával rendelkezik, a porgyűjtő pedig beépített 0,05PPM ózonos sterilizáló modullal rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a baktériumokat és a szagokat a porgyűjtési folyamat közben és a porzsákban. 


Kettős sterilizálási konfiguráció a takarítás elejétől a végéig
 


Beépített portartály porszívóA takarítás befejeztével a dokkolóba beépített porszívó kiszívja a robot portartályából az abban összegyűjtött szennyeződést, így a tartályt nem kell kézzel üríteni. A dokkolóban található porzsákot elég 10 alkalom után cserélni. 


Az APP intelligens működésével több távirányítási funkció is elérhetőAz alkalmazás segítségével a robotporszívó távolról is irányítható, támogatja az OTA online frissítést, a hangirányítást és még több okos funkció is beállítható. 


NIDEC motorJapán NIDEC nagy sebességű motorral felszerelve, képes tisztítani a makacs részecskéket, törmeléket és hajat a legapróbb résekben is.
15100 ford./perc erős és nagy sebesség
3000 Pa erős szívás 


LDS 360 fokos lidar a precíz szkenneléshez és térképezéshezAmikor a robotporszívó mozog, valós időben érzékeli a környező környezetet, intelligensen megtervezi a tisztítási útvonalat, és a térképet el is menti. 


Dinamikus tervezési zónatisztítás, holttér nélkülA hálószobák, konyhák és nappalik egyedi takarítási igényeinek megfelelően beállíthat különböző tisztítási módokat a különböző szobákba, különböző padlóanyagok szerint. 


Bármilyen koszos is, nincs semmi problémaHárom seprési és felmosási mód, automatikus kapcsolási funkcióval, tisztítás egy lépésben. 


Villogó és mozgó, azonnali akadálykerülésAz egész gép 18 féle érzékelővel van felszerelve, amelyek pontosan érzékelik a különféle összetett környezeteket, hatékonyan megakadályozzák az ütközéseket, és a lépcsőn való leesést. 


A nedves felmosás funkció pontosan szabályozza a vizetIntelligens víztartály, a víz sebességének és mennyiségének precíz szabályozása, a víz igény szerinti három fokozatú állítása, hogy biztosítsa a felmosó páratartalmát, miközben védi a padlót a beázástól.
1,251 ml/perc kisebb vízmennyiség
2,502 ml/perc közepes vízmennyiség
3,753 ml/perc nagy vízmennyiség 


Széles felületű UVC UV lámpás sterilizálásA 4*12MW-os UV sterilizáló lámpával ellátott gép a porgyűjtési folyamatban hatékonyan elpusztítja az Escherichia coli és a Staphylococcus aureus 99,9%-át. 


Porgyűjtő ózonáteresztő sterilizálás és szagtalanításA porgyűjtő belsejében 0,05 ppm ózonos sterilizáló modul végzi a sterilizálást és a szagtalanítást, és megakadályozza a baktériumok szaporodását a gyűjtőben.


SPECIFIKÁCIÓ
TERMÉK MÉRET 350*350*98mm
ÜZEMI FESZÜLTSÉG 14.4V~
NÉVLEGES WATT 50W
VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLATOK Wi-Fi IEEE (802.11b/g/n 2.4G)
DOKKOLÓ MÉRET 356*250*193MM
AKKUMULÁTOR TÍPUS lítium-ion akkumulátor
NÉVLEGES WATT 50W
AKKUMULÁTOR-KAPACITÁS 5200 mAh
SÚLY 3,5 kg
PORTARTÁLY KAPACITÁS 350 ml
VÍZTARTÁLY KAPACITÁS 250 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek