Fedezd fel termékeinket

Baseus autós kiegészítők

Judy
2023.06.08 10:05
Baseus autós kiegészítők

A Baseus termékek alapvetően Kínából származnak, mint például a Xiaomi termékei is. Több díjat is elnyertek a termékei a design felépítését tekintve. Nemrég már az amerikai piacon is megjelentek, ahol a brand bevezetőinek célja az volt, hogy magas minőségű hálózati- és gyorstöltőket kínálhassanak a vásárlóiknak anélkül, hogy a termékek ára jelentősen megnövekedne, felülárazott termékeket kínálnának a kereskedők.

Az interneten fellelhető vásárlói vélemények legtöbbje pozitív, így mi is arra gondoltunk, hogy beépítjük a kínálatunkba a Baseus által kínált termékeket. Olyan termékeket igyekeztünk beszerezni, melyeket Ti is nagy valószínűséggel szívesen fogadtok majd.

 

Átgondolva a saját tapasztalatainkat a töltők és kábelek használatára vonatkozóan arra jutottunk, hogy sosem elég belőlük. Mert idővel elhasználódnak, használat közben eltörjük őket, mindig egy másik táskába tesszük, a kocsiban hagyjuk vagy egyszerűen csak kényelmesebb ha minden helyiségben tartunk egyet-egyet.

 

Adapterek

 

Ezekre az ügyes kis eszközökre ugye akkor van szükséged, amikor például végre találtál egy kábelt otthon, de a csatlakozója nem kompatibilis az eszközöddel. Itt oldja meg a helyzetet az adapter, ami rögtön a megfelelő csatlakozást nyújtja. Itt van a Baseus bluetooth aux jack 3.5mm adapter, ami szuper lehet mondjuk egy olyan hangszóró vagy zenelejátszó eszközhöz, aminek alapjáraton csak AUX bemenete van (vagy pont az maradt már csak szabadon), de Te bluetooth-on keresztül tudnál sok fajta zenét hallgatni rajta (pl. Spotify vagy Apple Music). A Baseus Bluetooth Aux Jack 3.5 mm adapterrel ez könnyedén orvosolható. Így egy régebbi, de még elég jó basszussal rendelkező hi-fi toronyból is varázsolhatsz bluetooth hangszórót.

baseus töltőkábel

Ha bizalmatlan lennél a bluetooth kapcsolattal, akkor közvetlenül a telefonodról vagy tabletedről (esetleg a laptopodról) csatlakozhatsz a jack-es eszközre a Baseus USB C 3.5 mm Jack adapterrel.

Transzmitter

 

Utánajártunk. Ez mindent tud! Csak be kell dugnod a szivargyújtóba, utána tehetsz bele SD kártyát vagy Pendrive-ot, telefont tölthetsz vele (egyszerre kettőt is!), FM elérése is elég jó (3-5 méter), sőt, bluetooth-al is csatlakozhatsz rá. Ha belegondolsz, a Baseus S-09A FM Transzmitterrel elő sem fordulhat, hogy valamiért ne tudnál zenét hallgatni a kocsiban. Hívást is fogadhatsz vele egy gombnyomásra, nem kell a telefonod után nyúlni és azzal babrálni. Mivel az egyébként is szabályellenes vezetés közben.

 baseus töltő és adapter

Telefontartrók

 

A biztonságos vezetéshez sokszor kulcsfontosságú, hogy a telefonod jól látható helyen legyen például navigáláshoz vagy csak a hívásfogadó csúszka megérintéséhez. A Baseus telefontartók között több típus is megtalálható a szellőző rácsra akaszthatótól a ragaszthatóig.

 

Vegyük például a Baseus Osculum Gravitációs Autós Telefontartót. Ez egy műszerfalra rögzíthető és jól pozícionálható (360°-ban forgatható) telefontartó. A videóban látható, hogy elég erős és könnyen tisztítható is:

 

Mágneses kivitelek is léteznek, ezek a szellőzőrácsra csiptethetők vagy a fenti típushoz hasonlóan a műszerfalra ragaszthatók, és a telefonunk az erős mágnes hatására marad a helyén.

 mágneses baseus töltő

Vezeték nélküli töltők

 

Mindenki fellélegezhetett, amikor megjelentek a vezeték nélküli töltők és eltűntek a felesleges kábelek. A Baseus is piacra dobott pár ilyen terméket, melyek gyorstöltési (Qualcomm Quick Charge 3.0 technológia)  képességekkel is rendelkeznek, természetesen az ezt támogató eszközökkel kompatibilisak. A termékek különböző csatlakozásokkal elérhetők a weboldalunkon, 15W-os teljesítménnyel.

 

Íme az átlátszó változat

 

Gyorstöltők

 

Kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor igenis lényeges az idő tényező és szükségünk van rá, hogy akkumulátoros készülékünk tettre kész állapotban álljon rendelkezésünkre. Erre jó megoldás egy gyorstöltő beszerzése, ami elfér egy táskában vagy a kesztyűtartóban is.

 

Legnépszerűbbek:

Baseus Super Si Quick 20W

Baseus GaN5 Pro 65W

Baseus Kompakt Gyorstöltő 25W

 

A Baseus alapkiegészítői között természetesen helyet kapnak a különböző kábelek is. Lightning, USB, USB C-Type és még több portos HUB adapter is elérhető a termékek választékában.