MILYEN MÓDON JÁRUNK EL JÓTÁLLÁSI IGÉNY ESETÉN?

Az üzletünkben értékesített termékek jótállási jegye a termékhez tartozó számla, jótállási igényét is ezzel tudod érvényesíteni. Külön jótállási jegyet állítunk ki a mobiltelefonokhoz és tablekhez, valamint az IMILAB és EZVIZ termékeihez, illetve a személyesen átvett készülékekhez.

 

Hova küldjem a meghibásodott terméket?

 

Jótállás igény esetén vedd fel a kapcsolatot szervizünkkel az szerviz@mulan.hu e-mail címen.

Az ügyintézés gördülékeny menete érdekében kérjük, töltsd ki Munkalapunkat. Amennyiben a készülék hibájáról képet vagy videót is készítettél, azt is csatold a kitöltött munkalaphoz.

 

Meghibásodott mobiltelefon és tablet esetén vedd fel a kapcsolatot a TMX Mobile Solution Szervizzel. Jótállási igényed érvényesítéséhez szükséged lesz a készülék számlájára és/vagy jótállási jegyére, valamint a készülék IMEI és SN számára. Az IMEI és SN számokat a készülék dobozán találod meg.

 

Meghibásodott IMILAB és EZVIZ termék esetén vedd fel a kapcsolatot a Mobil Digital Kft-vel a szerviz@mobildigital.hu e-mail címen vagy a 06-1/793-6032 telefonszámon.

 

A készüléket postán, futárszolgálattal vagy szermélyesen juttasd el hozzánk az összes tartozékkal együtt a 1107 Budapest, Szállás u. 13. N36. címre. Igény esetén csomagfelvételet tudunk biztosítani 1290 Ft-ért DPD futárszolgálattal, nagyobb termékek (pl. Futópadok) esetén pedig 4500 Ft-ért FedEx futárszolgálattal. (Postai küldés esetén nem vállalunk felelősséget az elkeveredett termékekért.) A csomagfelvétellel kapcsolatos pontos információt a futárszolgálat fog küldeni a megadott e-mail címedre.
Kérjük, ha a csomagfelvétel címe eltér a rendelésben megadott szállítási címtől, azt is jelezd az Munkalap elküldésekor. Csomagpontba nem áll módunkba csomagfelvételt igényelni.

 

A készülék javításának előzetes feltétele, hogy azt a fogyasztó megfelelően karbantartotta, rendszeresen tisztította. A készüléket kérjük, tiszta állapotban, az összes tartozékával együtt, megfelelően becsomagolva juttasd vissza. Szervizünk a megfelelő karbantartás és tisztítás hiánya miatt további díjakat számolhat fel. 

Ha fülhallgatót szeretnél beküldeni, kérjük, előbb olvasd el ezt az oldalt is.

 

A termék beérkezéséről e-mailben fogunk tájékoztatni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szervizelésnél törekszünk a javítás vagy kicserélést 15 napon belül elvégezni, azonban néhány esetben ez az idő meghosszabbodhat. Ebben az esetben mindenképpen tájékoztatni fogunk a javítás vagy csere várható időtartamáról.

 

Ha a jótállás időtartama során a jelen jótállással összhangban szervizelési igényt nyújtasz be, akkor cégünk saját belátása szerint:

(1) kijavítja a Terméket új alkatrészek, illetve teljesítmény és megbízhatóság szempontjából az újjal egyenértékű használt alkatrészek felhasználásával.

(2) kicseréli a Terméket egy ugyanolyan modellre, amely új, illetve teljesítményben és megbízhatóságban egyenértékű alkatrészekből készült.

 

Az elvégzett javításoknál a DjinNet Kft. Jótállási feltételei az irányadóak.

 

Mire érdemes még figyelni?

  • A fogyasztó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni.

  • Az átvétel során nem tapasztalható károsodások rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. A kárveszély átszállása utáni hibás vagy gondatlan kezelésből, túlzott igénybevételből, illetve a meghatározottól eltérő behatásokból, egyéb, a termékek nem rendeltetésszerű használatából keletkező kárkokra nem terjed ki a jótállás. Ebben az esetben jótállási igényedet elutasítjuk.
     
  • Kérjük, szervizelés előtt, amennyiben lehetséges, fontos adataidról készíts biztonsági mentést és az alkalmazásból töröld az eszköz párosítását! Az átvett termék memóriájában és adathordozóiban lévő adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!