Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Hírek

Kedves Vásárlónk!

A Fedezd fel termékeinket címszó alatt találhatod a termékekhez kapcsolódó fontos dolgokat. Olvashatsz termékösszehasonlításokat, egyedi termékleírásokat, használati javaslatokat és recepteket is a blogcikkeinkben. Persze a termékek előállításának és egyéb hozzá köthető tevékenységeknek környezeti hatásairól is szeretnénk informálni, ezeknek a környezettudatosság leírásánál járhatsz utána. 

Még épp elég idő van a nyárból, hogy Te is felkészülhess a következő légsütős receptekből, amik legtöbbje pont a kerti összejövetelekre ajánlott. Mutatósak, kis méretűek, így mindenki kóstolhat mindenből.

A légsütőben készült ételeken kívül a saláták elkészítésében is megpróbálunk segíteni Neked. Minél többet használtad már a légsütődetXiaomi forrólevegős sütődet, annál jobban tudod, hogy melyik étel mennyi idő alatt készül el, de azért adunk pár tippet.

 

A mozgásérzékelés az okosotthon biztonsági rendszerének egyik legfontosabb tényezője. A funkció használatával értesítést (figyelmeztetést) kaphatsz, ha a helyiségben mozgás történik.

A mozgásérzékeléssel kapcsolatos problémák a következők lehetnek: a mozgásérzékelő nem reagál, a mozgásérzékelés nem működik, a mozgást érzékeli, de nem rögzíti, az értesítések nem működnek a telefonon, vagy a telefonos riasztások késnek.

Vezetsz? Akkor tudnod kell, hogy a Xiaomi 70mai Dash Cam sok bajtól kímélhet meg a különféle közlekedési baleseteknél, és megvédheti saját biztonságod és érdekeid. Az alapvető feltétel az lenne az autós kameránál, hogy rögzítse a történések minden részletét. A Xiaomi 70mai a500s autós kamerája már igazán közel áll a tökéleteshez. Ezt töretlen népszerűsége és a vásárlói visszajelzések is bizonyítják.

Egyre több fajta, újabb és újabb funkciókkal rendelkező Xiaomi fülhallgatók kerülnek a boltokba. Basszus kiemelés, zajcsökkentés, mono/stereo mód, egy füles használat és a többi. A legtöbb fülhallgató bluetooth-on keresztül csatlakozik, mi is ezeket ajánljuk első sorban. A vezetékes fülhallgatók lehet, hogy már a végüket járják, de a fizikális kapcsolat miatt természetesen még mindig elérhetőek.