Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Fedezd fel termékeinket

Back to school - Iskolakezdő termékeink!

Judy
2022.08.10 10:00
Back to school - Iskolakezdő termékeink!

Szeptemberben kezdődik a suli, de már most elkezdtük összegyűjteni, mire lehet szükség a felkészüléshez, mit kell időben beszerezni, hogy nyugodtan kezdődhessen az újabb nagy kaland, egy új tanév. Blogunkban öszeszedtük azokat a dolgokat, amikkel a gyerekeknek és a szülőknek is jobban indulhat a suli!

Az iskolakezdő tanszerek beszerzése mindig nagy feladat elé állítja a szülőket. Ez pedig ott kezdődik, hogy milyen füzetet, tollat, tolltartót és más tanszereket vegyünk, jó-e még a tavalyi iskolatáska, mit vegyünk a gyereknek, hogy jó kedvvel kezdje az iskolát. Meglepjük-e egy új okostelefonnal vagy inkább az otthoni tanulás kellékekeire helyezzük a hangsúlyt, mint például egy asztali lámpa. A végső cél, hogy minél olcsóbban megvegyük a tanszereket, igaz? A következő termékeinkkel mi is szeretnénk hozzájárulni és segíteni a fontos iskolai kiegészítők beszerzésében.

Felkészülés, indulás! - Iskolatáskák fiúknak és lányoknak

 iskolakezdés - xiaomi hátizsák

A reggeli készülődés a nap legfontosabb része, mindent előkészítünk, amit a kisiskolásnak magával kell vinnie és a végső simításoknál természetesen előkerülnek a Xiaomi hátizsákok és a különböző kulacsok a tízóraihoz és az uzsonnához. Több színből is választhatnak a gyerkőcök, a nyugalmat árasztó kék színtől egészen az élettel teli pirosas színekig. Az iskolatáskák között megtalálhatók a kisebb praktikusak, de a nagyobb Xiaomi laptop táskák is. Hangsúlyoznunk kell, hogy a táskák olyan tartós anyagból készültek, melyek akár több évet is kibírnak, víztaszítók és több zsebbel rendelkeznek. A kisebb táskáknak méretükből adódóan kedvezőbb az ára. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a méreteket, és ha megfelel még többet spórolhat egy ilyen olcsó iskolatáska vásárlásával. Itt kezdődik a gazdaságos iskolakezdés.

 iskolakezdés - xiaomi szappanadagoló

A hazaérkezés után és nap közben is fontos a kézmosás és a kezecskék tisztán tartása. Ebben mi is tudunk segíteni a Xiaomi tartós, érintkezésmentes szappanadagolójával és a nehéz időkben is jó szolgálatot tevő olcsó kézfertőtlenítőkkel és gazdaságos szappanutántöltőkkel. A Xiaomi szappanadagolók bekapcsolás után egyből használatra készek, a kéz érzékelésére máris finom habot képeznek, ráadásul az illatuk is jó. Közösségekben is remekül használható, mivel nem kerül sokba, nincs fizikai érintkezés a takarékos adagolás során. A kézfertőtlenítőkkel pedig nem csak a kezeket, de más használati tárgyakat is gyorsan és viszonylag olcsón megtisztíthatunk, persze ha a felületük nem érzékeny az alkohol tartalmú tisztítószerekre. Ezeket a terméket egy egészen pénztárcabarát tisztasági csomagba tudjuk beilleszteni az iskolakezdésre.

 

 

Asztali lámpák és más hasznos kellékek iskolakezdésre - Milyet vegyek?

 

A Xiaomi Writing Tablet segíthet a kicsiknek és akár a nagyoknak is az ábrák megértésében, és a folyamatos írás gyakorlásában is. A megbízható, tartós írótábla nem bocsát ki kék fényt, veszélytelen a gyerekekre nézve, viszont a Xiaomi környezetbarát és gazdaságos módon csökkenti vele a papírhasználatot. Az iskolai rajzok és írások egy gombnyomással törölhetők az írótábláról. A gyerekek kezében úgy működik, mint egy sima írótábla, csakhogy az iskolai ábragyakorlás törlése sokkal gyorsabb. Ez egy tényleg praktikus tanszer, amin bármelyik gyereknek örömet okoz majd a gyakorlás.

 

 iskolakezdés - asztali lámpa

A Xiaomi asztali lámpákról se feledkezzünk meg, melyek megfelelő fényt biztosítanak olvasás vagy leckeírás közben. Az iskolások szemét kímélő fényekkel a Xiaomi ismét nagyot alkotott a világítás termékkategóriában is. A Xiaomi asztali lámpák között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Legyen az akár a szemkímélés, a színhőmérséklet beállítása, villódzásmentesség, a hang alapú vezérelhetőség, tükröződésvédelem vagy a több fajta fénybeállítás lehetősége. A gyerekek szemét is sok természetellenes fény érheti az iskolában, ezért az otthoni tanuláshoz megfontolandó egy szemkímélő Xiaomi asztali lámpa beszerzése. Tehát ha felötlik bennünk a kérdés, hogy milyen lámpát vegyek a gyereknek, gondoljunk a Xiaomi által biztosított kényelmi funkciókra és hogy ezek a termékek tartósak. Nem csak erre a tanévre, hanem lehet, hogy a hátralévőkre is  használni fogja majd gyermeke.

A Xiaomi a monitorokhoz is kínál egy jó megoldást erre a problémára, a praktikus Xiaomi monitorfénysávval könnyedén beállíthatja a monitor előtti terület színhőmérsékletét és a fényerőt, ezzel is kímélve a szemet. Az új tanév megkezdésére mindenképp javasoljuk egy gazdaságos fényforrás beszerzését a növekvő energiaköltségek miatt is.

iskolakezdés - világítás

Amennyiben nem a fenti asztali lámpákkal szeretné bevilágítani az íróasztalt, hanem egy egyszerű és olcsó megoldás keres, jó iskolakezdő választás lehet egy Xiaomi okos izzó beszerzése. A színhőmérséklet itt is állítható, ezen kívül a fényerőt is szabályozni lehet a telefonos Xiaomi alkalmazáson keresztül, ráadásul 16 millió szín közül választhatunk.

 

Ha már az íróasztal kiegészítőiről van szó, a Xiaomi tollát is érdemes szemügyre venni, tartós és sokáig használható. Ennek örülni fognak az iskolás tolltartók, ráadásul az ára is nagyon kedvező, az olcsó tollak kategóriájába esik. Tehát megvan a válasz a milyen tollat vegyek kérdésre.

iskolakezdés - xiaomi 12 pro

A technikai fejlődés rohamos fejlődésének hatására a gyerekek is több információhoz férhetnek hozzá számítógépen vagy egy Xiaomi tableten. Tanuláshoz a vásárlóink visszajelzése alapján a gazdaságos Xiaomi Pad 5 táblagépet ajánljuk. A tablet feltöltve bárhol használható és egész nap bírja a nagy kapacitású akkumulátora, nincs szükség folyamatos áramellátásra, így még spórolhatunk is vele. Élénk színekkel és 4 hangszóróval rendelkezik, kiváló audio- és videóélményt nyújt. A számítógéppel rendelkezőknek pedig tartós kiegészítőkkel töltjük fel raktárkészletünket. Mindig jól jön egy jól működő Xiaomi egér vagy egy kényelmes billentyűzet. Az egerek hatótávolsága 8 méteres és csendes működésűek, akár két számítógéphez is csatlakoztatható egyszerre. A billentyűzet bluetooth-on keresztül csatlakoztatható, kettős üzemmódú és kompatibilis Windows, Android és iOS operációs rendszerekkel is. Tökéletes és kényelmes választás a tanévkezdésre.

 

Hol vagy, mikor érsz haza? - Milyen telefont vegyek a gyereknek?

 

A felsős korosztálynak már nagyobb igényei lehetnek az iskolai kellékek tekintetében. Amint adódik az alkalom, felteszik a szülőknek a kérdést, hogy kaphatnak-e telefont. Ilyenkor megfogalmazódik a gondolat, hogy milyen telefont vegyek 2022-ben vagy hogy most milyen olcsó okosórát vegyek a gyereknek. A Xiaomi szerencsére ezekre a helyzetekre is gondolt. A legjobb alacsony árkategóriás Xiaomi telefonok teljes mértékben megfelelnek az iskolások igényeinek. Dual SIM-es kialakítással, erős és némelyik Xiaomi telefonban kifejezetten játékokra specializált processzorral és HD+ kijelzővel kerül a kosarakba. A gazdaságos Xiaomi telefonok arccal vagy ujjlenyomattal is feloldhatók, és egész jó képeket lehet készíteni velük. A tanévkezdéshez természetesen nem elengedhetetlen kellék vagy kifejezett tanszer, azonban nagy segítséget jelenthet az iskolás gyerekünkkel való napi kapcsolattartásban. Főleg ha időnk nagy részét elveszi a munkával töltött órák száma.

 

A Xiaomi Smart clock is sok hasznos funkcióval rendelkezik, amiből a szülőknek valószínűleg a gyermek ébresztése lesz a kedvence. Ezen kívül a kisiskolás zenét is hallgathat róla, illetve megtanulhatja időzíteni a fényerő beállításokat. Használatával felkészítheti gyermekét a többi okos eszköz használatára. A Xiaomi Smart Clock hanggal vezérelhető és a Mi Home alkalmazás támogatásán kívül a Google asszisztenssel is jól kijön.

 

Az új tanév magával hozza a gyerekek nagyobb igénybevételét fizikai téren is. Kezdődnek a testnevelésórák és a különböző sportedzések. A Xiaomi az iskolakezdés ezen részéhez is olyan termékekkel járul hozzá, melyek megérik az árukat. Hogy milyen okosórát vegyen a gyereknek, mi kell a tesiórára? Az aktivitásmérőknél több fajta változat közül lehet választani. A sláger természetesen a Xiaomi Band 7 és a Band 6, egyszerű és nagyszerű. Ezen kívül jó választás lehet egy Amazfit Bip U Pro vagy egy Xiaomi Watch 2 Lite GL. Az utóbbiak változatos színekben érhetők el különböző funkcióikkal.

 

 iskolakezdés - xiaomi aktivitásmérő

Az a jó bennük és ezért érdemes is megvásárolni, hogy a mobiltelefonnal ellentétben nem tereli el az iskolások figyelmét, viszont az időt bármikor megnézhetik és a testedzések is nyomon követhetők rajta. Egy gyerek számára érdekesebb egy testnevelés óra vagy egy fociedzés, ha a végén a saját testének működésével kapcsolatos, érdekes adatokat olvashat le a készülékről. 

 

A Xiaominál egyébként is jellemző a gazdaságos készülékműködés, de érdemes figyelni a töltöttségre, az Amazfit aktivitásmérők és a Xiaomi mobiltelefonok is le tudnak merülni, ha nem töltik fel őket, amikor arra szükség van. Erre is kínálunk megoldást, nap közben sem kell aggódni a lemerülés miatt, ha kéznél van egy Xiaomi 18W-os powerbank vagy egy UV fénnyel fertőtlenítő vezeték nélküli töltő. Ezek a nagyszerű találmányok jó szolgálatot tehetnek, amikor túl sok a lecke, a felkészülésre szánt idő és a telefon vagy okosóra feltöltése feledésbe merül. Ha szeretné, hogy a gyermeke bármikor elérhető legyen, érdemes válogatni a termékeink között, hogy kiválaszthassa milyen powerbankot vásároljon neki. Az eszköz könnyedén befér az iskolatáska egyik zsebébe a füzetek mellé, nem foglal sok helyet.

 iskolakezdés - powerbank

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az iskolák az informatikai felkészülésre, egyre több Xiaomi okos eszközünk van és várható, hogy még több lesz. Vásároljunk-e gyermekünknek okos eszközöket? A válasz a legtöbb szülőnél igen, azonban érdemes határokat szabni és hagyni, hogy a gyermek több időt töltsön a füzetek, tollak és tolltartók társaságában. Sok új és hasznos dolgot tanulhat egy iskolás, ha megtanulja ezeknek az eszközöknek a használatát, de természetesen nem az a cél hogy ezekkel töltse el az idő nagy részét. Az okos eszközök és a mindennapi számítógép használat méltán hozza magával a hozzájuk tartozó kiegészítőket. Az otthoni internetes hálózat kialakításánál ezért ne feledkezzünk meg a Xiaomi routerekről és a jelerősítőkről. A router jóvoltából biztonságosan és nagy átviteli sebesség mellett internetezhet, vezeték nélküli kapcsolattal. Emellett a beállítása is nagyon egyszerű. A jelerősítőket is hasonló helyzetek megoldására javasoljuk, azonban jóval olcsóbban jön ki a vásárlással egy Xiaomi jelerősítő esetében. Nagy haszna van ezeknek a Xiaomi eszközöknek, amikor stabil internetkapcsolat szükséges egy házi feladat megoldásához. Az elkészült fájlok pedig könnyedén lementhetők egy megfelelő méretű Kingston MicroSD Class 10-es memóriakártyára

 iskolakezdés - xiaomi wifi jelerősítő

A lényeg minden tanévkezdéskor, hogy időben és lehetőleg olcsón meglegyen minden szükséges füzet, toll, tolltartó, egyéb tanszer és iskolakellék, amik be is férnek az iskolatáskába. Mindezek kellenek ahhoz, hogy a gyerekek és a szülők is nyugodtnak érezzék magukat. Így elkerülhetők a későbbi meglepetések, hogy valami hiányzik és SOS be kell szerezni. Reméljük, hogy megtalálja azokat a termékeket, amik még hiányoznak és kellemes légkörben kezdődhet az iskola.