Fedezd fel termékeinket

WiFi jelerősítők

Judy
2022.07.15 10:00
WiFi jelerősítők

Sokunkkal előfordult már, hogy az otthoni wi-fi kapcsolatunk bizonytalanul fedett le egyes helyiségeket a lakáson belül. Például a mellettünk lévő szobában már lassult az internetböngészési sebesség a telefonunkon. Erre kínál remek megoldálst a Xiaomi Wi-Fi range extender Pro, azaz wifi jelerősítő

Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro és Xiaomi Wi-Fi Range Extender AC1200 - Funkciók és különbségek


A Xiaomi wifi jelerősítő segítségével akár meg is kétszrezhetjük a sebességet és stabil kapcsolathoz juthatunk. Külsője az előző szériákhoz képest új dizájnt kapott, kizárólag fekete színben kapható. Ez azonban még előnyére is válik, a fekete színt könnyű észrevenni a lakásban, emellett nem tolakodó, minden berendezéshez illik.

xiaomi wifi jelerősítő otthonra

Mi Wifi Range Extender Pro bemutatása

Igazi egyszerű, minimalista stílusú darab, kicsi, akár egy kézben is elfér. Anyagát tekintve matt műanyagból készült, prémium tapintású, egy LED kijelző található az elején. A Reset gomb a készülék alján kapott helyet, amihez egy SIM kioldó eszközzel vagy tűvel lehet hozzáférni. Ez okozhat egy kis kényelmetlenséget a használat közben. 

A Xiaomi Wi-fi range extender Pro árkategóriájában mondhatni a legjobban teljesítő termék. Megduplázhatja a felhasználó internetsebességét és stabil internetkapcsolatot teremt, tökéletes környezetet biztosít  a gamereknek és azoknak, akik sokféle okoseszközzel szerelték fel otthonukat. Egyszerre akár 16 eszköz csatlakozása is lehetséges a segítségével és az internet lefedettsége is nő.

AC1200 bemutatása

 

A tovább fejlesztett változata a Mi Wifi Range Extender AC1200 már nagyobb sebességell képes üzemelni, nagyobb RAM is tartozik hozzá. Méretét tekintve is megnőtt egy kicsit, de még mindig hozza a kompakt formát. A készülék már 5GHz-es hálózaton is működik, ezzel felveszi a technikai feljődés diktálta tempót is. Akár ethernet kábelt is csatlakoztathatunk hozzá, hozzáférési pontként is be tudjuk állítani, így még stabilabb kapcsolatot hozhatunk létre.

xiaomi wifi jelerősítő használata

 

Mi Wifi Extender Pro vs. AC1200

Mi Wifi Range Extender Pro

Mi Wifi Range Extender AC1200

RENDELTETÉS

WiFi jelerősítő / kiterjesztő

WiFi jelerősítő / kiterjesztő

WIFI ÁTVITELI SEBESSÉG

300 Mb/s

1200 Mb/s

SZABVÁNYOK

802.11b (2.4GHz), 802.11g (2.4GHz), 802.11n

IEEE 802.11ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11n/b/g 2,4 GHz

WIFI TÍPUS

WiFi 4

WiFi 4

WIFI SÁVOK

2,4 GHz

2,4 GHz, 5 GHz

BIZTONSÁG

WPA-PSK / WPA2-PSK

titkosítás

WPA-PSK / WPA2-PSK titkosítás

PROCESSZOR

MT7628K 580 MHz

-

ROM

2 MB

-

RAM

8 MB

64 MB

ANTENNA TÍPUS

Külső, 2 db.

Külső, 2 db.

MÉRET

80×54×70 mm

84x100x82mm

SZÍN

fekete

fekete