Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04-én. A nyertesnek 5000 Ft értékű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Fedezd fel termékeinket

Mi Band 7 - Óriási különbség!

Judy
2022.06.21 09:55
Mi Band 7 - Óriási különbség!

Újdonság! Megérkezett a Xiaomi Smart Band 7!

A Xiaomi az egész világon nagy hírnevet szerzett a megfizethető, többfunkciós akitivitásmérőivel. A kínai óriáscég bemutatta legújabb termékét: a Mi Band 7-et! Nagyobb kijelző, továbbfejlesztett véroxigén-követés, akár 15 napos akkumulátor idő és még!

Mikor jelenik meg a Xiaomi Mi Band 7?

A Mi Band 7-et május 24-én mutatták be, és május 31-én került forgalomba Kínában és most végre hozzánk is megérkezett! A legfontosabb jellemzők közé tartozik az elődeinél nagyobb kijelző, a továbbfejlesztett véroxigén-követés és az akár 15 napos akkumulátor idő, de ennél többet is érdemes felfedezni. Itt összeszedjük a Mi Band 7 összes részletét, a funkcióktól az egyebekig.

xiaomi mi band 7

Mennyibe kerül a Xiaomi Mi Band 7?

Az árazásban mindig is az agresszív úton járt a cég a Mi Smart Band/Mi Band termékcsaládot tekintve, a Xiaomi pedig továbbra is szeretné alacsonyan tartani a vásárlók költségeit. Várhatóan a Mi Band 7 sem lesz egy túlárazott termék.

 xiaomi mi band 7 tipusok

Milyen funkciókat kínál a Xiaomi Mi Band 7?

A Mi Band 7-re való átállás legszembetűnőbb változása kétségtelenül az új, nagyobb kijelzője. Megmaradt a Mi Band 6 jellegzetes tablettaformája, de most körülbelül 25%-kal nagyobb, mérete 1,62 hüvelyk (szemben a Mi Band 6 okoskarkötő 1,56 hüvelykesével). Nagyobb felbontással (490x192) is rendelkezik, hogy ugyanolyan éles legyen a kép, mint korábban (326ppi).

Erősebb CPU; Dialog 14706 kontra Dialog 14697 a Mi Band 6-nál. Ez azt jelenti, hogy sokkal szebb átmeneteket és animációkat kap a felhasználói felület. Igazi élmény lesz  a termék használata.

Nagyobb, 180 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, mint a Mi band 6 a 125 mAh-val és valamivel nehezebb is. 13,5 g a Mi band 6 12,8 g-os súlyával szemben.

A nagyobb és színes AMOLED kijelző állandó bekapcsolt állapotában több információt képes megjeleníteni, míg a több mint 100 óralap némelyike olyan animált elemeket tartalmaz, amelyek – az új számlapkészletnek köszönhetően – sokkal jobban néznek ki.

 

Kicsomagolás:

 

A Mi Band 7 folyamatos szívritmus- és (javított) véroxigén-követést kínál, valamint a légzőgyakorlatokat, a stresszértékelést és a női cikluskövetést is támogatja. Valljuk be, hogy ezek igen hasznos kiegészítők.

A 120 támogatott sportmóddal bővítve a Band 7 betekintést nyújt a VO2 Max értékre, az edzésterhelésre, a felépülési időre és az edzési hatásra is. Négy „professzionális” sportolási mód is beépült a 120 közé, ezek bizonyos tevékenységekhez automatikus edzésérzékeléssel rendelkeznek.

A Band 7 tevékenységkövető elemein kívül a karkötő olyan beépített eszközökkel is rendelkezik, mint a zseblámpa, a távkamera és a zenevezérlők (kompatibilis telefonokon), az időzítők (beleértve a *Pomodoro időzítőt is), az időjárás, az ébresztők és még sok más.

A mostani állás szerint a Mi band 7 számít a legkifinomultabb modellnek a Xiaomi okoskarkötők termékkatalógusában.

*A Pomodoro-technika egy időgazdálkodási módszer, amelyet Francesco Cirillo fejlesztett ki az 1980-as évek végén. Időzítővel osztja fel a tevékenységét általában 25 perces időközökre, amelyeket rövid szünetek választanak el, így motiválva a következő gyakorlat elvégzésére. Ezeket az intervallumokat pomodoro néven ismernek, az olasz paradicsom szóból, a paradicsom alakú konyhai időmérő után.

 xiaomi mi band 7 színek

 

Xiaomi Mi Band 7 teljes adatlapja:

1,62 hüvelykes 490x192 AMOLED kijelző

326ppi

AOD (Always on Display) támogatás

Akár 500 nit fényerő

2.5D edzett üveg

Polikarbonát test

160-224 mm-es cserélhető antibakteriális TPU csuklópántok

Alumínium ötvözet csat

Vibrációs motor

Optikai pulzus- és véroxigénmérő

A vér oxigéntelítettségének monitorozása

Hattengelyes mozgásérzékelő

5 ATM vízállóság

100+ óralap

120 sportolási mód

Érintés nélküli Alipay és WeChat Pay támogatás (csak NFC modell)

Intelligens otthoni vezérlés Xiao AI-n keresztül (csak NFC modell)

Bluetooth 5.2 LE

180 mAh akkumulátor

15 napos akkumulátor-élettartam (standard modell) | 14 napos akkumulátor-élettartam (NFC modell)

Teljes töltés = két óra

2 POGO tűs mágneses töltés

46,5 mm x 20,7 mm x 12,25 mm

Szabványos szalagszínek: fehér, fekete, világoskék, krém, sötétzöld, narancs

Különleges sávszínek: terepszínű kék, terepszínű zöld, fluoreszkáló sárga, fluoreszkáló narancs

13,5 gramm (standard modell) | 13,8 gramm (NFC modell)

Támogatja az Android 6.0/iOS 10 és újabb verzióit

 

Ahhoz képest, hogy a Mi Band sorozat továbbra is az élvonalban van, még mindig hiányzik néhány népszerű funkció. Ez pedig a GPS (egyesek feltételezték, hogy a Band 7 Pro-ra már megérkezhet ez a funkció) és valamilyen beépített hangszóró. Tehát ha beépített GPS-t szeretne, akkor be kell szereznie egy okosórát, mint például a Mi Watch 2.

 

Már nem kell sokat várnunk rá, hogy a Xiaomi nemzetközi piacra dobja a Mi Band 7-et, ezért érdemes rendszeresen visszanézni weboldalunkra, mert folyamatosan frissítjük a kínálatunkat.

Forrás:

1. https://www.techadvisor.com/news/wearable-tech/xiaomi-mi-band-7-3813916/

2. https://www.dignited.com/95936/mi-band-6-vs-mi-band-7/

3. https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-band-7-3126826/

4. https://youtube.com

5. https://mulan.hu

6. https://en.wikipedia.org/wiki/Pomodoro_Technique