Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04.-én. A nyertesnek 5000 Ft értékkű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Fedezd fel termékeinket

Robotporszívók

Judy
2022.07.19 10:00
Robotporszívók

A robotporszívók sok ember életét könnyítik meg, rengeteg előnnyel rendelkeznek és nagyon népszerűek is. Ebben az írásban a legfontosabb tulajdonságaikkal ismerkedhetsz meg és talán te is a rabjává válsz ezeknek a praktikus készülékeknek. Megéri költeni a kényelemre és a tisztaságra, pozitív változásokat fogsz tapasztalni.

Nem baj, ha nem vagy otthon, már nincs is rá szükség

 

A robotporszívó akkor is elindítható egy jól beállított programmal, ha éppen nem is tartózkodsz otthon, így sokkal több szabadidőd marad majd más dolgokra. Akár a napi 8 órás munka közben is végezhetsz az otthoni takarítási feladatokkal. A nyaralás alatt is biztos lehetsz benne, hogy ha időben útnak indítod a kis segédedet, akkor mire hazaérsz, a lakás makulátlan lesz.

A kézi takarítást el is felejtheted, a Xiaomi robotporszívóval otthonod sokkal tisztább lesz és neked csak pár gombnyomásba kerül majd. Vendégeid ettől kezdve váratlanul is beállíthatnak, anélkül, hogy kellemetlenül éreznéd magad, mert “pont ma nem takarítottál”.

 xiaomi robotporszívó - irányítása

 

Többféle felületet leszel képes egy kör alatt megtisztítani

 

Egyes Xiaomi robotporszívóknak olyan érzékelőik vannak, melyek képesek a különböző felületeket megkülönböztetni egymástól. Például egy keményebb padlóburkolatot és a puha vagy vastag szálú szőnyeget magától felismer és más módon tisztítja. Ehhez csak egy feltérképezést kell elindítanod, a robot magától tudni fogja mi a dolga. Az alaposabb tisztítást a porszívó módszeres oda-vissza és körkörös mozgása fogja biztosítani.

 

Pro tipp: Tegyél rendet, mielőtt elindul a robotporszívó. Így kevesebb akadályt kell megkerülnie, a takarítást maximális hatékonysággal tudja majd végezni.

 xiaomi robotporszívó - érzékelése

Az újratöltés vagy a lépcsők miatt aggódsz? - Ne tedd!

 

Néhány robotporszívó rendelkezik dokkolóállomással, ahová visszatérhet a takarítás végeztével vagy ha alacsony akkumulátorszintet érzékel. A dokkolóállomáson újratöltik magukat, és boldogan várják az újabb feladatokat, így igazán nincs okod aggódni, hogy a robotporszívó egyszer csak lemerül.

A lépcsők sem jelenthetnek veszélyforrást, mivel a robotoknak virtuális fal funkciót állíthatsz be. Ez azt jelenti, hogy bizonyos területekre tilos a belépés, így hagyja majd ki a lépcsők területeit is.

 

 

A beépített érzékelők mindent tudnak

 

Segítségükkel a Xiaomi robotporszívód magától tudja majd, hogy hol milyen erősen kell takarítania, akár többször is áthaladnia. Ilyen területek lehetnek általában a folyosók, bejáratok vagy a gyerekszobák, ahol a kisebbek játszanak. A telefonos alkalmazásban beállíthatja a kívánt területet és az időpontot is, amikorra szeretné, hogy a robotporszívó elinduljon.

 

Így működik:

 

Ezen kívül a szűk helyek sem jelentenek akadályt a porszívóknak, remekül elboldogulnak a kanapéd vagy az ágyad alatt is, na meg persze a sarkokban, mivel a falak széléig takarítanak.

 

A Wi-Fi-nek köszönhetően pedig okostelefonoddal és a táblagépeddel is vezérelheted a porszívókat, távolról is összekapcsolódhatsz a készülékekkel.

 xiaomi robotporszívó - használata

Vezetékmentes

 

A robotporszívók vezeték nélküliek, így amiatt sem kell aggódnod, hogy te vagy szeretteid beleakadnak majd a vezetékbe. Nem kell takarítás közben szobáról szobára húznod őket, balesetmentesen mennek maguktól.

Ezen kívül sokkal kisebb, mint egy álló vagy tartályos porszívó, szóval könnyen tárolhatod szinte bármilyen helyen – szekrényben, ágy alatt vagy bárhol, ahol van hely. Ez ideálissá teszi a terméket, ha  korlátozott helyed van otthon.

 

 

Sérült vagy fogyatékkal élők hasznos kelléke

 

Még a könnyű, modern porszívókat is nehéz lehet működtetni a sérülésekből felépülőnek vagy fogyatékkal élőnek. A Xiaomi robotporszívók teljesen függetlenek, és nem kell tolni, húzni vagy hajolni utánuk. Idősek számára is nagyszerű megoldást jelenthetnek, megspórolhatják a takarítószemélyzetre szánt összegeket.

 

Következtetés

 

A robotporszívók a technikai fejlődés hatására ma jobbak, mint valaha, és határozottan javítják az életminőséget. Tisztábban tartják a padlót, csökkentik a port és egyéb allergéneket oly módon, ahogyan a kézi porszívó soha nem tudta, és sokkal több szabadidőt biztosítanak. A legpozitívabb módon változtatják meg az életedet!

 

Forrás: 1. 2. 3. 4. 5.