Fedezd fel termékeinket

Xiaomi Speakers

Judy
2022.06.17 11:29
Xiaomi Speakers

Hordozható, vízálló hangszórók - Irány a strand! Ezekkel a készülékekkel igazi hangélménnyel gazdagíthatja nyaralását.

Masszív felépítés - Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W)

Mondanunk sem kell, mire való ez a termék, mert a „Mi hordozható Bluetooth hangszóró” elnevezése semmit sem bíz a fantáziára. Bluetooth-on lehet kapcsolatot létesíteni vele és hordozható, ráadásul bizonyos mértékig vízálló is.

Ez a téglalap alakú, lekerekített élű Bluetooth 5.0 hangszóró robusztus felépítésű és a felülete is jó minőségű anyagból készült. 21,3 cm hosszú, és bár hordozható, a nehezebb eszközök közé sorolnánk, súlya közel 790 gramm. Figyelemre méltó, hogy az alján csúszásgátló párnák találhatók, amelyek szinte bármilyen felületen a helyén tartják.

IPX7 besorolású vízálló, ami azt jelenti, hogy akár 30 percig is képes túlélni a méteres mélységű vízbe merülést.

Zenehallgatás közben is fogadhat hívásokat (a beépített mikrofonnak köszönhetően) csatlakoztatott telefonjáról, ekkor a készülék leállítja a zenét és a csengőhangra vált.

 

Csatlakoztathatja más hangszórókhoz is, így még jobb, sztereó hangzást érhet el tevékenységei közben. Az erős hangzás minden irányba terjed az eszközből, így a teljesítménye által kínált lehetőségeket maximálisan kihasználhatja.

A hangszóró 2 hangmódba is kapcsolható, hangulattól függően válthatja normál vagy mély basszus hangzásba.

A csomag tartalmaz egy USB-C töltőportot, egy 3,5 mm-es AUX bemenetet az oldalán a gumilap alatt, valamint egy zsinórkábelt a hordozáshoz.

A hangszórót borító szövet hajlamos porosodni, de nem túl nehéz tisztítani. Beteheti akár a csap alá is!

 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W) bemutatása:

 

 

Kis méretű és könnyű  - Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini

Ez a hangszóró is rendelkezik vízálló tulajdonságokkal, a besorolását tekintve IP67, ami szintén a vízbe merülés ellen véd korlátozott ideig (max. 30 percig). Felépítése kicsi és kompakt, kerek formájú, a dinamikus hangminőség bárhová elkíséri.

Súlya csupán 185 gramm, elfér a tenyerében is vagy a táskájában. Az akkumulátora akár 10 órát is kibír, hosszú ideig élvezheti kedvenc zenéit például túrázás vagy pihenés közben.

A beépített karabinerrel bármilyen lyukra vagy cipzárra felakaszthatja, és séta vagy kerékpározás közben hallgathatja kedvenc zenéit.

A készüléket bluetoothon keresztül csatlakoztathatja telefonjához és fogadhat hívásokat is sztereo hangzással. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a hanghívások könnyen kezelhetővé válnak.

 

A magas minőség nem csak a termék külsején látszik, hanem a belső szerkezete is igen kifinomult. A hangszóró belseje kettős mágneses egységből áll, szálas membránnal és  passzív hűtőből áll, ami rendkívüli és magával ragadó hangzást eredményez, tiszta közepes és magas frekvenciákkal, valamint igazán mély basszussal.

A hangszóró TWS technológiát használ, így nem szükséges jack csatlakozással rendelkeznie, mert vezeték nélkül is elérhetjük ugyanazt a hangzást.

Sztereó audiorendszert szeretne? Kívánsága a Xiaomi számára parancs. Ha két Mi hordozható Bluetooth Mini hangszórója van, összekapcsolhatja őket, hogy valódi sztereó rendszert hozzon létre.

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini bemutatása:

Érdekesség: A TWS (True Wireless Stereo) a Bluetooth 2,4 GHz-es adatátvitelt használja, ami minden mobileszközben elérhető. Valódi sztereó hangzás érhető el kábelek nélkül, azok nem akadályoznak például edzés közben, nem gubancolódik össze a táskánkban és nem rántjuk le a telefont az asztalról a kábelnél fogva.

 

A két hangszóró főbb különbségei

 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W) 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini

Csatlakozó típus

3,5 mm Jack, USB C

USB C

Vezeték nélküli funkciók

 

Bluetooth

Bluetooth

Bluetooth verzió

5.0

5.0

Vízállóság

IPx7

IP67

Szélesség

21,3 cm

8,6 cm

Mélység

7,4 cm

8,6 cm

Magasság

7,4 cm

4,5 cm

Szín

Kék/Fekete

Szürke

Max. teljesítmény

16 W

4 W

Súly

790 g

185 g

Akkumulátor üzemidő

13 óra

10 óra

Akkumulátor kapacitás

2600 mAh

2000 mAh

Hívásfogadás

Igen

Igen

 

 

 

Forrás:

  1. https://www.newsbytesapp.com/reviews/speakers/mi-portable-bluetooth-speaker-16w-review/story,
  2. https://hu.wikipedia.org/wiki/IP-v%C3%A9detts%C3%A9g,
  3. https://mulan.hu/Xiaomi-Mi-Portable-Bluetooth-Speaker-Hordozhato-Bl
  4. https://www.powerplanetonline.com/en/xiaomi-mi-portable-bluetooth-speaker
  5. https://mulan.hu/Xiaomi-Mi-Outdoor-Bluetooth-hangszoro-IPX7-kek
  6. https://youtube.com/