Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Fedezd fel termékeinket

Xiaomi Speakers

Judy
2022.06.17 11:29
Xiaomi Speakers

Hordozható, vízálló hangszórók - Irány a strand! Ezekkel a készülékekkel igazi hangélménnyel gazdagíthatja nyaralását.

Masszív felépítés - Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W)

Mondanunk sem kell, mire való ez a termék, mert a „Mi hordozható Bluetooth hangszóró” elnevezése semmit sem bíz a fantáziára. Bluetooth-on lehet kapcsolatot létesíteni vele és hordozható, ráadásul bizonyos mértékig vízálló is.

Ez a téglalap alakú, lekerekített élű Bluetooth 5.0 hangszóró robusztus felépítésű és a felülete is jó minőségű anyagból készült. 21,3 cm hosszú, és bár hordozható, a nehezebb eszközök közé sorolnánk, súlya közel 790 gramm. Figyelemre méltó, hogy az alján csúszásgátló párnák találhatók, amelyek szinte bármilyen felületen a helyén tartják.

IPX7 besorolású vízálló, ami azt jelenti, hogy akár 30 percig is képes túlélni a méteres mélységű vízbe merülést.

Zenehallgatás közben is fogadhat hívásokat (a beépített mikrofonnak köszönhetően) csatlakoztatott telefonjáról, ekkor a készülék leállítja a zenét és a csengőhangra vált.

Xiaomi Mi speaker

 

vízálló Xiaomi Mi  speaker

Csatlakoztathatja más hangszórókhoz is, így még jobb, sztereó hangzást érhet el tevékenységei közben. Az erős hangzás minden irányba terjed az eszközből, így a teljesítménye által kínált lehetőségeket maximálisan kihasználhatja.

A hangszóró 2 hangmódba is kapcsolható, hangulattól függően válthatja normál vagy mély basszus hangzásba.

A csomag tartalmaz egy USB-C töltőportot, egy 3,5 mm-es AUX bemenetet az oldalán a gumilap alatt, valamint egy zsinórkábelt a hordozáshoz.

A hangszórót borító szövet hajlamos porosodni, de nem túl nehéz tisztítani. Beteheti akár a csap alá is!

 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W) bemutatása:

 

 

Kis méretű és könnyű  - Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini

Ez a hangszóró is rendelkezik vízálló tulajdonságokkal, a besorolását tekintve IP67, ami szintén a vízbe merülés ellen véd korlátozott ideig (max. 30 percig). Felépítése kicsi és kompakt, kerek formájú, a dinamikus hangminőség bárhová elkíséri.

Súlya csupán 185 gramm, elfér a tenyerében is vagy a táskájában. Az akkumulátora akár 10 órát is kibír, hosszú ideig élvezheti kedvenc zenéit például túrázás vagy pihenés közben.

A beépített karabinerrel bármilyen lyukra vagy cipzárra felakaszthatja, és séta vagy kerékpározás közben hallgathatja kedvenc zenéit.

A készüléket bluetoothon keresztül csatlakoztathatja telefonjához és fogadhat hívásokat is sztereo hangzással. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a hanghívások könnyen kezelhetővé válnak.

 Xiaomi Mi speaker mini

A magas minőség nem csak a termék külsején látszik, hanem a belső szerkezete is igen kifinomult. A hangszóró belseje kettős mágneses egységből áll, szálas membránnal és  passzív hűtőből áll, ami rendkívüli és magával ragadó hangzást eredményez, tiszta közepes és magas frekvenciákkal, valamint igazán mély basszussal.

A hangszóró TWS technológiát használ, így nem szükséges jack csatlakozással rendelkeznie, mert vezeték nélkül is elérhetjük ugyanazt a hangzást.

Sztereó audiorendszert szeretne? Kívánsága a Xiaomi számára parancs. Ha két Mi hordozható Bluetooth Mini hangszórója van, összekapcsolhatja őket, hogy valódi sztereó rendszert hozzon létre.

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini bemutatása:

Érdekesség: A TWS (True Wireless Stereo) a Bluetooth 2,4 GHz-es adatátvitelt használja, ami minden mobileszközben elérhető. Valódi sztereó hangzás érhető el kábelek nélkül, azok nem akadályoznak például edzés közben, nem gubancolódik össze a táskánkban és nem rántjuk le a telefont az asztalról a kábelnél fogva.

 

A két hangszóró főbb különbségei

 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker (16W) 

Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker Mini

Csatlakozó típus

3,5 mm Jack, USB C

USB C

Vezeték nélküli funkciók

 

Bluetooth

Bluetooth

Bluetooth verzió

5.0

5.0

Vízállóság

IPx7

IP67

Szélesség

21,3 cm

8,6 cm

Mélység

7,4 cm

8,6 cm

Magasság

7,4 cm

4,5 cm

Szín

Kék/Fekete

Szürke

Max. teljesítmény

16 W

4 W

Súly

790 g

185 g

Akkumulátor üzemidő

13 óra

10 óra

Akkumulátor kapacitás

2600 mAh

2000 mAh

Hívásfogadás

Igen

Igen

 

 

 

Forrás:

1. https://hu.wikipedia.org/wiki/IP-v%C3%A9detts%C3%A9g,

2. https://mulan.hu/Xiaomi-Mi-Portable-Bluetooth-Speaker-Hordozhato-Bl

3 https://www.powerplanetonline.com/en/xiaomi-mi-portable-bluetooth-speaker

4. https://mulan.hu/Xiaomi-Mi-Outdoor-Bluetooth-hangszoro-IPX7-kek

5. https://youtube.com/