Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Okos futópadok

Okos és kompakt futópadok automatikus üzemmóddal az egészségesebb életvitelért otthonod kényelméből. Séta és futás mód, akár 12 km/h sebességgel! Ha bizonytalan vagy, olvasd el az okos futópadokat összehasonlító cikkünket: Melyik futópadot válasszam?


4termék 14

Okos futópadok

A futás sokak kedvenc sportága, ami nem véletlen, hiszen rengeteg jótékony hatása van. A futás, mint mozgásforma ideális választás fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Vannak, akik ugyan szeretnek futni, de mégsem űzik a sportot, mert úgy vélik, hogy nincs rá idejük a munka és a család mellett. Ilyenkor lehet kiváló megoldás egy otthoni Xiaomi okos futópad. Ha van kellő mennyiségű hely az otthonunkban, akár enteriőrként is képes funkcionálni egy ilyen szerkezet. Ellenben ha nincs, akkor sem kell késégbe esni, mert az összecsukható kialakításuknak köszönhetően a tárolásuk is könnyebben kivitelezhető.

Xiaomi futópadok

Az otthoni okos futópadokkal rengeteg időt takaríthatunk meg, és így kedvenc sporttevékenységünkről sem kell lemondanunk. Okos futópad segítségével akkor is tudunk futni, ha kint mondjuk nem ideális az időjárás, így az eső, hó és a szél sem állíthat meg minket. Az első használat alkalmával lehetőleg gyalogló üzemmódot állítsunk be vagy maximum kocogást. A futószalag mozgását gyorsan meg lehet szokni és hamar felvehetjük a ritmust. Az okos futópadok elején markolat is található, amibe kapaszkodhatunk, ezáltal a biztonságérzetünk is erősödik. A mai modern Xiaomi futópadok nem csak kényelmesebbek, hanem dizájnosabbak, kifinomultabbak és sokoldalúbbak, mint korábbi társaik.

Nem vagy biztos a választásban? Akkor olvasd el összehasonlító cikkünket: Melyik futópadot válasszam?

Szűrés
Ár
 (Ft)
199 990 Ft - 291 280 Ft
Gyártó
Termék típus
Model