Légtisztító & Párásító

A belélegzett levegőben számos potenciálisan káros anyag lehet, a portól a polleneken át a kórokozókig és allergénekig, amelyek a szervezetünkben előforduló betegségekért és allergiás reakciókért felelősek. A Xiaomi légtisztítók megfizethető áron segítenek megszabadulni a káros részecskéktől a levegőben. HEPA szűrővel a pollen, füst, penész és egyéb káros anyagok ellen. Segíthet az allergia tüneteinek enyhítésében. Teremtsen tiszta és megnyugtató légkört otthonában a Xiaomi légtisztítókkal!


17termék 117

Érdekességek a Xiaomi légtisztítókról

A modern és nagy teljesítményű Xiaomi légtisztítók biztosítják, hogy egész nap tiszta és friss levegőt lélegezz be! A 3C a legjobb 22-38 m²-es helységekhez, a 3H és a 4 lite akár 40-50 m²-es, míg a Pro H és a 4 Pro 60-70 m²-es területet fed le hatékonyan. A Xiaomi légtisztítók gyárilag HEPA filterrel vannak ellátva, amit használattól függően 6-12 havonta kell cserélni. A zajszint a kiválasztott mód szerint változik. Napközben célszerű az Automatikus módot, míg éjszakára a csendesebb, Alvó üzemmódot választani. A Xiaomi légtisztítókat könnyedén vezérelheti a Mi Home, Google Assistant és az Alexa alkalmazásokon keresztül. Méretüket tekintve a Xiaomi légtisztítók alig foglalnak helyet, a 3C és 3H modell 240 x 240 x 520 mm-es, a 4 Lite 240 x 240 x 533 mm-es, a 4 Pro 275 x 275 x 680 mm-es, míg a Pro H 310 x 310 x 738 mm-es, és súlyuk kevesebb, mint 5 kiló.

Xiaomi légtisztító választás okosan: Melyik légtisztítót válasszam?

Mire jók a Xiaomi párásítók?

A Xiaomi párásítók otthonát kényelmessé és egészségessé varázsolják. A levegő páratartalmát kiválóan szabályozzák, segítenek bőre hidratálásában. Könnyű a kezelésük, hordozhatóak, és vannak köztük Xiaomi aroma diffúzorok is, melyek különböző illatanyagokat juttatnak a levegőbe. A Xiaomi aroma diffúzorok remek társai az aromaterápia kedvelőinek. A Xiaomi párásítók az ultrahangos porlasztás technológiáját használják. Elegáns díszei lehetnek otthonának, a kisebb Xiaomi párásítók autóban is jól használhatók.

A Xiaomi párásítók kezelése nagyon egyszerű, fel kell tölteni a víztartályt és már választhat is a párásító fokozatok közül. Kapacitásuk a 120 - 450 ml között változik, képesek fokozatos és folyamatos párásításra is. Az UV technológiának köszönhetően mindig biztonságban érezheti magát, akkor is ha Xiaomi aroma diffúzorra esik a választása. A Xiaomi párásítókkal biztos lehet benne, hogy a kibocsátott pára mentes a baktériumoktól, belégzése egészséges. A Xiaomi aroma diffúzorba illóolajat is csepegtethet, melynek természetes összetevői a pára kibocsátásakor sem károsodnak, a levegő aroma spray hatásúvá válik. A Xiaomi párásítókkal gyarapíthatja okosotthonát, mivel a készülékek alkalmazásból is vezérelhetőek távolról. Autóban is használható, hogy út közben is élvezhesse a Xiaomi párásító előnyeit. A készülékek csendesek, így nem zavarnak a mindennapi tevékenységekben. Tisztításuk is rendkívül könnyű, a rendszeres vízkőmentesítéssel hozzájárul a készülékek hosszan tartó működéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 990 Ft - 127 990 Ft
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Kapcsolat típusa
Teljesítmény
Alkalmazás