Fedezd fel termékeinket

Karácsonyi légsütő receptek

Judy
2022.12.01 16:19
Karácsonyi légsütő receptek

A téli hidegben a Karácsonyi receptek elkészítése egészen jól esik, főleg ha segítségedre van egy gyors “kéz”. Az ünnepi időszakban egyszerre több fogás elkészítésére törekszik mindenki, hogy minél kevesebb idő menjen el az előkészületekkel és magával a főzési-sütési folyamattal. Ennek meggyorsítására ajánljuk légsütőinket és mellékelünk pár finom receptet, melyek szép kiegészítői lehetnek akár az ünnepi asztalnak is.

 

 

Nézzük meg először is a nagyobb űrtartalmú versenyzőt, a Joya 5,5 literes, XXL-es, szépen kidolgozott, biztonságos anyagokból készült légsütőjét. Nagyobb adagokat is készíthetsz benne, legyen szó húsokról vagy zöldségekről, akár 800 gramm burgonya is süthető benne egyszerre.  A sütőkosár egyszerűen kihúzható, de mindig érdemes figyelni a kiáramló gőzre, mely hirtelen is kicsaphat a készülékből. A program lejártakor és a hozzávalók sütés közbeni forgatásakor körültekintően kell eljárni, vigyázva a kezedre, adott esetben sütőkesztyűt használva.

xiaomi forrólevegős sütő

A másik esélyes egy kisebb, 3,5 literes, kompaktabb kialakítású légsütő, Onemoon OA5 névre hallgat. Jól mutat a konyhában, minden fajta ételhez jól használható, időzíthető és a belső kosara természetesen hőálló, tapadásmentes bevonattal készült. Sok karácsonyi étel készíthető el benne zsír vagy olaj hozzáadása nélkül, és eközben a légsütővel megőrizheted az ételek tápanyagtartalmát is. Gondolj csak bele, hogy egy finom mézes-mázas sonka milyen illatfelhővel borítaná be a konyhát. Igaz, hogy figyelni kell a hőfokokra és az ételek forgatására sütés közben, de tényleg megéri, főleg ha már elhatároztad, hogy egészségesebben fogod elkészíteni az ételeket.

xiaomi forrólevegős sütő - receptek

Most pedig jöhetnek a receptek, reméljük, hogy egy-kettőt kipróbáltok majd közülük. Válogassatok nyugodtan és kísérletezzetek az ízléseteknek és a légsütőtök működésének megfelelően (a már kitapasztalt sütési időkkel és hőfokokkal érdemes számolni a receptek elkészítésekor, mivel mindenki másképpen főz, egyes légsütő típusok eltérhetnek).

xiaomi forrólevegős sütő - sültpulyka

xiaomi forrólevegős sütő -sültkrumpli

xiaomi forrólevegős sütő - mázas sonka

xiaomi forrólevegős sütő - brokkoli

xiaomi forrólevegős sütő -  spárga

xiaomi forrólevegős sütő - lazac

xiaomi forrólevegős sütő - krumpli

xiaomi forrólevegős sütő - lávasüti

xiaomi forrólevegős sütő - gyümölcskenyér

 

 

 

Források: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.