Biztonsági Kamerák

Mindannyian tudjuk, hogy a Xiaomi az okostelefonjairól híres, de valójában a biztonsági kamerák területén is kiemelkedően teljesít. A weboldalunkon található Xiaomi kamerák beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, amely tökéletes otthoni biztonságra, babafigyelőnek vagy akár a kiskedvencünk megfigyelésére. A képek minősége elengedhetetlen a kamera választásakor, a Xiaomi kamera minőségében mindig bízhat, amely magas felbontásának köszönhetően részletgazdag felvételeket készít. A továbbfejlesztett infravörös éjszakai nézet funkcióval az éjszaka során is jó minőségű képeket készíthet. A Xiaomi kamera igazán jó választás lehet, ha jó minőségű, de megfizethető árú kamerát keres.


44termék
 

Miért válasszon Xiaomi kamerát?

Először is kap egy jó minőségű kamerát, de tisztességes áron. A Xiaomi kamerák mindegyike nagy felbontású, amely részletgazdag és tiszta képeket biztosít napközben és éjszaka is, weboldalunkon pedig igénye szerint választhat full HD, 1080p és 2K felbontásúak között.

Ezenkívül a Xiaomi kamera tárhely funkciója három módon érhető el: helyi microSD-kártya, hálózathoz csatlakoztatott tárhely és felhőalapú tárhely a nagyobb biztonság érdekében. Ennél is fontosabb, hogy Mi fiókja segítségével bármikor figyelemmel kísérheti a képet okostelefonján, táblagépén és a Mi AI kijelző lejátszó hangszóróján. A letölthető Mi home alkalmazás használata egyszerű, egyszerűen csak adja hozzá Xiaomi kameráját az iOS és Android rendszerre elérhető Mi home alkalmazásban. Legújabb verziónk még a kétirányú, valós idejű hanghívást is támogatja, így bárhol beszélgethet azzal a személlyel, akivel szeretne.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 490 Ft - 166 490 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Alkalmazás
Felbontás
Forgatás
Éjjellátó funkció
Támogatott operációs rendszer
Kapcsolódási szabvány
Kommunikáció
Védelem
Tárhely
Szín