Fedezd fel termékeinket

Xiaomi Redmi Watch 3 - Kicsomagolás, tudnivalók és minden más

Judy
2023.06.13 10:37
Xiaomi Redmi Watch 3 - Kicsomagolás, tudnivalók és minden más

A Xiaomi Redmi Watch 3 fitneszkövetővel egy új színfolt költözött a Xiaomi termékek közé. Fiatalos, okos és a változatosság kedvéért modern, letisztult vonalakkal van megáldva. Tökéletes választás mindennapi otthoni vagy edzőtermi edzéshez, a testfunkciók követéséhez.

Térjünk a lényegre. Mi van a csomagban?

A dobozban megtalálod magát a Xiaomi Redmi Watch 3 fitneszkövetőt (méretei: 42.58 x 36.56 x 9.99mm), egy fehér vagy fekete 135~200mm hosszú szilikon pántot (attól függően milyen színűt vásároltál), egy az óra adottságaihoz gyártott töltőkábelt és természetesen a használati utasítást is.

 

Milyen paraméterekkel rendelkezik az óra?

A Xiaomi Watch 3 fitneszkövető több érzékelővel is rendelkezik. Pulzusmérő (véroxigén érzékelővel), gyorsulásmérő, giroszkóp, geomágneses szenzor is a részét képezi. Ezen felül Beidou/GPS/GLONASS/Galileo/QZSS műholdas helymeghatározó rendszerekkel is fel van szerelve.

redmi watch 3

A fitneszkövető 289 mAh-s akkumulátora átlagosan 12 napig aktív, ez persze a használat és a futó programok számától is függ. Always-On Dsiplay módban az óra körülbelül 5 napot bír.

Kijelzője 4.445 centiméteres AMOLED érintőkijelző, felbontása 390×450 pixel. A kijelző fényereje akár 600 nit-ig állítható, sőt ujjlenyomat-gátló bevonattal is ellátták a tervezők.

 

Magában foglalja a mikrofont, hangszórót, Bluetooth 5.2-t, az Android 6.0 vagy újabb, iOS 12 vagy újabb operációs rendszert.

 

A készülék 5ATM-ig vízálló, ami azt jelenti, hogy mérsékelt ideig vízbe meríthető. Az 5ATM körülbelül 50 méter vagy 164 lábnak megfelelő nyomásnak képes ellenállni a víz alatt. Fontos megjegyezni, hogy ez a nyomás mértéke, NEM a mélységé. Az 5ATM nem jelenti azt, hogy a a Xiaomi okosórával 50 méteres mélységig is lehet búvárkodni. Megjegyzés: Az óra sekély vízi tevékenységekhez, például medencében vagy óceánban való úszáshoz használható.

 

Nézzük, hogyan csomagolják ki:

 

 

Részletek a Xiaomi okosóráról

 

A bekapcsológomb Home gombként működik az alkalmazásindítóban, hosszan lenyomva pedig elindítható az Alexa. Lefelé csúsztatással kibonthatók az értesítések,  fényerő kézi csúszkával szabályozható.

 

Egészségügyi nyomon követés szempontjából meg kell említenünk, hogy sajnos a harmadik féltől való alkalmazások telepítése nem lehetséges. Ezen kívül az óra felébresztésének egyetlen módja az oldalsó gomb, amely egyben az alkalmazásindító is.

 

Rendszeres, normál használat mellett körülbelül egy hétig tart ki az óra akkumulátora, ami mondhatjuk, hogy az árhoz képest egész jó teljesítmény.

 

Előnyök és hátrányok

 

Előnyök:

 

Megfizethető ár: kiváló ár-érték arányt kínál.

Fényes és élénk kijelző: A csúcsfényerő az egyik legjobb tulajdonsága ennek a fitneszkövetőnek.

Egészségügyi nyomon követés: Valóban alkalmas fitneszkövetésre.

Hangszóró és mikrofon: A Bluetooth-közvetített telefonhívások lehetősége nagyszerű szolgáltatás azok számára, akik útközben is kapcsolatban szeretnének maradni a családdal, barátokkal vagy munkaársakkal.

Vízálló: mérsékelt ideig viselheti úszás vagy vizes tevékenység közben.

 

Hátrányok:

 

Nincs NFC: nem tud érintésmentes fizetést végrehajtani a Redmi Watch 3-mal.

 

Nincs környezeti fényérzékelő: A környezeti fényérzékelő hiánya azt jelenti, hogy manuálisan kell beállítani a képernyő fényerejét.

Gomb alapú szíj: Bár nagyobb biztonságot nyújt, a gomb alapú szíj egy kis gondot okozhat, ha gyakran kell fel- és levenni.

Harmadik féltől származó alkalmazások korlátozott támogatása: A Redmi Watch 3 nem tud harmadik féltől származó alkalmazásokat futtatni, ami hátráltatja azon felhasználókat, akik több funkciót szeretnének okosórájuktól.

 

Összességében a Redmi Watch 3 egy nagyon hatékony fitneszkövető, néhány extrával és beépített GPS-szel.

 

Források:

  1. 2.