Xiaomi Router AC1200 EU
Xiaomi Router AC1200 EU
RRP: 21 990 Ft 
10 590 Ft

Xiaomi Router AC1200 EU

Xiaomi Router AC1200 EU
Xiaomi Router AC1200 EU
Xiaomi Router AC1200 EU
Xiaomi Router AC1200 EU
  • 1200Mbps átviteli sebesség + gigabites vezetékes kapcsolat, 2 LAN + 1 WAN
  • WPA, WPA2 titkosítás
  • 802.11 a/b/g/n/ac;802.3/3u szabvány
Gyártó
Xiaomi
EAN
6934177773648
Garancia
12 hónap
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2023.10.02
Használati utasítás

Raktáron
RRP: 21 990 Ft 
10 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 106 Ft
Részletek
Xiaomi Router AC1200 4A

Mi Router 4A - Nagy sebességű kétsávos AC1200 Router

4 db külső antenna. 64 MB memória a stabil működéshez. Távolról vezérelhető alkalmazáson keresztül. Illetéktelen hozzáférés-megelőzés. Szülői felügyelet

Élvezd az 1167 Mbps-os vezeték nélküli kétsávos sebességet a gyorsabb és zökkenőmentesebb online élményért!

300 Mbps-mal a 2,4 GHz-es sávban és 867 Mbps-mal a kristálytiszta 5 GHz-es sávban, a maximális vezeték nélküli sebesség akár 1167 Mbps is lehet. A 2,4 GHz-es sáv nagyobb távolságokra történő átvitelt, jobb lefedettséget és jobb áthatolást biztosít a falakon; Az 5 GHz-es sáv a 802.11ac technológiát alkalmazza. Kevesebb interferencia és nagyobb sebesség a zökkenőmentesebb élményért HD videók nézése és multiplayer online játékok játszása közben.
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Smart Connect: elég egyszer megnyitni ezt a funkciót az appban és utána mindig ehhez csatlakozik majd

Az Mi Router 4A támogatja a Smart Connectet, amely 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat kínál egy Wi-Fi név alatt. Nincs többé zűrzavar, hogy melyik Wi-Fi hálózathoz csatlakozzunk. 2,4 GHz jobb teljesítményt nyújt a falakon keresztül, míg az 5 GHz nagyobb sebességet biztosít. Az optimális frekvenciasávot automatikusan kiválasztja a kétsávos terminál.

4 db külső antenna, így a jel könnyebben átjut a falakon

4 db külső, precízen tesztelt, minden irányba mutató antenna, gondosan megtervezett belső szerkezettel és konfigurációval. Nagymértékben javítja az átviteli teljesítményt, még komplex környezetben is
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Kettős hűtőbordás hőelnyelők a jobb rendszerstabilitás érdekében

A speciálisan kezelt fémszubsztrátumot egyedülálló hősugárzási tulajdonságokkal büszkélkedő nanoanyagokkal kombinálták. Kiváló hőelnyelő és hőelvezető képességet kínál a chip hőmérsékletének hatékony csökkentése és a rendszer stabilitásának javítása érdekében.

Az integrált jelerősítő jó Wi-Fi jelet és széles lefedettséget biztosít

A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli chipkészlet PA-t és LNA-t egyaránt integrál. A PA (power amplifier) hatékonyan erősíti a jelátviteli teljesítményt, míg az LNA (low noise amplifie) javítja a jelvevő érzékenységét. Lehetővé teszi a jel nagyobb távolságokra történő továbbítását, a falakon való jobb áthatolást és szélesebb lefedettséget.
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Az intelligens otthonok korában, az egyre több csatlakoztatott eszköz stabil hálózati kapcsolatot igényel

A Mi Router 4A nagy, 64 MB memóriával rendelkezik. Biztosítja az adatátvitel stabilitását és az eszközök folyamatos csatlakoztathatóságát.

Intelligens hibajavító algoritmus erősíti a gyenge jeleket a stabilabb és hatékonyabb átvitel érdekében

Az 5 GHz-es sáv támogatja az LDPC (low-density parity-check code) hibajavító algoritmust az adatátvitel során a zavartalan jeltovábbítás érdekében. Jelentősen javított Wi-Fi jellefedettség az adatátvitel hatékonyságának növelése érdekében.
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Könnyen behatárolható a gyermekek online töltött ideje és a tartalom, amihez hozzáférnek, hogy biztonságban legyenek az interneten

Hatékonyan kezelheted a család online töltött idejét azáltal, hogy beállíthatod, mennyi ideig lehet egy adott eszköz online, valamint az adott eszközzel elérhető weboldalakat. Az intelligens sebességkorlátozási funkcióval az egyes eszközök hozzáférési sebessége korlátozható a hálózati torlódások elkerülése érdekében.

Telefonos figyelmeztetés kapsz, ha illetéktelen felhasználók hozzáférnek a Wi-Fi hálózatodhoz, és azonnal blokkolhatod őket

Ha egy ismeretlen eszköz engedély nélkül használja a Wi-Fi-t, a Mi WiFi alkalmazás értesítést tud küldeni, hogy tájékoztassa a felhasználót arról, hogy egy új eszköz csatlakozott. Ha egy gyanús eszköz próbál csatlakozni a hálózathoz, a biztonsági szinttől függően, az eszköz automatikusan blokkolva lesz a csatlakozástól, vagy egy gombnyomással felszólítást kap róla, hogy az eszköz blokkolásra került.
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Környezetbarát burkolat a környezetvédelem érdekében

A Mi Router 4A burkolata és csomagolása is újrahasznosítható anyagból és környezetbarát anyagokból készült, amelyek csökkentik a környezeti károkat, így védve értékes bolygónkat.

A mérvadó nemzetközi vizsgálóeszköz-gyártókkal való együttműködés biztosítja a router stabilitását

Olyan tekintélyes nemzetközi teszteszközgyártókkal együttműködve, mint a Spirent és az lxia, nagyszabású teszteket végzünk, amelyek otthoni forgatókönyveket és az router teljesítményét szimulálják szélsőséges körülmények között, hogy biztosítsuk, hogy az router stabilan működjön különböző körülmények között.
Xiaomi Router AC1200 4A
Xiaomi Router AC1200 4A

Az egyszerű kialakítás könnyen illeszkedik bármelyik otthonba

Az router testének visszafogott geometriai formája és tartós, bevonat nélküli matt fehér műanyag burkolata beleolvad bármelyik otthonba.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Gábor
2023.09.15
Teszi a dolgát, könnyű beállítani. Elégedett vagyok vele, mint a többi Xiaomi termékkel.
Hasonló termékek