Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera
Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera
RRP: 27 990 Ft 
19 150 Ft

Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera

Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera
Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera
Xiaomi Smart Camera C400, 360° 2.5K Biztonsági kamera
A 2560x1440 felbontású, 4 megapixeles kamerára frissített Xiaomi Smart Camera C400 lenyűgöző 2,5K-s videókat tud készíteni, minden finom, élethű részlettel. Kétirányú hívások, Google Home és Alexa támogatás.
Gyártó
Xiaomi
EAN
6934177799921
Garancia
12 hónap
Szállítási díj
1 290 Ft
Várható szállítás
2023.05.31
Raktáron
RRP: 27 990 Ft 
19 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 192 Ft
Részletek

Az elkészített felvételek még élénkebbek, köszönhetően a nagy rekesznyílásnak és a 6P lencséknek.
A 6P lencsékkel kombinálva a kamera hatékonyan csökkenti a tükrözősédeket, így olyan tiszta és élethű képet ad, mintha te magad is ott lennél a helyszínen.

Az éjszakai mód a vörös visszatükröződéseket mellőzve kristálytiszta és biztonságos rögzítést biztosít
Nyugodt éjszakai alvás, látható vörös visszatükröződések és egyéb fényszennyezések nélkül, így a 940nm infravörös fény kristálytiszta éjszakai felvételeket készít.

360°-os forgás a teljes beláthatóságért
A kétmotoros fej lehetővé teszi a fel, le, jobbra és balra forgatást. Ha az okostelefonodon nézed a kamera képét, lehetőséged van panoráma nézetben ellenőrizni, hogy mi történik az otthonodban.

Az emberi hang a nagy átmérőjű hangszórókon keresztül úgy hangzik, mintha közvetlenül beszélnének hozzád
A jó minőségű és nagy átmérőjű hangszórók sztereó hangzással büszkélkednek, és így biztosítják az élethű hangzást. Amikor a kétirányú beszéd funkciót használod akár a gyermekeddel, akkor olyan érzést ad, mintha ott lenne melletted.

A valós idejű, kétirányú beszéd funkció az okos zajszűréssel biztosítja a tiszta beszélgetéseket
A termék támogatja a kétirányú, valós idejű beszéd funkciót, és akár 5m-ről is képes hangot rögzíteni a gördülékenyebb beszélgetésekért. A mikrofon okos zajszűréssel rendelkezik, így még tisztább beszélgetéseket bonyolíthatsz rajta.

MI személyfelismerés és követés
A beépített MI személyfelismerés képes az emberi körvonalak gyors azonosítására, és ezekről automatikusan felvételt készít, kizárva a különböző tárgyak, háziállatok vagy fények valótlan riasztásait.

Teljes titkosítás a magánéleted védelmében
Az érzékeny adatok kiszivárgása ellen a Xiaomi Security Chip nyújt védelmet, így nem kell aggódnod a video streaming vagy egyéb hamisított készülékek miatt.

2,4GHz / 5GHz Wi-Fi támogatás
Támogatja a 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos Wi-Fi-kapcsolatokat a jelinterferencia csökkentése és a stabilabb kapcsolat érdekében, miközben gyorsabb hálózati átvitelt biztosít.

A H.265 kódolási technológia lehetővé teszi a tárhely megtakarítását és a zökkenőmentesebb adatátvitelt
A következő generációs H.265 kódolási technológia lehetővé teszi, hogy a H.264 kódolási technológiához képest 50%-kal csökkentse a felhasznált sávszélességet és tárhelyet; a videólejátszás simább, és több tárhelyet takarít meg azonos hálózati feltételek és felbontás mellett.

A helyi + felhőalapú tárolás biztonságosabb
Támogatja a helyi microSD-tárolót az automatikus hurokfelvételhez. Támogatja a felhőalapú tárolást*. A szolgáltatás aktiválása után az esemény push videó automatikusan feltöltődik a felhőbe, és ezzel egyidejűleg a dinamikus valós idejű videónézés funkció is engedélyezve lesz.
*Az eszköz aktiválása után a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül a felhasználók ingyenes 3 hónapos gördülő felhő tárhelyet kapnak, amelyben egy 9 másodperces riasztási videó rögzítésre kerül, amennyiben rendhagyó tevékenységeket észlel a nap folyamán bármikor. További felhőtárolási szolgáltatásokat külön költséggel kell megvásárolni.

Támogatja a vízszintes és a fordított rögzítést is, mindenféle környezetekben felszerelhető.
Ha a fordított rögzítés van kiválasztva, akkor a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban a kép elforgatásának beállítása után megtekintheted a szabványos rögzítésű képeket.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek