Fedezd fel termékeinket

Autós kiegészítők

Flipper
2022.09.20 12:33
Autós kiegészítők

Készülj fel a mindennapi utakra a legújabb kiegészítőkkel! Készülj fel az előre nem látható eseményekre, rögzítsd a dashcam-mel, hogy mi történik útközben, használd a porszívó-pumpa-powerbank-bikázót, az elektromos kompresszort, vagy a vezeték nélküli szupergyors töltőket!

A biztonságos utazáshoz több mindennel is fel kell szerelned az autódat, ha nem szereted a váratlan meglepetéseket. Vezetés közben nem kalandozhat el a figyelmed és jobban jársz ha az idegeid is nyugodtan pihennek. Egy megfelelően karbantartott autó már csak a látványával is megnyugtat. Tiszta és sérülésmentes fényezés, frissen fújt kerekek, működő lámpák, jól beállított tükrök, kőkemény pedálok, akadásmentes váltó, kényelmes futómű, megbízhatóság és jó úttartás. Ezek a jellemzők hatnak igazán pozitívan a sofőrök érzékszerveire.

Mi is hozzájárulhatunk az autód legjobb formájának eléréséhez. A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S elengedhetetlen kellék. Bármikor előfordulhat, hogy úgy érzed kell még egy kis levegő a kerekekbe. Akár indulás előtt, akár út közben a pihenőnél veszed észre, azonnal megoldhatod az elektromos kompresszoroddal. Nem csak személyautó kerekéhez jó, több fejet lehet rácsavarni, így kerékpárhoz, rollerhez, labdákhoz is használható. Ezen kívül egy erős készülékről van szó, lítium akkumulátorral, túlfújásvédelemmel. Akár 150 psi nyomást is kibír, percenként akár 15 liter levegőt képes a felfújandó tárgyba juttatni (persze nem árt tudni mit mekkora nyomással érdemes felfújni).

Éjszakai használathoz LED lámpát is lehet kapcsolni rajta, USB C-típusú csatlakozóval töltheted az autóból, powerbankról vagy adapterrel.

A kompresszor vagy a telefonod, egyéb eszközeid töltésére ajánljuk a Leicke nevű német vállalat Dupla autós gyors töltőjét USB-A, és -C porttal. A szivargyújtó töltőt 12 Voltos és 24 Voltos aljzaton keresztül lehet csatlakoztatni, így minden típusú személygépkocsival kompatibilis.

A Xiaominak is van egy remek kis készüléke. Két USB kimenettel rendelkezik, egy 27W-os gyors töltésre alkalmassal és egy 10W-ossal. Szóval ha ilyen Xiaomi szivargyújtós töltőre van szükséged, akkor tényleg jól jársz vele. Rugalmas érzékelőinek köszönhetően még egy erőteljes fékezésnél sem szakad meg a kapcsolat, többszintű védelemmel is rendelkezik.

Ezen kívül elérhető nálunk egy másik jó fajta kompresszor is, a Xiaomi Hordozható Kompresszor Pumpa. Őt is egyszerű kezelni, prémium kialakítású, pontos és gyors, szintén rendelkezik túlfújásvédelemmel.

A fenti termékekből kiindulva a Xiaomi “feltalálói” tovább ötvözték a funkciókat más praktikus termékekbe. Az egyik ilyen a Xiaomi 2 az 1-ben porszívó beépített kompresszorral. A kerekek felfújása mellett a segítségével az ülésteret is szépen kitakaríthatod, nevezhetjük autóápolási terméknek is.

A Xiaomi 3 az 1-ben porszívó és vészindító szintén nagyon praktikus készülék, sok kellemetlen helyzettől kímélhet meg Téged.  Egyrészt kiporszívózhatod vele a kocsidat, powerbankként is használhatod mint egy autós töltőt és ami a legjobb benne, hogy adott esetben bebikázhatod vele az autót. Így teljes nyugalomban indulhatsz útnak minden alkalommal. Nincs több lerakódott por vagy elszórt morzsa, a Xiaomi telefonod mindig hívásra készen tarthatod és a kocsid lemerült akkumulátorát is gyorsan felélesztheted vele. A tartozékok között aligátorkapcsokat is találsz.

A Xiaomi könnyű kézi porszívó is tud kicsi és kompakt lenni, ha csak porszívót keresel két legyet üthetsz egy csapásra. A lakásodat és az autódat is tisztán tarthatod vele. A legkisebb helyekre is elérhetsz vele, könnyű és hatékonyan tisztít.

Az autóban elengedhetetlen kellék egy töltő, és ha nem a korábban bemutatott autós töltők mellett tennéd le a voksodat, akkor figyelmedbe ajánljuk a Xiaomi vezeték nélküli töltőjét. Maga a töltő könnyű, de karcálló fémből készült külső burkolata van, induláskor automatikusan rászorít a tölteni kívánt telefonra, így a rögös utakon is biztonságban tudhatod majd kedvenc készüléked. Természetesen csak olyan telefonokkal kompatibilis, melyek támogatják a vezeték nélküli töltést.

A töltők és a kompresszorok után az autós kamerát is érdemes megemlíteni pár szóban. A lényeg, hogy amennyiben betartod a közlekedési szabályokat, de úgy gondolod, hogy a többi autós nem feltétlenül szabálykövető, akkor szükséged lesz egy ilyen kamerára. Videóra veheted az utazásaidat, ezáltal az is rajta lesz a felvételeken, ha valaki kárt okoz neked. Elejét veheted a véget nem érő bizonygatásoknak egy esetleges biztosítási lap kitöltésénél. Erre találták ki a Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus 24 órás parkolásfelügyeletét is. Éjszaka sem kell aggódnod autód biztonságáért, mert érzékeli a rezgéseket és máris belekezd a rögzítésbe, amint az autódat fizikai behatás éri.

Ha tetszettek a termékek, nézz körül a részletes leírásokért a weboldalon. Még több új funkcióra lelhetsz.

 

Forrás: 1. 2.