Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04.-én. A nyertesnek 5000 Ft értékkű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Powerbank

Mindenkivel előfordult már, hogy a legváratlanabb pillanatban merült le a telefonja, fülhallgatója, tablete. Ezekre a helyzetekre nyújtanak megoldást a Xiaomi powerbankok. Bárhol is vagy, nem kell lemondanod a készülékeid használatáról, csak csatlakoztasd eszközöd a powerbankhoz és máris elindul a töltés. Véget vethetsz a kellemetlen élményeknek, a Xiaomi powerbankokat bármikor használhatod, a lényeg, hogy fel legyenek töltve! A több USB porttal rendelkező Xiaomi powerbankok képesek egyszerre több felhasználót is kiszolgálni.


15termék 115

Xiaomi powerbank

Méretüktől függetlenül a Xiaomi powerbankok eltérő akkumulátor kapacitással rendelkeznek. A Xiaomi powerbank vásárlásánál fontos az akkumulátor kapacitását figyelembe venned, mert ettől függ, hogy milyen eszközökhöz lehet majd használni. Érdemes az eszközöd akkumulátor kapacitásánál 2-3-szor nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkező Xiaomi powerbankot venned. A másik dolog, amire érdemes szem előtt tartanod, az a feszültség, amit minden eszközön feltüntetnek. A választott powerbank feszültségének a tölteni kívánt eszköz feszültségénél mindenképpen nagyobbnak kell lennie. A Xiaomi powerbankok általában USB-C és mikroUSB portokon keresztül csatlakoztathatóak, egyes powerbankok több kimeneti portot használnak, így több eszközt is tölthetsz velük egyidőben. A bemeneteken tudod magát a powerbankot tölteni, itt is változó a teljes feltöltés ideje, amit a feltüntetett teljesítmény függvényében határoznak meg a gyártók.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 17 990 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Model
Szín
Akkumulátor kapacitása
Kapcsolat típusa