Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04-én. A nyertesnek 5000 Ft értékű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Fedezd fel termékeinket

Buds 4 Pro VS. Buds 3 Pro

Flipper
2022.11.16 15:18
Buds 4 Pro VS. Buds 3 Pro

A Xiaomi Buds 3 Pro rajongóinak népes tábora már alig várta a Xiaomi Buds 4 Pro-t. Hozzánk is elérkezett ez a nagyszerű fülhallgató, hozzá képest elég kedvező áron. A készülék egy abszolút továbbfejlesztett változata a Buds 3 Pro-nak, habár azzal is sokan meg vannak elégedve a mai napig.

Videó

 

A Xiaomi Buds 3 Pro és a Xiaomi Buds 4 Pro is képes egyszerre két eszközhöz csatlakozni és a biztonságod érdekében kettős átengedés móddal is rendelkezik. Ezáltal a környezetedre is figyelni tudsz a fülhallgató használata közben. Például egy jó szám hallgatása közben sietsz a busz után, de mivel ezt a fülhallgatót használod, így nem kerüli el a figyelmed egy arra tartó hangos jármű.

A hatótáv mindkét eszköznél 10 méter, tehát otthon vagy az irodában is nyugodtan lerakhatod a telefonod és átléphetsz egy másik helyiségbe anélkül, hogy a bluetooth kapcsolatod megszakadna. Ez a lehetőség is a kényelmedet szolgálja, azonban a zajcsökkentés miatt igazi nyugalmat fogsz majd tapasztalni a használat során. A külső behatások kevésbé lesznek zavaróak, minden hívás kitisztul.

Buds 3 Pro

xiaomi buds 3t pro

Ezen kívül, ahogy a Xiaomi Buds 3 Pro, úgy a Xiaomi Buds 4 Pro is hallójáratba illeszkedő In-ear kialakítású, ez a paraméter is hozzájárul ahhoz, hogy ne csak a használata, de a viselete is kényelmes legyen.

A legjobb élmény természetesen egy otthoni, minőségi hangszóróból hallgatni a zenét, viszont amikor utazásra kerül a sor vagy a folyamatos hívások miatt rá vagy kényszerítve, hogy mindig a füled közelébe legyen valami, akkor érdemes ezeket a termékeket választanod.

Buds 4 Pro

xiaomi buds 4

A zene hangzása magáért beszél és a hívások tisztasága is maximálisan eléri azt a szintet, ahol már nem érzel semmilyen negatív külső ingert a beszélgetés alatt. Az alábbi kis táblázatban összegyűjtöttük a legfőbb különbségeket. A mérleg itt a Xiaomi Buds 4 Pro felé billen.

 

Xiaomi Buds 3 Pro

Xiaomi Buds 4 Pro

Gyorstöltés

10 perc

5 perc

Aktív zajszűrés

35 dB-es

43 dB-es

Használat töltőtokkal

28 óra

36 óra

Bluetooth

5.2

5.3

 

A Xiaomi Buds 4 Pro ezen kívül rendelkezik egy továbbfejlesztett ANC móddal, ami abban segít, hogy az összes környezeti zajra megoldást nyújtson, amikor azok csökkentésére van szükséged. A 360°-os hangzása majdnem felér egy moziélménnyel. A bluetooth kapcsolata pedig interferenciamentes technológiával van beépítve. Ez azt jelenti, hogy a bluetooth kapcsolat stabil marad, nem akadályoztatható.

 

 

Képforrás: 1. 2.