Fülhallgató & Hangszóró

A Xiaomi fülhallgatók és hangszórók szuper ár-érték arányt kínálnak, valószínűleg a legjobbat a piacon. Üzletünkben széles választékban érhetők el, mind vezetékes és a vezeték nélküli bluetooth-os változatban is. A márka rengeteget fejlődött az első alap fülhallgatóktól, a legújabb sztereó TWS változatokig. A Xiaomi fülhallgatók nemcsak funkcióikban, mint zajszűrés és vízállóság, hanem designban is egyre jobbak, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kialakítást, legyen az a klasszikus fehér vagy a puhább gumis verzió.

Miért kitűnő választás egy Xiaomi fülhallgató?

Megfizethető áraihoz képest a Xiaomi fülhallgatók hangzásélményben nem maradnak le a magasabb árkategóriájú termékektől, és az egészen olcsó változatoktól a csúcskategóriáig válogathatunk.

Hogyan válassz? Mi a vezeték nélküli Xiaomi fülhallgatókat szeretjük, de ha nincs kedved még egy dolgot tölteni, akkor vezetékes mikrofonos zajszűrős változatban is találsz nálunk. Vezeték nélkül azonban még nagyobb a választék. Ezeket a fülhallgatókat érintéssel irányíthatod és a dobozukba helyezve töltheted. Párosítás után automatikusan csatlakoznak, mikor a füledbe helyezed, így nincs más dolgod csak élvezni a True Wireless élményt.

Edzés? A HAYLOU (Xiaomi ökoszisztéma) termékei már a belépő szinten is vízállóságot kínálnak, ahogy a Xiaomi Redmi Buds-ok is víz- és porvédelemmel lettek ellátva. Akinek pedig ez sem elég, választhat olyan csúcskategóriás Xiaomi fülhallgatót, ami professzionális HiFi hangzású és akár két eszközhöz is csatlakoztatható.

Android vagy iOS, egyre megy, Apple telefonokkal is hibátlanul működnek!