Kisorsoljuk havi Mulan kuponunkat 2023.10.04.-én. A nyertesnek 5000 Ft értékkű kupon kerül kiküldésre. Ha már feliratkoztál, figyeld az e-maileidet.

Vezetékes Fülhallgató

A zene szerelmese vagy, de szeretsz videohívásokat is bonyolítani? Akkor a Xiaomi vezetékes fülhallgató neked való! In-ear (fülbe illeszkedő) és a hallójáraton kívül elhelyezkedő készülékek közül választhatsz, ezek a típusok általában minden fültípushoz jól illeszkednek. A Xiaomi vezetékes fülhallgatók beépített mikrofonnal rendelkeznek, egyes darabok zárt felépítésűek, hogy kiszűrjék a környezetből érkező zajokat. Könnyűek és egyszerű a kezelésük, ezekkel a Xiaomi vezetékes fülhallgatókkal mindenki boldogul.


1termék 11

A Xiaomi vezetékes fülhallgatók kényelmesek és jó hangzást biztosítanak azoknak, akik ezt a kialakítást részesítik előnyben. A Xiaomi vezetékes fülhallgatók több színben is elérhetőek, mindenki megtalálja a neki tetszőt a rózsaszíntől az elegáns feketéig. A kábelek tartós anyagból készültek, a több fokozatú vezérlő a Xiaomi vezetékes fülhallgató kábelén helyezkedik el. A vezérlők fő funkciója általában a zeneszámok léptetése, hívásfogadás és a hangerő változtatása. A beépített mikrofon segít például egy videobeszélgetés közben, hogy tisztán hallják a hangod. A Xiaomi vezetékes fülhallgatók 3,5 mm-es jack csatlakozással rendelkeznek, azonban a csatlakozó kialakítása változó, 90°-os hajlítással rendelkezőket is találhatsz kínálatunkban. A hajlított csatlakozó megakadályozza, hogy a kábel összegubancolódjon, növeli az élettartamát.

Szűrés
Gyártó
Termék típus
Model
Szín
Akkumulátor kapacitása
Üzemidő
Hatótávolság
Kapcsolat típusa