Telefonok & Tartozékok

Weboldalunkon Xiaomi Mi és Redmi telefonokat, tableteket és különböző kiegészítőket találsz. Szerezz be hozzá egy kiváló hangzású vezeték nélküli fülhallgatót, vagy egy Bluetooth lejátszót és élvezd a tökéletes hangzásvilágot!

Okostelefonok

A Xiaomi okostelefonokat, alkalmazásokat és különböző elektronikai termékeket tervez, gyárt és értékesít világszerte. A cég az első okostelefonját még 2011 augusztusában dobta piacra Xiaomi Mi 1 néven, azóta a Xiaomi jelentős piaci részesedést szerzett ezen a területen. Az IDC (International Data Corporation) szerint 2014-ben a Xiaomi a világ harmadik legnagyobb okostelefon gyártója volt.

Mai világunkban alig tudunk olyan embert mondani, aki ne tudná mi is az az okostelefon. Mára már nem státusz-szimbólum, hanem elengedhetetlen része az életünknek. Ez az eszköz segíti és megkönnyíti a mindennapjainkat.

De mitől is okos egy okostelefon?

Az okostelefon olyan, mint egy kis mini számítógép, ami mindig nálunk van. Segítségével fel tudunk csatlakozni az internetre, használni tudjuk a különféle közösségi média felületeket, amin keresztül kapcsolatot tudunk létesíteni távoli rokonainkkal, de csodálatos fényképeket is készíthetünk a segítségével és megannyi alkalmazás használatára nyílik lehetőségünk.

Mivel mára elég nagy a kereslet okostelefonokból, így a kínálat is elég széleskörű. Webshopunkban megtalálhatók a piacon mindenki számára elérhető pár tízezres készülékektől egészen a több százezres modellekig.

Hogyan válasszunk okostelefont?

A telefon kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy mi mire is szeretnénk használni? Ki tudjuk-e használni a benne rejlő képességeket? Ugyanis lapulhat bármilyen csúcskészülék a zsebünkben, ha nem értünk hozzá kihasználni sem fogjuk tudni. Így érdemes utánanézni és felmérni, hogy mit is szeretnénk, mire van szükségünk és mit várunk ettől a bizonyos okostelefontól.

Mára már különböző kiegészítőkkel is könnyedén felruházhatjuk a választott készülékünket és tehetjük egyedibbé, átszabhatjuk saját ízlésünkre. Kiegészítők közül a tok, a töltőfej és töltőkábel mondhatni fogyóeszköz, de ezeket bármikor és javarészt bárhol be tudjuk szerezni. A fülhallgatók pedig szintén elég széles választékban megtalálhatóak a boltok polcain és így a webshopunkban is. Már csak nekünk kell eldönteni, hogy a régi zsinóros vagy a Bluetooth csatlakozással bíró fülhallgatót választjuk-e.