Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Mobiltelefonok & Tabletek

Xiaomi az egyik leghíresebb kínai elektronikai cég, amely elsősorban okostelefonokat gyárt. A felhasználóbarát felületnek és jó árainak köszönhetően az európai piacon is egyre népszerűbbek a Xiaomi okostelefonok. Tervezés szempontjából a Xiaomi okostelefonok remekül néznek ki és rendelkeznek mindazon tulajdonságokkal, amelyeket egy okostelefontól elvárnánk. Mivel a Xiaomi rendszeresen dob piacra új modelleket, így mi is állandóan bővítjük a készülékeink listáját.

Xiaomi okostelefonok, MI telefonok

A Xiaomi okostelefonok között számos kiváló minőségű, mégis megfizethető modell található. A MI telefonok ár-érték arányban verhetetlenek. A másik ok, amiért a Xiaomi okostelefonok népszerűek, hogy mindenki számára elérhető készüléket készítenek. A felhasználóbarát Android alapú MIUI kezelőfelület mellett teljes Google támogatást élveznek a Xiaomi okostelefonjai, amelyek így könnyedén felveszik a versenyt a világ legjobb Android készülékeivel szemben. A globális verziójú Xiaomi okostelefonok kártya függetlenek és tökéletesen működnek az európai hálózatokon. A teljes képernyős AMOLED-kijelzőket, többlencsés hátlapi és előlapi kamerák, valamint NFC funkciók egészítenek ki. Egy MI telefonon a felhasználók egyszerre több alkalmazásban is navigálhatnak, és rendszeres frissítések érhetők el minden modellhez.