Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Bluetooth Fülhallgató

A Xiaomi bluetooth fülhallgatóink tökéletesen egészítik ki a mindennapjaidat, a Redmi Buds-ok és a sima Xiaomi Buds-ok is ezt támogatják. Akár rádiót szeretsz hallgatni, akár saját zenéidet, ezekkel a fülhallgatókkal élmény lesz minden perc, főleg ha aktív zajszűrős fülhallgatót választasz! A készülékeket természetesen bluetooth-on keresztül tudod a telefonodhoz vagy más bluetooth-t támogató eszközhöz csatlakoztatni. Remek hangzás jellemzi ezeket a Xiaomi bluetooth fülhallgatókat, mindenki megtalálja a számára ideális választást az alap fülhallgatóktól az aktív zajszűrős fülhallgatókig! Azt bátran kijelenthetjük, hogy a xiaomi fülhallgatók megbízhatóak és a kategóriájukon belül kiemelkedőek legyen szó közép- vagy felső kategóriás fülhallgatóról.


13termék 113

Xiaomi bluetooth fülhallgatóink kényelmesek, megtalálhatod a füledhez tökéletesen illeszkedő darabokat, a szilikondugós készülékekhez legtöbbször több méretet is mellékelnek. Azok a Xiaomi bluetooth készülékek, melyek aktív zajszűrős fülhallgatók, teljes kikapcsolódást nyújtanak a körülötted lévő zajoktól. Minden Xiaomi bluetooth fülhallgató a saját tokjában tölthető. Az akkumulátoridejük változó, van, amelyiket töltőtokkal együtt akár 28 órán át használhatsz. Kiváló hangminőségük van, akár játékhoz is használhatod az alacsony késleltetésű móddal rendelkezőket. Zenehallgatáson és a számok léptetésén kívül a Xiaomi bluetooth fülhallgatók alkalmasak hívások fogadására is a jól kialakított hangszóróknak köszönhetően. Por- és vízállóság szempontjából sok fülhallgató rendelkezik ezzel a jellemzővel, hogy minél hosszabb ideig hű társaid legyenek a szabadidő eltöltésében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 190 Ft - 39 990 Ft
Gyártó
Szín
Termék típus
Model
Szín
Akkumulátor kapacitása
Üzemidő
Hatótávolság
Kapcsolat típusa