Fedezd fel termékeinket

R1 VS R2 Walkingpad

Gabi
Gabi
2022.05.05 11:31
R1 VS R2 Walkingpad

Melyik futópadot válasszam? Te is el vagy bizonytalanodva? Akkor ezt↓ olvasd el! 

Amint megjelent a WalkingPad R2 futópad, mindenki az R1-el hasonlította össze. A Kingsmith bemutatta a WalkingPad R1 és az R2 közötti különbséget. Az alábbiakban összegezzük neked ezeket.

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Design

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Funkciók

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Összegzés

Először is, miért jó a WalkingPad? A jelenlege elérhető futógépek túl nagyok otthoni használatra, foglalják csak a helyet és a teret, a telepítés pedig fáradságos. A Kingsmith Walkingpad R sorozat all-in-one gép, lehet vele járni és futni is, ráadásul összecsukható szerkezetének és telepítésmentes kialakításának köszönhetően megfelel az otthoni igényeknek, hogy helyet takarítson meg.

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Design

A legmeggyőzőbb érv az R2 mellett a 180°-ban összecsukható test, amely csak kevesebb, mint 0,2 négyzetméter területet foglal el. Emellett a megjelenését is szebbé teszi és viselhetőbbé teszi a fém szerkezetű spray festék és az esztétikus design. A luxus pedál kialakítás (csúszásgátló gumival) növeli a csúszásgátlást, hogy biztonságosabbá tegye a futás élményét. Kiemelendő, hogy az R2 karfa kialakítása nem termel statikus elektromosságot száraz környezetben.

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Funkciók

A WalkingPad R2 jobb tárolódobozzal és telefontartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy futás közben szórakozzon, és ne maradjon le semmilyen jó pillanatról. És búcsút mondhatsz a kínos helyzetnek, amikor a távirányítót és a biztonsági zárat sehol sem találod!

A WalkingPad R2 20 állítható sebességgel rendelkezik: 0,5 km zavartatás nélkül folytassa az írást vagy a játékot, kevesebb mint 2 km olvasáshoz és mobiltelefonozáshoz, kevesebb mint 3 km sorozatok nézéséhez, 4 km koncentrált gyalogláshoz, 6 km kocogáshoz, 10 perc izzadáshoz és 10 km/óra gyors futáshoz.

A WalkingPad R2 egy új módot is kínál a KS Fit alkalmazás Bluetooth segítségével történő csatlakoztatására. Ez javíthatja a kapcsolat sebességét.

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Összegzés

Az R2 megtartotta az R1 integrált vázát, az összecsukhatóságot, a csendes kefe nélküli motort, a puha ütéscsillapító futószíjat és így tovább. Funkcióját és megjelenését továbbfejlesztették, így tartósabbá, szebbé és kényelmesebbé vált az otthoni használatra.

Öt ok az új R2 futópad választására

Jobb design ✓ Sportos design
✓ Luxusautó pedál tervezési inspiráció
✓ Bangs kapaszkodó kialakítása
Kényelmesebb tárolás ✓ Edzés közben nézd kedvenc sorozatod
✓ A távirányító és a biztonsági zár kényelmesebb tárolása
Jobb részletek ✓ Az új tervezés részletei még intimebbek
Fokozott stabilitás ✓ Az acél korlátok stabilabbak
Jobb kijelző ✓ Az akril + LED-es lámpagyöngyök jobbá teszik a kijelzőt

Walkingpad

Forrás: https://www.walkingpad.com/blogs/whywewalk/the-difference-between-r1-and-r2