Fedezd fel termékeinket

R1 VS R2 Walkingpad

Gabi
Gabi
2022.05.05 11:31

Melyik okos futópadot válasszam? Te is el vagy bizonytalanodva? Akkor ezt↓ olvasd el! 

Amint megjelent a Xiaomi WalkingPad R2 futópad, mindenki az R1-el hasonlította össze. A Kingsmith bemutatta a WalkingPad R1 és az R2 közötti különbséget. Az alábbiakban összegezzük neked ezeket.

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Design

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Funkciók

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Összegzés

Először is, miért jó a WalkingPad? A jelenlege elérhető futógépek túl nagyok otthoni használatra, foglalják csak a helyet és a teret, a telepítés pedig fáradságos. A Kingsmith Walkingpad R sorozat all-in-one gép, lehet vele járni és futni is, ráadásul összecsukható szerkezetének és telepítésmentes kialakításának köszönhetően megfelel az otthoni igényeknek, hogy helyet takarítson meg.

xiaomi walkingpad r1

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Design

A legmeggyőzőbb érv az R2 mellett a 180°-ban összecsukható test, amely csak kevesebb, mint 0,2 négyzetméter területet foglal el. Emellett a megjelenését is szebbé teszi és viselhetőbbé teszi a fém szerkezetű spray festék és az esztétikus design. A luxus pedál kialakítás (csúszásgátló gumival) növeli a csúszásgátlást, hogy biztonságosabbá tegye a futás élményét. Kiemelendő, hogy az R2 karfa kialakítása nem termel statikus elektromosságot száraz környezetben.

xiaomi walkingpad r2

okos futópad összehasonlítás

xiaomi walkingpad összehasonlítás

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Funkciók

A WalkingPad R2 jobb tárolódobozzal és telefontartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy futás közben szórakozzon, és ne maradjon le semmilyen jó pillanatról. És búcsút mondhatsz a kínos helyzetnek, amikor a távirányítót és a biztonsági zárat sehol sem találod!

A WalkingPad R2 20 állítható sebességgel rendelkezik: 0,5 km zavartatás nélkül folytassa az írást vagy a játékot, kevesebb mint 2 km olvasáshoz és mobiltelefonozáshoz, kevesebb mint 3 km sorozatok nézéséhez, 4 km koncentrált gyalogláshoz, 6 km kocogáshoz, 10 perc izzadáshoz és 10 km/óra gyors futáshoz.

A WalkingPad R2 egy új módot is kínál a KS Fit alkalmazás Bluetooth segítségével történő csatlakoztatására. Ez javíthatja a kapcsolat sebességét.

xiaomi walkingpad r2-r1 összehasonlítás

Walkingpad R2 vs R1 Pro: Összegzés

Az R2 megtartotta az R1 integrált vázát, az összecsukhatóságot, a csendes kefe nélküli motort, a puha ütéscsillapító futószíjat és így tovább. Funkcióját és megjelenését továbbfejlesztették, így tartósabbá, szebbé és kényelmesebbé vált az otthoni használatra.

Öt ok az új R2 futópad választására

Jobb design ✓ Sportos design
✓ Luxusautó pedál tervezési inspiráció
✓ Bangs kapaszkodó kialakítása
Kényelmesebb tárolás ✓ Edzés közben nézd kedvenc sorozatod
✓ A távirányító és a biztonsági zár kényelmesebb tárolása
Jobb részletek ✓ Az új tervezés részletei még intimebbek
Fokozott stabilitás ✓ Az acél korlátok stabilabbak
Jobb kijelző ✓ Az akril + LED-es lámpagyöngyök jobbá teszik a kijelzőt

Walkingpad

Forrás: https://www.walkingpad.com/blogs/whywewalk/the-difference-between-r1-and-r2