Ho-ho-ho-hooo! Indul a Santa Deal! Találd meg a kuponokat vagy vásárolj monitort olcsóbban! A részletekért kattints IDE.

Érvényes 2023.12.01.-2023.12.06.-g! 

Fedezd fel termékeinket

Kugoo Kirin az elektromos roller

Flipper
2023.04.04 14:53
Kugoo Kirin az elektromos roller

A Kugoo Kirin elektromos rollerjei végre nálunk is elérhetőek. Alap, középhaladó és haladó csoportba sorolhatók a tudásuk szerint. Ezeket a jellemzőket fogjuk most bemutatni Neked.  A gyártó célja az okosjárművek fejlesztése, a környezetkímélő tevékenység folytatása és persze megfelelni a fiatalok igényeinek és azoknak is, akinek a gyorsaság a legfontosabb. A járgányok a gyárból szigorú minőségellenőrzés után kerülnek a vásárlókhoz, akik így biztosak lehetnek a termék megfelelőségében.

Kezdjük a sort a Kugoo Kirin S1 Pro modelljével, mely egy belépő modell, azok közül is egy erősebb fajta. Erős vázzal rendelkezik, az utas súlya akár a 120 kg-ot is elérheti, a roller sebessége pedig a 30 km/h-t. Az elektromos roller egy lépcsőben összecsukható, beépített első lámpával rendelkezik, motorjának névleges teljesítménye 350W, elektromos fékrendszerrel működik (EABS).

elektromos roller

A következő szinten foglal helyet a Kugoo Kirin M4 Pro. Ez az elektromos roller már haladóbb felépítésű, a mérnökök gondos tervezése köszön vissza ránk már első látásra is.

Súlyra kétszer olyan nehéz, mint előző társa az S1 Pro, viszont a felhasználó súlya ez esetben már akár a 150 kg-ot is elérheti. A dombos, emelkedőkben gazdag környezetet 15°-ban tolerálja, maximális sebessége 50 km/h, motorjának névleges teljesítménye 500W.

Kugo elektromos roller

A fékmechanizmusa is különbözik, a kerékkel együtt forgó fékrotort (tárcsát) a féknyeregre szerelt fékbetétek (súrlódó anyag) rögzítik mindkét oldalról a dugattyú(k) nyomásával (nyomómechanizmus), ez lelassítja a tárcsa forgását, ezáltal lassítja, majd állítja le a járművet.

M4 pro video

 

A következő csoportban már a kemény mag kap helyet, itt az elektromos rollerek teljesítménye már az 1200W-t is elérheti, ahogy történt ez a Kugoo Kirin G3 esetében is. Végsebessége 50 km/h, terhelhetősége maximum 120 kg. Első és hátsó rugós felfüggesztés, első és hátsó tárcsafékek, hátsó motorfékek. Extrának mondhatók az első és hátsó LED lámpák, LCD érintőképernyő, jobb hüvelykujjas gázpedál, kilométer számláló és a kitámasztó.

elektromos roller - Kugo

Az elektromos rolleren be lehet állítani olyan üzemmódot, melyben kisebb az akkumulátor fogyasztása. Ekkor a sebesség természetesen nem fogja elérni a maximumot, de jó megoldás saját korlátaink beállítására. Jól jöhet ez a beállítás esős időben, amikor fokozottan óvatosnak kell lennünk vagy ha egy barátunk elkéri a rollert, hogy kipróbálhassa.

 elektromos roller - Kirin

A strapabíró akkumulátornak köszönhetően akár 60 km-t is könnyedén megtehetünk ezzel az elektromos rollerrel, persze csak ha elég lassan megyünk végig. Nem kell attól sem félned, hogy a roller menet közben rád csukódik, mivel egy acélcsavarral rögzíthető, melynek áttörése szinte lehetetlen. Igaz, hogy ennek következtében kicsit körülményes lehet az összecsukása is, de cserébe biztonságos.

 

G3 video

A Kugoo Kirin G3 a legmagasabb kategóriás roller, amelyet a Kugoo értékesít. Közvetlenül a Kugoo Kirin M4 Pro és G2 Pro rollerek felett helyezkedik el. Nagy elektromos roller, amelynek 10 hüvelykes kerekei magasra emelik a talajtól, és az is biztosítva van, hogy a lábad ne csússzon le nagy sebesség esetén se.

G2 pro video

A Kugoo Kirin G3 kormánya között egy ébresztőórához hasonló LED-kijelző található. Valós idejű teljesítményfelvételt, motorhőmérsékletet, menetsebességet, világítási módot, sebességi módot, sebességtartó automatikát, akkumulátorkapacitást, 3 beállítási gombot és egy kickstart jelzőt jelenít meg (a biztonság kedvéért erősen javasoljuk, hogy hagyja bekapcsolva a kickstartot). A fő testkörül hét lámpa helyezhedik el; három hátsó lámpaz, két fényszóró és egy-egy kiemelt lámpa kétoldalt. Elöl egy hosszú, menetes csavar található, amely az összecsukható kormányszár és a reflektor zárjaként is funkcionál.

A felépítési minőséget, a motorteljesítményt, a maximális sebességet és a hatótávot figyelembe véve a Kugoo Kirin G3 előkelő helyet foglal el a legjobb elektromos robogók sorában, különösen a városi ingázók számára.